11.10.2006 - Wrocław, W-Z - u mnie w kalendarzu 11 październik wychodzi we środęFear pisze:Będe prawdopobnie we Wrocku. Jest to sobota, także bardzo dobry termin.
Riverside - Second LIVE Syndrome Tour '06
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Riverside - Second LIVE Syndrome Tour '06
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 017
szkoda ze nie ma Bydgoszczy ;/
ironpacy pisze:11.10.2006 - Wrocław, W-Z - u mnie w kalendarzu 11 październik wychodzi we środęFear pisze:Będe prawdopobnie we Wrocku. Jest to sobota, także bardzo dobry termin.
Witajcie.
Bardzo długo juz probuje sie dostac na ta stronę z bootlegami.Niestety nie udaje sie.Mailbym prosbe.Nie jest ogromna.Chcodzi mi tylko o intro do koncertów Riverside.K\zdy wie ze jest kapitalne i bardzo mi zalezy na jego zdobyciu.Nie dbam o całe koncerty.Czy ktos byłby tak dobry i udostępnił mi chociaz to intro.Jesli trzeba bedzie to jestem gotow zapłacic przelewem nawet 10-15zł.Czy ktos moze mi pomoc??To takie moje małe marzenie to intro.
Z góry dzięki
Bardzo długo juz probuje sie dostac na ta stronę z bootlegami.Niestety nie udaje sie.Mailbym prosbe.Nie jest ogromna.Chcodzi mi tylko o intro do koncertów Riverside.K\zdy wie ze jest kapitalne i bardzo mi zalezy na jego zdobyciu.Nie dbam o całe koncerty.Czy ktos byłby tak dobry i udostępnił mi chociaz to intro.Jesli trzeba bedzie to jestem gotow zapłacic przelewem nawet 10-15zł.Czy ktos moze mi pomoc??To takie moje małe marzenie to intro.
Z góry dzięki
gdzie jest w Katosach Mega Club, i o ktorej tam mozna podskoczyc po bilecik ? gdziekolwiek pytam to nie maja biletow, trza sie udac do zrodla ;]
od 14 do 16:30 bodajze jest czynna ich kasa w srodku MEga....club masz na Dworcowej
stojac pod zegarem na dworcu i patrzac na niego obracasz sie w lewo i widzisz ulice, 2pasmowka 1kierunkowa...idac tak prosto z 500m znajdziesz mega...albo wysiadajac baną na rynku do Rialta masz z 400 m to mega jest w polowie drogi, tylko troszke w lewo ulice wczesniej trza isc....tam , gdzie stary dworzec kolejowy...no kurde, jak sie staromiejska zaczyna przy rynku to rownolegla dalej to dworcowa...nie wiem jak jeszcze tlumaczyc 
wystarczylo powiedziec ze na dworcowej koło żabki heheS1MON pisze:od 14 do 16:30 bodajze jest czynna ich kasa w srodku MEga....club masz na Dworcowejstojac pod zegarem na dworcu i patrzac na niego obracasz sie w lewo i widzisz ulice, 2pasmowka 1kierunkowa...idac tak prosto z 500m znajdziesz mega...albo wysiadajac baną na rynku do Rialta masz z 400 m to mega jest w polowie drogi, tylko troszke w lewo ulice wczesniej trza isc....tam , gdzie stary dworzec kolejowy...no kurde, jak sie staromiejska zaczyna przy rynku to rownolegla dalej to dworcowa...nie wiem jak jeszcze tlumaczyc
hehehe jakie namiary
sobie wydrukuje i bede szukal
s1 i Wit thx za info 
Ja zawsze rezerwuje bilety do Mega przez mejla. Jak do tej pory działało. Ceny wtedy takie jak w przedsprzedaży. A poza tym to Ticketpro sprzedaje te bilety. A jak myślicie, zagrają coś nowego?
- ironBIDDAF
- -#Trooper

To wprawdzie nie temat o RATcie, ale podam kilka wrażeń z tego warszawskiego koncertu.
