Pazdziernikowa trasa KULTu
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Pazdziernikowa trasa KULTu
a ja na slipknot
Slipknot to ja zawsze, kurde, to jest cudo kapela jednak na zawsze
to idziemy ;]
czekam przed blokiem i czekam a Ciebie nie widze
Tylko Kraków!Michcio pisze:ja ide 20 pazdziernika w KRK, z ekipą to bedzie okolo 15 osobwpadajcie gruba biba sie szykuje
KULT to jest to!
(tylko podobno w STUDIO kradną w szatni
A ta biba to przed, czy po koncercie? Nas bedzie około 8 osób
masz neta przy sobie bezprzewodowego ?miki pisze:czekam przed blokiem i czekam a Ciebie nie widze
ofkors idę trzynastego. te koncerty kultu to dla mnie bardzo miła tradycja, bileciki już sobie czekają
no i mistrzowsko,ze w arenie dali! nie będzie problemu z brakiem biletów i to miejsce raz, że świetnie się nadaje na koncertya poza tym fajnie mi się kojarzy
piątek trzynastego okazał się bardzo fajnym koncertem
niezawodna arena, sporo wspomnień i niepowtarzalne towarzystwo. no a kult to jak zawsze sentyment i świetny poziom. schematyczny występ jak zawsze, ale przecież i tak oczekiwałem tych najlepszych kawałków. ludzi w duużo, chociaz miałem wrażenie, że jak na kult to jakby mniej (scena była przysunięta dużo bliżej trybun niż zazwyczaj i dlatego trochę ciasno potem było).
zdzierają kasę z biletów, ale no jednak profesjonalnie to robią. fajne swiatla, telebim i ta ich własna ochrona. to było duże zaskoczenie na plus, rzucali ludziom wodę i większośc doskonale się bawiła razem z pierwszymi rzędami. naprawdę fajny widok
kazik też się niesamowicie rozgadał! jak zawsze byłem na ich koncertach to nie odzywał się prawie wcale, a dzisiaj prawie po każdym kawałku była jakaś gadka. to też bardzo mi się podobało.
generalnie polecam wszystkim koncerty kultu!
zdzierają kasę z biletów, ale no jednak profesjonalnie to robią. fajne swiatla, telebim i ta ich własna ochrona. to było duże zaskoczenie na plus, rzucali ludziom wodę i większośc doskonale się bawiła razem z pierwszymi rzędami. naprawdę fajny widok
kazik też się niesamowicie rozgadał! jak zawsze byłem na ich koncertach to nie odzywał się prawie wcale, a dzisiaj prawie po każdym kawałku była jakaś gadka. to też bardzo mi się podobało.
generalnie polecam wszystkim koncerty kultu!
set z ktoregos koncertu, kto nie chce to nie patrzec 
1. Baranek
2. Grzesznik
3. Pasażer
5. Czterej jeźdźcy
6. Niejeden
8. Wódka
9. Dyplomata
10. Tan
12. Hej czy nie wiecie
13. Dziewczyna o perłowych włosach
14. Pot i krew
15. Ręce do góry
16. Poznaj swój raj
18. Czterej głupcy
21. Jeśli zechcesz odejść
22. Śmierć poety
23. Brooklyńska rada Żydów
24. Arahja
25. Dolina
26. Dziewczyna bez zęba na przedzie
27. Psalm 151
28. Amulet
Bisy
29. Polska
30. Konsument
31. Wolność
32. Krew Boga
zdaje się identyczny jak w poznaniu.
bisy najlepsze 
mądrze prawiKea pisze:bisy najlepsze
już nie mam tu najwięcej postów

- Elevatorman
- -#Clansman

jak na kult za drogo :/
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Zdecydowanie. Na nich jestem w stanie max. 20 zł wyłożyćElevatorman pisze:jak na kult za drogo :/
przesadzaja, co nie ?Filik10 pisze:Zdecydowanie. Na nich jestem w stanie max. 20 zł wyłożyćElevatorman pisze:jak na kult za drogo :/
3 godziny podobno. Kumpel był w Poznaniu, mówi, że fajnie.
Bodajże każdy koncert październikowy trwa 3 godz z tego co pamiętam przynajmnije tak było w 2003 i 2005. W tym roku widząc set będzie podobnie.
-
Filik10
- -#Clairvoyant

W Bielsku w maju tylko 2 h 40 min grali czuje się pominięty

no grają tak około 2,5 - 3 godziny... trudno określić. w każdym razie grają długo i bez supportów zazwyczaj. ceny tez mi się nie podobają. niby to wszystko kosztuje, trasa po halach, własny sprzęt, telebim, własna ochrona... ale i tak mam wrażenie, że cena jest zawyżona 
to idzie ktos do Spodka ?