25/11/2006 - Exodus - Poznań @ Eskulap
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 25/11/2006 - Exodus - Poznań @ Eskulap
No nawet tanio...jakby to bylo gdzies blizej i jakbym nie wydal wczesniej kasy z osiemnastki to pewnie bym sie wybral 
Już zarabiać
I jechać 
Taa
weź mnie sfinansuj to pojadę 
ja nie byłam nigdy w Poznaniu wiec ewenualnie moge się przejechać z Wami, skoro mnie juz tak Storm namawiał (Arczi prawda że chcesz i pragniesz
?), dla samego faktu przejechania się, ale na koncert nie właże
(chyba że za 10-20 zł dostane bilet to postoje z tyłu). Zalezy ile podróż będzie kosztować, na czas koncertu czymś się zajmę, może Syzyg mnie ugości czy coś :]
czemu? fajnie bedzieEvE pisze:ale na koncert nie właże
tez bym sie przejechal, ale podroz do Poznania drogo wychodzi chyba
z Katowic 30 zł wychodzi cena więc umiarkowanie ;]. A z krakowa 32 zł, no i to jest ten sam pociag :]
Chyba że ktoś sie rzuci na Intercity to ma gorzej.
W sumie nie najgorzej bo na 16 byśmy tam byli. PRzesiadka we Wrocławiu oczywiscie.
Chyba że ktoś sie rzuci na Intercity to ma gorzej.
W sumie nie najgorzej bo na 16 byśmy tam byli. PRzesiadka we Wrocławiu oczywiscie.
Bo i tak bym w to pieklo nie weszłaWrath pisze:czemu? fajnie bedzie Laughing
można by sie zastanowic, ale w sumie to musze kupic jeszcze bilet na DiAnno, no i Coma jest w Krakowie a tego przegapic nie moge :] wiec raczej nic z tego, moze innym razem.
to może się przejedziesz tak jak ja chce 
i wbijemy do Syzyga
i wbijemy do Syzyga
pomysli sie ;]
Syzyg chyba nawet nie wie, jak ważną rolę obecnie odgrywa
Całym swym jestestwemEvE pisze:(Arczi prawda że chcesz i pragniesz ?),
Czyli cała eskapada ponad 100 zł wyjdzie. Trudno. Tym bardziej, że warto tam być :rocxEvE pisze: Katowic 30 zł wychodzi cena więc umiarkowanie ;]
o Fuck. A ja zapomniałam że to w dwie strony. EeeeeeeeeeeeeeeEeeeeeeEeeeeeeEeeee To zmienia postać rzeczy
Ładnie powiedziane :]
aj no, ja nawet jego komórki nie mam.Artur pisze:Syzyg chyba nawet nie wie, jak ważną rolę obecnie odgrywa Laughing
Artur pisze: Całym swym jestestwem Mr. Green
za dobrze by byloEvE pisze:o Fuck. A ja zapomniałam że to w dwie strony. EeeeeeeeeeeeeeeEeeeeeeEeeeeeeEeeee To zmienia postać rzeczy
No nie da się ukryć, że zmienia...EvE pisze:o Fuck. A ja zapomniałam że to w dwie strony. EeeeeeeeeeeeeeeEeeeeeeEeeeeeeEeeee To zmienia postać rzeczy
Jo tyż, mam nadzieję, że jak wróci na jakiś weekend do domu to się pojawi na forum i wtedy już będziemy mieli z nim kontaktEvE pisze:aj no, ja nawet jego komórki nie mam.
Sie wieEvE pisze:Ładnie powiedziane :]
-
Stormshield
- -#Moonchild

Dobra, ja spróbuję jeszcze kumpla z byłej klasy namówić, może jeszcze z uczelni się kogoś zwerbuje. Jest jeszcze paru chętnych z metal.forum.pl. Jeżeli chodzi o pociągi intercity to jeżeli zamówi się wcześniej są zniżki, normalny 2 klasa kosztuje 45zł (+zniżka studencka/uczniowska), ale to jeszcze będziemy gadać. Ciekawe jaki będzie support.
Wiecie, 100zł to nie tak źle, mogło być gorzej.
Ej Wrath, nie żal Ci kasy na Come?
Wiecie, 100zł to nie tak źle, mogło być gorzej.
Ej Wrath, nie żal Ci kasy na Come?
ani trocheEj Wrath, nie żal Ci kasy na Come?
-
Stormshield
- -#Moonchild

No właśnie o to chodzi.Wrath pisze:na Come moge isc kiedy indziej, jakos przeboleje, no a Exodus...
Jak koniecznie chcecie Intercity to jest taka promocja Super Bilet(na IC i Ex). 37zł. I obowiązkowa miejscówka wliczona w koszt biletu. Tylko trzeba kupować sporo wcześniej (teraz było by najlepiej) No i ilość jest ściśle określona.
Zostają też pociągli TLK, fajna sprawa bo są niewiele droższe od pośpiechów, a są po prostu lepsze. Tam też jest promocja Tani Bilet (27zł). Tak samo jak w Super Bilecie kupić trzeba wcześniej i tak samo jest to bilet na konkretny pociąg konkretnego dnia.
Zostają też pociągli TLK, fajna sprawa bo są niewiele droższe od pośpiechów, a są po prostu lepsze. Tam też jest promocja Tani Bilet (27zł). Tak samo jak w Super Bilecie kupić trzeba wcześniej i tak samo jest to bilet na konkretny pociąg konkretnego dnia.
Według www.rockmetal.pl supprotem będzie Biomechanical.
-
Filik10
- -#Clairvoyant

No to nadrabiaj najszybcie jak możesz bo na żywo to żywioł jakich mało. Choć u mnie to nawet nie ulubiony Polski zespół - mają paru powarznych konkurentówWrath pisze: nie bylem ani razu jeszcze, musze to jak najszybciej nadrobic, w koncu to obecnie moj ulubiony polski zespoł ;]