Edit: dostane warna za trzy posty z rzędu?
Komentarze do tematu recenzje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Komentarze do tematu recenzje
Szkoda, szkoda, poczytałoby się, wyobrażam sobie jak musiałeś się wkurzyć 
Artur- :rocx
Nareszcie coś się ruszyło ;p
Fear, nie wstyd Ci? Nie napisałes ani jednej recki DT :closed
Slejaaa.. cała 3 strona czeka na wciągnięcie do spisu.
Nareszcie coś się ruszyło ;p
Fear, nie wstyd Ci? Nie napisałes ani jednej recki DT :closed
Slejaaa.. cała 3 strona czeka na wciągnięcie do spisu.
No, wkrótce jeszcze napiszę reckę "Awake" i może jeszcze czegoś Dreamów, no i przede wszystkim pozostałe płyty Nevermore, bo Fear tyle herezji tam powypisywał

No ja tez miałem sie za to zabrać, ale jakoś zawsze czasu brakArtur pisze:no i przede wszystkim pozostałe płyty Nevermore
A tego DT Arturro to nie chciało mi sie narazie nawet czytać
To znajduj mi ten czas i do roboty :gunspaniron pisze:No ja tez miałem sie za to zabrać, ale jakoś zawsze czasu brak
Chamstwo :closedpaniron pisze:A tego DT Arturro to nie chciało mi sie narazie nawet czytać
No Atrur, że Ci się chciało:] Fajna recenzja, przyjemnie się czyta.
Trzeba rozruszać ten topicCopycat pisze:No Atrur, że Ci się chciało:]
:* I'm speechless againCopycat pisze:Fajna recenzja, przyjemnie się czyta.
EDIT: aaaaa, jaki Atrur ??
Widzisz, nie moge się zdecydować , która płytkę wziąc pod lupę. Tak się zastanawiałem nad I&W, ale teraz nie chcę pisac o niej, bo Artur skrobał na jej tematsyzygy pisze:Fear, nie wstyd Ci? Nie napisałes ani jednej recki DT
Artur pisze:No, wkrótce jeszcze napiszę reckę "Awake" i może jeszcze czegoś Dreamów, no i przede wszystkim pozostałe płyty Nevermore, bo Fear tyle herezji tam powypisywał Laughing Laughing Twisted Evil
No nie mów, że to co napisałem o "I&W" to dla Ciebie herezja, bo chyba padnę ze śmiechu, albo po prostu cały mój światopogląd legnie w gruzachFear pisze:Eee... To może jednak napiszę recke o I&W
Kurczak, wiedziałam, że z tym wyrazem coś nie tak...ale jakoś nie mogłam zidentyfikować...Artur pisze:
EDIT: aaaaa, jaki Atrur ??Ładnie to tak ?? :closed
Invader kasuje tego posta stamtąd
recka świetna Arti :rocx
recka świetna Arti :rocx
za 35-40 zł dostaniesz na pewno Awake, I&W i ACOS, Octavarium za 29,99 :] Six degrees za okolo 80 zł moze gdzies dostaniesz, ja widzialem za 100 ale narazie nie interesuje sie tym wydawnictwem, za drogieInvader pisze:w jakich cenach na rynku w krakowie są płyty wogóle,albo wogóle w jakiej ceni są przeważnie ich płyty, jak bedzie jakas do 40 to se kupie
No właśnie, komentarze piszemy TUTAJWrath pisze:Invader kasuje tego posta stamtąd
Wrath pisze:recka świetna Arti
Aaa, jeszcze jedno - niech się nikt nie dziwi, że zdecydowanej większości płyt, o których pisze daję 10, bo chodzi o to, że lepiej mi się póki co opisuje płytki, które uwielbiam, a poza tym, ja w sumie na każdym albumie potrafię znaleźć coś dla siebie, coś w nim odkryć, i dlatego nie ma chyba albumu, któremu bym dał 1/2/3 /10, bo póki co takiego gówna jeszcze nie miałem przyjemności słyszeć.
-
Deleted User 2259
a w music cornerze za ile widziałeś na przykład I&W?Wrath pisze: za 35-40 zł dostaniesz na pewno Awake, I&W i ACOS, Octavarium za 29,99 :] Six degrees za okolo 80 zł moze gdzies dostaniesz, ja widzialem za 100 ale narazie nie interesuje sie tym wydawnictwem, za drogie Neutral
34,99 zł, Awake tez po tyle bo tam kupowalemInvader pisze:a w music cornerze za ile widziałeś na przykład I&W?
ja widziałem zawsze powyżej 50, a już w paru miejscach szukałem... ;(Wrath pisze:teraz trzeba skądś skombinować tanie ToT :]
Slayer- ponawiam prośbę, o uaktualnienie spisu tym bardziej, że zaraz dojdzie moja recka
Nie wiem jak inni, ale ja z niego naprawdę korzystam 
sie robi juz, wybaczsyzygy pisze:Slayer- ponawiam prośbę, o uaktualnienie spisu
Jazz is not dead, it just smells funny.
spokosie robi juz, wybacz
Jasne i sie zgadzam, troche wstyd ,ale zapomnialem o tym. ale teraz widze, ze sens ma to spory i ciesze sie, ze jakas reaktywacja zaszla. hm. sam cos napisze chyba ;]
btw. jakbyscie jakies bledy odkryli, wytykac :]
btw. jakbyscie jakies bledy odkryli, wytykac :]
Jazz is not dead, it just smells funny.
a ja nie zwracam już w ogóle uwagi na Wasze oceny
chętnie dałbym ignoruj na ostatnie linijki postów w recenzjach