Motorhead
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Motorhead
Liki, doszło wszystko?
Korzeń, możesz podrzucić to na maila?
Motorheaaaaaaaaad. Ale mam kaca! A Kiss Of Death posłucham sobie dziś po raz 666. w drodze do szkoły. Świetny album ale gorszy od Inferno, bo jest parę słabych kawałków [konkretnie 2 - Under The Gun i Living In The Past], no ale kura takie kawałki jak Trigger czy Christine to MIAZGA!
Silnie wypasiony album, chociaż nie mogę powiedzieć, żeby mnie czymś specjalnie zaskoczyli
Inferno chyba bardziej mi się podobał ze względu na większą ilość wpływów czysto rockowych, bluesowych, tutaj mamy mocne łojenie, aczkolwiek na bardzo wysokim poziomie. Blues oczywiście jest "One night stand" chyba można nim nazwać, rock'n'roll taki jak w "Christine" to to co tygrysy lubią najbardziej. Faworyty dla mnie to "Trigger", "Going down" no i chamszczak pt. "Be my baby".
Motorhead po prostu się nie zmienia. Ja mam tylko pytanie kiedy następny raz zobaczę ich w Polsce, bo osobiście już się deczko stęskniłem. Kolejny bardzo dobry album, genialnej kapeli...

Motorhead po prostu się nie zmienia. Ja mam tylko pytanie kiedy następny raz zobaczę ich w Polsce, bo osobiście już się deczko stęskniłem. Kolejny bardzo dobry album, genialnej kapeli...
I o to chodzi...Widzisz, słuchamy po prostu tej samej kapeli.Herki pisze:Ale mam kaca!
reaktywacja
To nie jest kapela od zaskakiwania, tylko od żlopania JD, rwania dup i grania Rock'n'Rolla! mSwarożyc pisze:Silnie wypasiony album, chociaż nie mogę powiedzieć, żeby mnie czymś specjalnie zaskoczyli
I oby się nie zmienił.Swarożyc pisze:Motorhead po prostu się nie zmienia.
Ja nie byłem w Wawie teraz, nie było kasy ): Ale nie mogę odpuścić następnego razu.Swarożyc pisze:Ja mam tylko pytanie kiedy następny raz zobaczę ich w Polsce, bo osobiście już się deczko stęskniłem.
Ja też zaraz idę pićSwarożyc pisze:I o to chodzi...Widzisz, słuchamy po prostu tej samej kapeli.
Korzonku przy okazji do mnie tez bys wyslal :]
Ostatnio zmieniony pn paź 16, 2006 3:54 pm przez Wrath, łącznie zmieniany 1 raz.
Powysyłam powysyłam misie, tylko sam sciągnę. Dzisiaj będziecie mieli.
- Metalophil
- -#Moonchild

nie no to już jest bezczelnośćWrath pisze:Ja pewnie przeslucham w najblizszym czasie (czyt. jak ściągnę) ciekaw jestem jak im to wyszło
ta, jakbym byl tu jedynym, ktory sciąga.
Na Inferno wiecej pomysleli nad muzykaSwarożyc pisze:Inferno chyba bardziej mi się podobał ze względu na większą ilość wpływów czysto rockowych, bluesowych
Na Kiss... po prostu ja zagrali
Klasycznie jest :]
Jazz is not dead, it just smells funny.
- Metalophil
- -#Moonchild

ale mógłbyś się z tym chociaż kryć, wstydzić się tego że kradniesz - a nie tak bezczelnie się chwalićWrath pisze:ta, jakbym byl tu jedynym, ktory sciąga.
Jak to jest z autobiografią White Line Fever?Szukam od 4 lat i nic.Ona jest w ogóle dostępna w Polsce?Widziałem jedną na allegro,ale to w obcym języku było.ma ktoś jakieś informacje na ten temat?
Taa MOTORHEAD RULES!!!
norbert pisze:Taa MOTORHEAD RULES!!!

a Ty w ogóle Motorhead słuchasz?Wrath pisze:Ja pewnie przeslucham w najblizszym czasie (czyt. jak ściągnę) ciekaw jestem jak im to wyszło
Płyta fajna, nie żadna rewelacja, gorsza od poprzedniczki, ale jednak kawał solidnego motorheadowego grania
tak strasznie to nie...ale 1916 i Ace of Spades bardzo lubięsyzygy pisze:a Ty w ogóle Motorhead słuchasz?
eeee to Ace Of Spades niby taki kvlt a mnie sie jakośw ogóle ich muyzka nie podoba.
No bo to takie męskie prostatckie granie jestEvE pisze:eeee to Ace Of Spades niby taki kvlt a mnie sie jakośw ogóle ich muyzka nie podoba.
brudne i nieczystesyzygy pisze:No bo to takie męskie prostatckie granie jest Razz
i z pijackim wokalembrudne i nieczyste