Filik10 pisze:ma ukryte 666
Tak ?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Filik10 pisze:ma ukryte 666

Ja jest fragment "I see sixes all the way" (albo podobnie) to ja siewsłuchasz to możesz usłyszeć jeszze dwa razy powtórzone sixAbstract pisze:Filik10 pisze:ma ukryte 666
Tak ?A gdzie ?:)

Moonchild :rocxNomad pisze:najlepszy opener w historii heavy-metalu
Dla mnie najgorszym opener'em jest Tailgunner (piosenka w miarę dobra, ale nic poza tym), a zaraz za nim Wildest Dreams (dobry, ale jakiś taki zbyt prosty) i Prowler (dobry, jednak wolę wersję z Bruce'm, na dodatek live, z lepszym brzmieniem i jakoś nie pasuje na opener'a). Najlepsze są Caught Somewhere..., The Ides..., Moonchild, Aces High.Nomad pisze:Different World przy Aces High brzmi jak jakiś ponury żart...
Jakoś nie są takie genialne skoro są na tych miejscachNomad pisze:6.Prowler
8.Tailgunner
Zgadzam się z tym że są bardzo dobre i nie mozna ich nazwac wypełniaczami ;] ale wybitne to one sąBartSmith pisze:FOTB, BITV czy LW nie są może wybitnymi utworami, ale są bardzo dobre i nie nazwię ich wypełniaczami
Nobelek się kroi?Nomad pisze:Tak tylko na AMOLAD Ironi przekonują wprost żę wojna jest czymś złym
Tekst 'Flash Of The Blade' nie jest czasem o szermierce? Swoją drogą miało Cię tu nie być podobno, heh.Nomad pisze:np.taki tekst do Flash of the Blade,coś niesamowitego.
Freeze pisze:W Longest Day, owszem - po stronie aliantów, ale TLD kładzie większy nacisk na tragędie tej inwazji i przeżycia żołnierzy, niż nienawiść wobec wroga.