Komentarze do tematu recenzje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Komentarze do tematu recenzje
bo po co opisywac plyte, ktora kiepa warta jest ;>
Jazz is not dead, it just smells funny.
to wcale nie znaczy że wasze oceny są warte więcejslayer pisze:bo po co opisywac plyte, ktora kiepa warta jest ;>
tym razem dałem tylko 9,5, więc nie marudź :closed Slayer ma racje, zresztą ja umiem pisać o płytach tylko wtedy, gdy mi się cholernie podoba. No może jak jestem czymś bardzo rozczarowany, to też bym umiał coś skrobnąc, ale zwykle stan taki trwa zbyt krótko, porzucam płyte a z nią chęć jej zjechania w reccea ja nie zwracam już w ogóle uwagi na Wasze oceny chętnie dałbym ignoruj na ostatnie linijki postów w recenzjach
warte, bo wiadomo,ze z takim albumem warto sie zapoznac :]
Też tak mam... a poza tym, jeśli uważam album za wybitny, no to mniej jak 9,5 mu nie dam...syzygy pisze:Slayer ma racje, zresztą ja umiem pisać o płytach tylko wtedy, gdy mi się cholernie podoba.
E tam ja się nie bałem dać 5/10 płytce SOAD
zaraz chba opiszę "Rosenrot" Rammsteina bo też mnie wkurza :]

zmieniłbyś Wrathchildy_88 na Wrathybtw. jakbyscie jakies bledy odkryli, wytykac :]
wlasnie Cie mialem o to pytacWrath pisze:zmieniłbyś Wrathchildy_88 na Wrathy
i tak zaszalałeś, za jeden wybitny kawałek (Holy Mountains- jeden z lepszych w ich karierzeWrath pisze:E tam ja się nie bałem dać 5/10 płytce SOAD
pisz piszWrath pisze:zaraz chba opiszę "Rosenrot" Rammsteina bo też mnie wkurza :]
I sluchal ktos z Was tego fragmentu Profanum?
ja. Podoba mi się, klimat rzeczywiście zajebistyslayer pisze:I sluchal ktos z Was tego fragmentu Profanum?
Balem sie to porownywac do Samaela,na przyklad. Bo to jednak inne swiaty tego klimatu sa, choc pare jakis motywow moze sie laczyc. Wrzucic Ci syzyg?
ooo, jakbyś mógł, to bardzo chętnie, bo z muła będzie się ciągnąc latami, tym bardziej, że to chyba zbyt popularne nie jest...slayer pisze:Wrzucic Ci syzyg?
tylko 26zł w katalogu Pagan Records :]
sie robi
sie robi
jak mi się spodoba, to kto wie, trzeba wspierać polskich artystówtylko 26zł w katalogu Pagan Records :]
fajne fajne, choć na początku lekkiego szoku doznalem bo taki spokojny początek, myslalem ze bedzie tak do konca a tu dupaI sluchal ktos z Was tego fragmentu Profanum?
no i jak syzygiemu wrzucisz to ja tez poproszę :] moze sie spodoba
dokladnie, przynajmniej ja tak mam, ze wole kupic pare plyt wspierajac mlodych-ambitnych , obiecujacych, swietnych niz jakiegos burzuja, ktory i tak konto ma zapchane
No, oczywiscie jak plyta jest rewelacyjna to i takiemu sie zaplaci
zycie..
No, oczywiscie jak plyta jest rewelacyjna to i takiemu sie zaplaci
generalnie plyta w wiekszosci jest taka jak poczatek :]Wrath pisze: bo taki spokojny początek, myslalem ze bedzie tak do konca a tu dupa
napisalęm kolejną reckę o płycie której i tak nikt tu słuchał nie będzie 
no, bez przesady, Audioslave chyba jest dośc popularnyMatek pisze:napisalęm kolejną reckę o płycie której i tak nikt tu słuchał nie będzie
Ja posłucham. Bo lubię Audioslave. Choć nie powiem - często to ja ich nie słucham