Wiem widziałem... ale z tego co widzę to moja inicjatywa nie odniosła jakiegokolwiek zainteresowania!Fear pisze:Tak, pisałem nawet o tym, że jako jeden z pierwszych wyszedłes z tą inicjatywna odnośnie flagiBorys1978 pisze:szybkimi krokami dobiega nas koncert IM a My dalej nic nie zaplanowaliśmy. Swego czasu rozmawiałem telefonicznie z Fear`em o możliwości uszycia specjalnej flagi na ten wyjazd... Czy ktoś ma ochotę zaangażować się w ten projekt czy wszyscy mają to gdzieś głęboko...
Wyjazd do Dortmundu - FAQ
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wyjazd do Dortmundu - FAQ
To podajcie może najpierw jakieś konkrety ile by to wszystko kosztowało jak masz zamiar to zrobić itp. Bo jakoś zainwestować w coś o czym nic nie wiadomo ochoty nie mam
Mam dostęp do materiału białego i czerwonego z dederonu. Pozostaje kwestia uszycia (to moiżna załatwić za jakieś parę groszy) i zrobienia napisu, to mogę wziąść na siebie- kwestia pomysłu i wielko śći flagi...
Ja zakupilem juz bawelniana flage o dlugosci 1.60 i zatrudniam moja zone do dziergania 
ja zabiore flage która jest od 98'
ma juz 4 koncerty
za sobą w tym 3 ze mną + jeden z tątą

moze jednak wezme swoja 
nie pamietam czy ja mialem w katosach.. ale chyba mialem.. jesli tak to ma chyba 7 koncertow za soba ;p
nie pamietam czy ja mialem w katosach.. ale chyba mialem.. jesli tak to ma chyba 7 koncertow za soba ;p
jak juz sobie zrobie flage to z bede dopisywal na tyle wszystkie koncerty ktore zaliczylem - troche oszukam bo wpisze tez te na ktorych flagi nie bylo :]
A byłbyś w stanie też jakoś przelot sprzedać ?:)
Abstract pisze:A byłbyś w stanie też jakoś przelot sprzedać ?
Kurcze dalbym wszystko zeby zabrac sie z wami na koncert w Dortmundzie ale niestety za pozno sie "obudzilem" przez co zostala mi tylko wyprawa do Anglii najprawdopodobniej z Tata 
How long on this longest day...
Ciesz się ,że wogóle jedziesz. Mi wyjazd nie grozi :/ Obudziłem się jak już większość biletów na sektory była sprzedana
Mam do sprzedania pakiet bilet + przejazd. By Shortuct z tej pierwszej puli. Od razu zastrzegam, że sprzedaję całość albo nic. Pozdrawiam.
Mad Max ile za to??
Dobra, bo sprawa ucichła. To przesuwamy ten wyjazd na wcześniejszą porę, czy komuś to nie pasuje? Bo nie chciał bym, żeby sie okazało że to już za późno na wszelkie zmiany więc może załatwmy to jak najszybciej.
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Autokarowy? odezwij sie na PM.Byku pisze:sprzedam przejazd
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Spytam się co ustalił Shortcut i dam Wam znać!Piwowarus pisze:Dobra, bo sprawa ucichła. To przesuwamy ten wyjazd na wcześniejszą porę, czy komuś to nie pasuje? Bo nie chciał bym, żeby sie okazało że to już za późno na wszelkie zmiany więc może załatwmy to jak najszybciej.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Mam pytanko. Ile wchodzi ludzi do Westenfalehalle?
A ja mam inne pytanko wie ktos jak najtaniej dostac sie do Dortmundu? 
How long on this longest day...