25/11/2006 - Exodus - Poznań @ Eskulap
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 25/11/2006 - Exodus - Poznań @ Eskulap
Prowokacja się udała 
-
Deleted User 357
U mnie hierarchia jest taka:Wrath pisze: zrezygnujesz z DiAnno na rzecz jakiegos tam Exodusa? Rolling Eyes
1.Aria
2.DiAnno/Exodus(jeśli 2 koncert będzie w Kato/Krk i bilety będą w ludzkich cenach)
Dianno to jak dyskoteka z utworami Maiden teraz
Takie wydarzenie historyczne bardziej. Exo jest w duzo lepszej formie i kompozycyjnej i ogolnie artystycznej :]
Takie wydarzenie historyczne bardziej. Exo jest w duzo lepszej formie i kompozycyjnej i ogolnie artystycznej :]
Jazz is not dead, it just smells funny.
slayer pisze:ku scislosci. chodzilo mi o HateSphere :>
Taaaaa, a co, chcesz mi postawić ??slayer pisze:wtedy dwa
1. Nie "jakiegośtam Exodusa", ale nie kogo innego tylko samego Exodusa, legendy thrashu, której 5 albumów jest po prostu zajebistychWrath pisze:zrezygnujesz z DiAnno na rzecz jakiegos tam Exodusa? tego samego dnia chyba gra
2. Di'Anno w Krakowie gra 23, a w Katowicach 24
3. Niekoniecznie zrezygnuję
To dupa w troki i słuchać kolejnychWrath pisze:ja bym pojechal jakbym mial kase i byl pewien, ze zagrają całe TOTD :] bo reszty na razie nie znam...
O Ty mały zbójuWrath pisze:Prowokacja się udała
slayer pisze:w tym momencie, to szczerze. DiAnno jest jakis tam ;]
Co nie zmienia faktu, że chcę skubańca zobaczyć na żywcaslayer pisze:Dianno to jak dyskoteka z utworami Maiden teraz
Właśnie dzisiaj przesłuchałem Shovel...jakbys był bardziej spostrzegawczy to byś zauważył w podpisieArtur pisze:Skoro podoba Ci się "Tempo..." to zapodaj sobie najpierw może "Shovel Headed Kill Machine", bo są jakies wspólne pierwiastki, nie tylko muzyczne, ale też brzmieniowe
aha, no i słyszałem jeszcze Bonded By Blood, ale wszystko mi się zlewa jak na razie...thrash chyba jednak nie dla mnie
no na Arie tez bym sie przeszedł, ale jakby w Polsce grali...a tak to nie :]Żelazny pisze:1.Aria
O ! FaktycznieWrath pisze:Właśnie dzisiaj przesłuchałem Shovel...jakbys był bardziej spostrzegawczy to byś zauważył w podpisie
Jeszcze dorośnieszWrath pisze:aha, no i słyszałem jeszcze Bonded By Blood, ale wszystko mi się zlewa jak na razie...thrash chyba jednak nie dla mnie
W Polsce byli rok temu na 2 koncertach i jakoś za dużo osób z tego forum nie poszło, a teraz nagle wszyscy się podniecają
Jak będzie Warszawa to się przejdę pewnie.
Mnie to wali stokrotnie, Exodusem zasłuchuję się w takich dużych ilościach od niedawna, nie powiem, w zeszłym roku to nawet przez chwilę rozważałem opcję, żeby iść, ale jednak nie byli wtedy dla mnie jeszcze tak... ważni ?? jak teraz ...herki pisze:W Polsce byli rok temu na 2 koncertach i jakoś za dużo osób z tego forum nie poszło, a teraz nagle wszyscy się podniecają
I w sumie nie wiem po co ten komentarz, bo nic z niego nie wynika...
Po prostu się zdziwiłem, bo akurat niedawno przeglądałem temat o tamtych koncertach.
No ja za innych nie mogę mówić, ale jak ze mną to przedstawiłem
toteż dlatego, teraz tak się właśnie podnieciłem, no i peace 
A M@ti wtedy chyba się dopiero zarejestrowął, koło listopada, więc on też nie mógł się jeszcze podniecać

A M@ti wtedy chyba się dopiero zarejestrowął, koło listopada, więc on też nie mógł się jeszcze podniecać
A ja wtedy się podniecałem, ale nie pisałem za dużo jeszcze na forum, a w końcu nie poszedłem bo coś mi wtedy wypadło :d Teraz jak będzie Warszawa to też zacznę się podniecać.
No na Twoim miejscu też bym się podniecił
Zresztą jak mówię - w moim przypadku Wawa to byłoby chyba nawet lepsze rozwiązanie, bo z Kraka mam bliżej, a poza tym, nocleg na bank pewny, a jeszcze do tego chciałem kilka osób odwiedzić
A jakby miała być Wawa, to dzień przed czy po Poznaniu ?? :> Bo nie chce mi się wracać na poprzednią stronkę
Zresztą jak mówię - w moim przypadku Wawa to byłoby chyba nawet lepsze rozwiązanie, bo z Kraka mam bliżej, a poza tym, nocleg na bank pewny, a jeszcze do tego chciałem kilka osób odwiedzić
A jakby miała być Wawa, to dzień przed czy po Poznaniu ?? :> Bo nie chce mi się wracać na poprzednią stronkę
Eee, to jak kcę Paula zobaczyć to tylko Posen. No nic, trza się z Syzygiem skontaktować
Może on też by się przeszedł 
-
Deleted User 357
26 grają w Zlinie,bliżej niż do Poznania
Ja to patriota jestem 
-
Filik10
- -#Clairvoyant

I zdecydowanie tracisz. A ja nie pojade bo trashu nie lubie w 99% przypadków. Tak wiem, frajer jestemArtur pisze:Ja to patriota jestem
e tam traci :p on chce poprostu syzyga poznaćFilik10 pisze:I zdecydowanie tracisz.
-
Filik10
- -#Clairvoyant

To nie moze siez nim na flaszkę umówić, a nie jakąś szopkę odstawiać