Do jakiejś wsi Warszawa mu sie zachcialo :closed ?
a Bidd? a Kobi :laugh a Miki :>? Bo chyba ta trójka tu jeszcze nie pisała. Znaczy no, to za nich ktoś musi napisać
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

To mój tekst!Kea pisze: Bidd (13-09-2006 21:42)
mejbi bejbi
Ciągnie wilka do lasureal_alien pisze:Tak na marginesie to może jednak spotkam się z Wami w Katach... zobaczymy.
No no no.... :/Kroczniok pisze:a co z tym starym rozlazłym Szymonem
Do jakiejś wsi Warszawa mu sie zachcialo ?

To to w Chorzowie? No to nie idziemy na Kebab w KatoSzajba pisze:Eve 840 podwozi was praktycznie na pola marsowe Razz

o własnie bo mój mama porwałareal_alien pisze:ale biorę aparat,
jeb następnySzajba pisze:to powiem tak: ja sie z wami skumam juz na miejscu bo mamy z kumplem jeszcze cos do zalatwienia na tauzenie...ale spoko... Evka masz moj nr ja mam twoj wiec jak co to bede dzwonil Wink

nie........ ja sie chce z wami sporkac i masz zagwarantowane ze od godziny 17 bombarduje cie telefonami "gdzie jestescie, za ile bedziecie, kiedy sie widziny ? etc "Kroczniok pisze:czyli dalej nic nie wiadomo
no niby żadna. No to umówmy się na jakąś konkretnagodzine juz w Chorzowie i bedzie po sprawie. Ja się z Arturem zgadam jak tam dojechać, mam nadzieję że on wie.real_alien pisze:Co za różnica czy spotkamy się w Katach czy w Chorzowie? :>
Ja jednak myślę, że spotkanie w Katosach to dobry pomysłKroczniok pisze:Czy pasi propozycja żeby na dworcu w Kato? Co do godziny to myślę, że najlepsza będzie 15.30 albo 16.30
nie olewaja tylko sązabieganiArtur pisze:Z Szajbą i Alienem na miejscu byśmy się spotkali, skoro obydwaj nas olewają Razz Wink