Artur pisze:1. Final Product
2. My Acid Words
3. What Tomorrow Knows/Garden of Grey
4. Next In Line
5. Enemies of Reality
6. I, Voyager
7. The River Dragon Has Come
8. I Am The Dog
9. Dreaming Neon Black
10. Noumenon
11. Inside Four Walls
12. Politics of Ecstasy
13. Dead Heart In A Dead World
14. Matricide
15. The Learning
16. Sentient 6
17. Narcosynthesis
18. The Heart Collector
19. Born
20. This Godless Endeavor
Boziu

Aż zaniemówiłem

Sentienta nawet grają, Final Product jako otwieracz

Ale gdzie Insignificant, 42147? :closed
Czemu to jest połączone: What Tomorrow Knows/Garden of Grey ? grają jakieś kawałki tych utworów czy co?
Aha, muszę się pochwalić, że nie mam już problemów z tGE- to obecnie moja ulubiona płytka NM. Nie wiem jak mogłem jej wcześniej jej nie docenić

Do moich wcześniejszych ulubieńców Born i Sentent 6 dołączył Final Product oraz kawałek tytułowy. Ale cała płytka wymiata, prawie wszystkie kawałki jednakowo mi się podobają

Polityków też się ostatnio bardzo miło mi słucha, DNB jeszcze tak nie do końca mi wszedł, ale to może dla tego, że skupiłem się ostatnio właśnie na tGE i PoE- te płytki rządzą. Za debiut nawet się zabrałem

A Dead Heart.. no cóż.. spadł z 1 miejsca.. właściwie nie wiem na które, bo ostatnio chyba raz go słuchałem..i stwierdziłem, że do tych dwóch wyżej wymienionych troszkę mu brakuje

Brzmienie ma takie jakieś.. przytłumione, dopiero teraz to zauważylem, przy takim DNB wypada dość blado, choć i tak jest nieźle...
Tak więc, chyba wreszcie nadszedł ten długo oczekiwany przeze mnie przełom w słuchaniu NM- lepiej późno niż wcale :laugh