i oni mieli grac za darmo na woodstockuEvE pisze:85 (przedsprzedaż) / 95 (dzień koncertu)
Do Warszawt do Stodoły: 90 / 100 ()
Saxon w Polsce w 2007 - Kraków & Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Saxon w Polsce w 2007 - Kraków & Warszawa
Jazz is not dead, it just smells funny.
Nie no w sumei jak na takich dziadków to się cenią aż za bardzo, no ale co zrobie i tak nie moge tego pzrepuścić, trudno najwyzej odejme sobie od ust kilka obiadów i nazbieram na bilet 
-
Deleted User 357
Metal Mind i wszystko jasne
Ale w krk będę na 100%,tylko 5zł drożej bilet niż 2 lata temu
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

rozwin ta mysl?na ktorym Woodsocku?i czemu to nie wupaliło?slayer pisze:i oni mieli grac za darmo na woodstockuEvE pisze:85 (przedsprzedaż) / 95 (dzień koncertu)
Do Warszawt do Stodoły: 90 / 100 ()
ja na bank wale na Kraków!!!i pozwiedzac jest co!
no to jedziemy do krakowa 
Drogo niestety
A że również w kwietniu w Krakowie zagra Moonspell to szanse, że będę są minimalne, doprawdy :/
A szkoda, bo chętnie bym się przeszedł.
A że również w kwietniu w Krakowie zagra Moonspell to szanse, że będę są minimalne, doprawdy :/
A szkoda, bo chętnie bym się przeszedł.
-
Deleted User 357
Saxon jest IMO jednym z najlepszych jeśli nie najlepszym koncertowo zespołem heavy na świecie,więc jeżeli ktoś lubi taką muzykę to niech się nawet nie waha. Ja z powodu ograniczonych środków będe pewnie tylko w krk,ale bardzo chętnie bym zawitał na oba.
Nic dodać, nic ująć.Żelazny pisze:Saxon jest IMO jednym z najlepszych jeśli nie najlepszym koncertowo zespołem heavy na świecie,więc jeżeli ktoś lubi taką muzykę to niech się nawet nie waha.
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

w Czechach tez graja,dzien przed Kakowem!i bilety sa po 400 kc,jesli sie nie myle to polowa ceny bileu "polskiego"...ktos mysli o wyjezdzie do Zliny?
to sie mylisz. 400 koron to jest 60 zł. polski bilet 85 zł. Dolicz dojazd.SebastianArcheo pisze:jesli sie nie myle to polowa ceny bileu "polskiego"
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

chyba 100 i 90 zla w Polsce..60 za na Czechy - jade bryka z Wroca z kumplem i jestem na zero(przyslowiowe)
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

Nie wiedziałem, że Saxon zawita do naszego kraju. Będę w na gigu w Krakowie. Super. :rocx
-
Deleted User 357
Bilet do Krk mam zakupiony na urodziny,więc będę
jakby ktos robil bootleg niech da znac ;p a jak beda sprzedawac koszulki z plyty Killing Ground to chetnie przez kogos sie zaopatrze ;p
Bardzo bombastycznie mi poinformować, że zespół Saxon spotka się z fanami w warszawskim salonie EMPIK na Nowym Świecie o godzinie 17:00 
- Metalophil
- -#Moonchild

o to super by było, bo w Wawie najprawdopodobniej również będę :rocx
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Czyli tak samo jak przed "Lionheart" - fajnie bylo, wiec polecam serdecznie :rocxherki pisze:Bardzo bombastycznie mi poinformować, że zespół Saxon spotka się z fanami w warszawskim salonie EMPIK na Nowym Świecie o godzinie 17:00 Obrazek
No byłem wtedy nawet i mam przebeznadziejną fotkę z nimi xDMaidenholik pisze:Czyli tak samo jak przed "Lionheart" - fajnie bylo, wiec polecam serdecznie :rocxherki pisze:Bardzo bombastycznie mi poinformować, że zespół Saxon spotka się z fanami w warszawskim salonie EMPIK na Nowym Świecie o godzinie 17:00 Obrazek