Było przegenialnie. Atmosfera była niesamowita, bo skoro Riverside zaczynało w tym właśnie miejscu karierę muzyczną to czuli się jak u siebie w domu i to pozostawiło wyraźne piętno. Setlisty kompletnie nie pamiętam, ale sądzę, że była ona jednorazowa. A to dlaczego? Przytoczeę zapowiedź MAriusza: Mieliśmy już nie grać tego utworu, czy w ogóle coverów, ale skoro jest taka okazja...
Run through forests on a hot Summer day
Trying to break down walls of numbing pain...
Nie sądziłem, że kiedykolwiek to usłyszę w ich wykonaniu, bo zarzekali się, iż nie zagrają, a tu taka niespodziewajka mnie spotkała.
W momencie przedstawiania zespołu po przedstawieniu Mittloffa Mariusz rzekł: "~bo wiecie, w zespole Riverside najlepiej wychodzą nam blasy, poprosmy Mittloffa aby zagrał blasy" i sala darła się za MAriuszem "zagraj blasty, zagraj blasty!" Piotr oczywiscie nie odmówił i poczuło się przez chwilę siarkę na tym rockowym koncercie
Było bardzo miło. Niech żałują ci co musieli kota pilnowac itp.
Za równe 2 tygodnie koncercik w Mega Clubie
Oj będzie się działo 
Było przegenialnie. Atmosfera była niesamowita, bo skoro Riverside zaczynało w tym właśnie miejscu karierę muzyczną to czuli się jak u siebie w domu i to pozostawiło wyraźne piętno. Setlisty kompletnie nie pamiętam, ale sądzę, że była ona jednorazowa. A to dlaczego? Przytoczeę zapowiedź MAriusza: Mieliśmy już nie grać tego utworu, czy w ogóle coverów, ale skoro jest taka okazja...
Run through forests on a hot Summer day
Trying to break down walls of numbing pain...
Nie sądziłem, że kiedykolwiek to usłyszę w ich wykonaniu, bo zarzekali się, iż nie zagrają, a tu taka niespodziewajka mnie spotkała.
W momencie przedstawiania zespołu po przedstawieniu Mittloffa Mariusz rzekł: "~bo wiecie, w zespole Riverside najlepiej wychodzą nam blasy, poprosmy Mittloffa aby zagrał blasy" i sala darła się za MAriuszem "zagraj blasty, zagraj blasty!" Piotr oczywiscie nie odmówił i poczuło się przez chwilę siarkę na tym rockowym koncercie
Było bardzo miło. Niech żałują ci co musieli kota pilnowac itp.
Za równe 2 tygodnie koncercik w Mega Clubie
to kto idzie w piątek? 
jak zdobede bilety to ja i ascot.
edit: bilety zdobyte :]
cymor, bedziesz?
cymor, bedziesz?
- likipiki
- -#Lord of the flies

wczoraj grali i coś tam słyszałem, bo z ludźmi z roku piliśmy pod klubem 
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
Uhhh... właśnie z Calebem dotarliśmy do Wawy po gigu 
Więcej relacji jak się wyśpię... znaczy pewnie za jakiś miesiąc, bo sen mi nie grozi
Więcej relacji jak się wyśpię... znaczy pewnie za jakiś miesiąc, bo sen mi nie grozi
liki serio, bo ja tez tam bylamlikipiki pisze:wczoraj grali i coś tam słyszałem, bo z ludźmi z roku piliśmy pod klubem
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Ej... ja też tam piłem....likipiki pisze:wczoraj grali i coś tam słyszałem, bo z ludźmi z roku piliśmy pod klubem
ALe to miasteczko jest małe
osochoziOpra_M pisze:dokladnie pod klubem na trawniczku z ludzmi z roku .integrowalismy sie
Może się już znamy? :p
hehee no male:D, no kurcze nie wiem,moze.Ale ja bylam chyba tlyko do ok 24 bo musialam wrocic na Plaszow do siebie. wiem,ze doszlo jakis 2 kolesi, potem znouw ktos przyszedl, sobie poszedl. wyszedl i migracje takie byly:D
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
o 24 poszliśmy z kolegami zgodnie z tradycją robić hałas 
Dobra, EOT/ więcej w OT bądź Studiach
Dobra, EOT/ więcej w OT bądź Studiach