Nightwish
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Re: Nightwish
Już czekam na ,,Oddech Niebios". . Uwielbiam Nightwish, ale wolałbym, żeby nagrała coś zupełnie innego. Na przykłąd coś mocniejszego, z cięższą perkusją i gęstym basem. 
Nemesis...as one we stand!!
http://youtube.com/watch?v=8ZoHN2onwz0& ... ed&search=
Niewiem czy ten kawałek będzie na nowej płycie, ale jest niezły.
Niewiem czy ten kawałek będzie na nowej płycie, ale jest niezły.
Raczej go nie będzie
to jest utwór tego Kesiciego...na początku jest nawet info z nazwą albumu, na ktorym jest ta piosenka 
no ale kawalek fajny
no ale kawalek fajny
Z tego co wyczytałem na onecie, na Eurowizji 2007 Finlandię reprezentować bedzie HIM, Apocalyptica, albo... Tarja Turunen.... Porażka 
Szkoda, bo myślałem że nowy album Tarji będzie w podobnych klimatach.Wrath pisze:Raczej go nie będzie Wink to jest utwór tego Kesiciego...na początku jest nawet info z nazwą albumu, na ktorym jest ta piosenka Wink
I co źle Ci? Bardzo dobrze, lepiej to niż jakiś pop albo disco. Nie ździw się jak za parę lat zobaczysz Childrenów albo szwedzkiego Marduka.Abstract pisze:Z tego co wyczytałem na onecie, na Eurowizji 2007 Finlandię reprezentować bedzie HIM, Apocalyptica, albo... Tarja Turunen.... Porażka Rolling Eyes
-
Stormshield
- -#Moonchild

My wystawimy Vadera, spikniemy fanów z całego świata i mamy pierwsze miejsce pewneM@ti pisze:I co źle Ci? Bardzo dobrze, lepiej to niż jakiś pop albo disco. Nie ździw się jak za parę lat zobaczysz Childrenów albo szwedzkiego Marduka.
Oczywizm.Stormshield pisze:My wystawimy Vadera, spikniemy fanów z całego świata i mamy pierwsze miejsce pewne
Może jeszcze Testament ?:) Chodziło mi o to ,że jednak występ na Eurowizji to jest naprawdę obciach :/
- Metalophil
- -#Moonchild

Testament raczej nie bo nie jest z EuropyAbstract pisze:Może jeszcze Testament ?:) Chodziło mi o to ,że jednak występ na Eurowizji to jest naprawdę obciach :/
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Własnie, niebardzo. A Vader albo Behemoth to nie byłby głupi pomysł. Tylko u nas jury puści dalej tylko jakiś badziewny popThe Wizard pisze:Testament raczej nie bo nie jest z EuropyAbstract pisze:Może jeszcze Testament ?:) Chodziło mi o to ,że jednak występ na Eurowizji to jest naprawdę obciach :/
To tak jak wybierają zespoły nie na podstawie "chwytliwości" piosenki ale na podstawie: "wrażeń estetycznych i techniki"
Może skończmy ten offtop na temat Eurowizji
Może skończmy ten offtop na temat Eurowizji
Każdy zespół, który wystąpi na Eurowizji jest pozerski. A jego fani to pozerzy.M@ti pisze:I co źle Ci? Bardzo dobrze, lepiej to niż jakiś pop albo disco. Nie ździw się jak za parę lat zobaczysz Childrenów albo szwedzkiego Marduka.Abstract pisze:Z tego co wyczytałem na onecie, na Eurowizji 2007 Finlandię reprezentować bedzie HIM, Apocalyptica, albo... Tarja Turunen.... Porażka Rolling Eyes
A to na Marduka raczej nie ma szans.herki pisze:Każdy zespół, który wystąpi na Eurowizji jest pozerski. A jego fani to pozerzy.
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Czyli z twoich słów wynika, że Nightwish jest pozerski. Dobrze, że nie jestem ich fanem, tylko czsem słucham

A czy Nightwish występował na Eurowizji że twierdzisz że jest pozerski?Filik10 pisze:Czyli z twoich słów wynika, że Nightwish jest pozerski.
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Tak naghtwish występował na eurowizji w 1999rM@ti pisze:A czy Nightwish występował na Eurowizji że twierdzisz że jest pozerski?Filik10 pisze:Czyli z twoich słów wynika, że Nightwish jest pozerski.
I podobno Tarja ma śpiewać na następnej Eurowizji.Filik10 pisze:Tak naghtwish występował na eurowizji w 1999rM@ti pisze:A czy Nightwish występował na Eurowizji że twierdzisz że jest pozerski?Filik10 pisze:Czyli z twoich słów wynika, że Nightwish jest pozerski.
-
Stormshield
- -#Moonchild

Ee serio?Filik10 pisze:Tak naghtwish występował na eurowizji w 1999r
Filik10 pisze:Tak naghtwish występował na eurowizji w 1999r
z jakim utworkiem??Filik10 pisze:Tak naghtwish występował na eurowizji w 1999r
"Każdego dnia rodzi się jakiś głupiec i wy się nie spóźniliście"