The X Factor - sukces czy porażka?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The X Factor - sukces czy porażka?
Dokladnie trzeba isc do przodu. Dzieki temu nie klasyfikuja ich dzisiaj jako DINOZAURY METALU ZJADAJACE WLASNY OGON.
_R@sterNeT_
Singiel byl rzeczywiscie zniechecajacy do kupna. Ten kawalek to wtopa. na plycie bylo zdecydowanie wiecej kawalkow nadajacych sie do promocji albumu.Nomad pisze: Virtual XI to płyta,któa bynajmiej nie rokowała nadziei swoim singlem
_R@sterNeT_
Powiedz mi proszę czy Ciebie pogięło ?? Gdzie ja piszę, że ja jestem tym rozczarowany ?? Uwierz drogi chłopcze, że mi tego tłumaczyć nie musisz, ale nie zmienisz tego, że takie są fakty - większośc ludzi albumem "The X Factor" się rozczarowała....kpt_nemo pisze:No ale ile można pisac czy grac takie kompozycje jak na Powerslave ?? Jakby pisali dzis tak jak w 1984, to długo by nie pograli dzis
Tak trudno czytać ze zrozumieniem ?!?!
Ja sie rozczarowalem najbardziej wokalem. Chociaz dzisiaj uwazam, ze to nawet przyjemna plyta.
_R@sterNeT_
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Ja dla mnie Blaze śpiewa minimalnie gorzej niż Bruce. Tylko w starych kawałkach naprawdę dawał ciała (to usłyszeniu jego wesji The Trooper nie mogłem przez 2 tyg jego głosu słuchać, bo mi to przypominał). VXI miało kiepskie numery, taki Angel to muzyczna porażka, ile można ciągnąć refren?rasternet pisze:Ja sie rozczarowalem najbardziej wokalem. Chociaz dzisiaj uwazam, ze to nawet przyjemna plyta.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

To posłuchaj sobie jeszcze The Evil That Men DoFilik10 pisze:to usłyszeniu jego wesji The Trooper nie mogłem przez 2 tyg
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Akurat Evil to jedna z 3 starszych piosenek co dobrze mu wychodzi. Jeszcze dobrze mu idzie Heaven can wait i Afraid To Shoot Strangers (jeszcze lepiej niż Bruce)Kratos pisze:To posłuchaj sobie jeszcze The Evil That Men DoFilik10 pisze:to usłyszeniu jego wesji The Trooper nie mogłem przez 2 tygWypada chyba jeszcze słabiej...
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Mi TETMD w jego wykonaniu wogule nie podchodzi... jak mało który kawałek z resztą 
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Twój gust... Ale chyba zfodzisz się, że 666 to też maxymalna masakra?Kratos pisze:Mi TETMD w jego wykonaniu wogule nie podchodzi... jak mało który kawałek z resztą
Ja slyszalem tylko TT w jego wykonaniu i AFTSS. Jak macie linki do innych kawalkow w jego wykonaniu z Maiden to chetnie poslucham.
Generalnie po tych paru latach jego wokal juz sie mi lepiej wkreca niz kiedys. Ale, ze jest minimalnie gorszym wokalista od Dicka to sie nie zgodze. Jest duzo gorszym.
Generalnie po tych paru latach jego wokal juz sie mi lepiej wkreca niz kiedys. Ale, ze jest minimalnie gorszym wokalista od Dicka to sie nie zgodze. Jest duzo gorszym.
_R@sterNeT_
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Polecam bootlegi. Sprawdź czy nie ma jakiegoś z Blazem w dziale dla kolekcjaonerów. Jeśli nie to jest pare stron z których można ściągnąć. Niestety nie pamiętam linkówrasternet pisze:Ja slyszalem tylko TT w jego wykonaniu i AFTSS. Jak macie linki do innych kawalkow w jego wykonaniu z Maiden to chetnie poslucham.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Oczywiście zgadzam sięFilik10 pisze:666 to też maxymalna masakra
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Troche lepiej. Ale niewiele. na koncertach nawet kawałki z własnych płyt nie zawsze mu wychodziły.Kratos pisze:Oczywiście zgadzam sięFilik10 pisze:666 to też maxymalna masakraJeszcze mi się przypomniało 2 Minutes.. które moim zdaniem też zawalił!
wszytsko zwalil oprocz Afraida, nie ten glos na 23.58 itp
wi sie bardzo podoba jest bardzo koncertowy i to tam ten refren ciagnie sieFilik10 pisze: taki Angel to muzyczna porażka, ile można ciągnąć refren?
-
Filik10
- -#Clairvoyant

No koncercie jak w nim uczesticzych to sobie pośpiewasz, ale na płytce nudziremi pisze:wi sie bardzo podoba jest bardzo koncertowy i to tam ten refren ciagnie sieFilik10 pisze: taki Angel to muzyczna porażka, ile można ciągnąć refren?
Prawda jest taka ze do dzis pamietam jak przynislem ze sklepu kasete i odpalilem ja na moim jamniku jeszcze wtedy i szok! Co z tym wokalem?
Mrocznie ciezko inaczej
A teraz to swietny album jak dla mnie TSOTC geniusz w najczystszej postaci!
Mrocznie ciezko inaczej
A teraz to swietny album jak dla mnie TSOTC geniusz w najczystszej postaci!
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Zwłaszcza wersja z RIR wymiata jak dla mnie :rocx Na albumie brakuje powera miom zdaniem ale też lubię!Budziol pisze:TSOTC geniusz w najczystszej postaci
The X-Factor bardzo zyskuje z czasem. Na początku słuchania Maidenów, zainteresowania zespołem nie lubiłem go, a w tej chwili to dla mnie jeden z najlepszych albumów Maiden.
wlaśnie to fakt u większosc fanow jest tak - do tego albumu trzeba dojrzecHallowed pisze:The X-Factor bardzo zyskuje z czasem. Na początku słuchania Maidenów, zainteresowania zespołem nie lubiłem go, a w tej chwili to dla mnie jeden z najlepszych albumów Maiden