Setlista 2006 - dyskusja
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Setlista 2006 - dyskusja
Może zmienią coś z klasyków na rzecz innych. Ale na wiele więcej bym nie liczył.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Osobiście też bym się nie ździwił gdyby coś zmienili.
ze graja amolad ok ale ze nic z X to mnie ździwilo
i tylke tego sie czepiam aha + za hallowed
mysle ze nie zmienia nic. Zdenerwowalbym sie jakby calego AMOLAD nie zagrali bo dzis wlasnie wrocilem do plytki po tygodniu przerwy i ciaRRRy szczegolnie caly czas na FTGGOG :rocx Ta plyta dla mnie to spelnienie marzen jako oddanego fana muzyki MAIDEN!
Mnie pasuje granie całej płytki ale uważam, że mogli by to trochę wymieszać np. parę utworów z AMOLAD, klasyk, AMOLAD, klasyk itd i zakończyć set The Legacy. Myślę, że byłoby troche zaskoczenia to raz, a dwa nie byłoby takiego przeskoku pod koniec, tzn ze część ludzi przez AMOLAD stoi niemrawo a nagle przy starych kawałkach ożywa.
- Elevatorman
- -#Clansman

teraz wyglada jeszcze gorzejMi jego strój nie przeszkadza, wręcz przeciwnie. Nareszcie jakaś zmiana, bo tamte spodnie wyglądały komicznie.
Pozwolę sobie zacytować kawałek recenzji fanowskiej z MaidenNorway:
"...Bruce,Bruce,Bruce, this guy is a real professionnal singer. He hits every High notes. I was really afraid of that when I heard the Hartford bootleg because Bruce sounded strained but after 3 show he was perfect..."
Czyli jednak
"...Bruce,Bruce,Bruce, this guy is a real professionnal singer. He hits every High notes. I was really afraid of that when I heard the Hartford bootleg because Bruce sounded strained but after 3 show he was perfect..."
Czyli jednak
do tych, którzy mysleli, że będą chcieli...
ile za te bileciki do Dortmundu, za sztukę oczywiście??
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
pytaj się raczej gdzie je jeszcze można dostać...i napewno nie w tym temacie 
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Jedny słuszna zmiana to Fear na 666 i to byłby set idealny do promocji nowej płytySzajba pisze:niewiem czemu, ale mam wrazenie, ze w europie set bedzie troche inny... tak od jakiegos czasu mam takie mgliste przemyslnia.
Nieeee, bez 666 ja już mam powiem szczerze tego dość. Nudzi mnie już ten kawałek, Moim zdaniem bardziej pasuje FOTD niż TNOTB,bo bardzo przypomina klimat płyty
-
Filik10
- -#Clairvoyant

666 mógłbym słuchać do śmierci :rocx . A Fear mnie na koncertówkach juz nudzi choć jak bym usłyszal, to i tak bym szalał 
Mnie 666 też już znudziło i cieszę się, że po raz pierwszy od 24 lat nie ma go w secie.
:beerFilik10 pisze:666 mógłbym słuchać do śmierci
dokładnie tak, szkoda ... wielka szkoda ...
KMFDM
Masz rację, lepiej niech nic nie deklarują. na pytanie dlaczego nigdy nie zagrali ATG skoro chcieliby (niestety nie pamietam kiedy to bylo, ale bylo) Harris odpowiedzial, ze Adrian nie mogl sie nauczyc solowek.... sorry, ale jakos mi w to sie nie chce wierzyc. Ponadto ja nie dodaje im historii.... Hmm czy zachowuje sie jak porzucona zona?? Nie!!! DOD wypadl gorzej niz BNW. Ale mialem nadzieje, ze cos rownie dobrego (moze lepszego) nagraja. Niestety rzeczywistosc sie okazala nie tak rozowa jak nadzieja... czas pokaze czy powtorza sukces z 2000.BartSmith pisze:Według mnie lepiej żeby nic nie deklarowali, bo tacy jak ty potem im wygadują. Wiesz, może zmienili nagle plany albo coś. Nie wiemy jak jest, a samodzielne dodawanie historii jest głupie IMO, z całym szacunkiem dla ciebie. Można też wnioskować, że wspomniał o Alexandrze, bo to było w Atenach wtedy. Następnym razem w Grecji byli na trasie TEDT ale ni jak mogli to zagrać, więc to przechodzi na następną trasę wspominkową! Dla mnie to ma sens.Pacjent pisze:Na trasie 2000/2001 mowili, ze na nastepnej, pozniej wlasnie ze na historycznej.... Widze, ze fanow zbywaja tanimi zagraniami. Ehh pozyjemy zobaczymy....
Czy w latach 80tych coś deklarowali? Ja jakoś nie pamiętam, dlatego właśnie lepiej żeby nic nie obiecali, bo niektórzy potem wygadują.
Wiele osób jest wogóle niezadowolonych z zespołu, ciągle go krytykują, jak nie to to tamto, zawsze się znajdzie coś. Zachowujecie się trochę jak porzucona żona, która chce się zemścić za wszelką cenę na swoim byłym, nieważne co by nie robił. Może to śmieszne, ale ja tak to widzę.
Pozwolę sobie zacytować kawałek recenzji fanowskiej z MaidenNorway:
Czyli jednak Smile
-
Filik10
- -#Clairvoyant

:beer To w sumie mój ulubiony numer Maiden poza Aces HighGreddo pisze::beerFilik10 pisze:666 mógłbym słuchać do śmierci
dokładnie tak, szkoda ... wielka szkoda ...
TROOPER I NUMBNER TO ABOLINTJEAWJGRFD HEN9ILANE UTOWUR
Nomad pisze:TROOPER I NUMBNER TO ABOLINTJEAWJGRFD HEN9ILANE UTOWUR
:beer Twoje zdrowie Nomad !
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Miałobyć "Absolutnie genialne" ? Jak tak to w sumie sie zgadzamNomad pisze:ABOLINTJEAWJGRFD HEN9ILANE