bo ja mam mały problem, w Krk chyba nie bede mogl byc wiec w ostaecznosci wybralbym się do Kato
25/11/2006 - Exodus - Poznań @ Eskulap
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 25/11/2006 - Exodus - Poznań @ Eskulap
Artur jak pogodzisz Paula i Exodusa? :>
bo ja mam mały problem, w Krk chyba nie bede mogl byc wiec w ostaecznosci wybralbym się do Kato
chociaz nie wiem jak tam z pociągami powrotnymi by bylo (przenocujcie mnie
). No a jakbym jednak zdolal wybrac sie do Poznania to juz kicha do kwadratu 
Nie wiem... :/ Nie wiem czy w ogóle pogodzę... Jeśli nie wyrobię finansowo, to Paulowi mówimy "papa"Wrath pisze:Artur jak pogodzisz Paula i Exodusa? :>
-
Stormshield
- -#Moonchild

Hehe Ewa mnie już we wrześniu namawiała, ale jak się dowiedziałem o Exodusie, to Paul dostał "papa"Szajba pisze:ale storm przyjezdzaj do kato na paula
Bilety zakupione, czekają już na półce. Yeah. Ktoś z Was już ma?
-
Stormshield
- -#Moonchild

Jutro albo we wtorek idę. Najpóźniej w czwartek/piątekYaaqb pisze:Bilety zakupione, czekają już na półce. Yeah. Ktoś z Was już ma?
Może jutro kupię.
Ja kupuję na dniach. Ależ będzie koooncert!Yaaqb pisze:Bilety zakupione, czekają już na półce. Yeah. Ktoś z Was już ma?
EDIT: Yaaqb, reszta - szykujcie Komandosa.
Korzeń przyjeżdża! Ale dobrze. Trzeba się już powoli zacząć umawiać. Ostra impreza się szykuje. Ha.
Kizia mizia.Yaaqb pisze:Korzeń przyjeżdża! Ale dobrze.
Ty, ja chcę pamiętać ten koncert.Yaaqb pisze:Ostra impreza się szykuje.
Jutro kupię bilet na 100%, miałbym już dziś, ale kurczaki w Music Cornerze za bilety kartą nie można płacić, a akurat bezgotówkowy byłem

Mam bilet. Brzydki jest, nie przepadam za tymi z TicketPro. W dodatku drukowali mi na miejscu i jakiś lekko zamazany w pewnym miejscu jest, żeby ktoś czasem nie podejrzewał, że spiracony....
Dobra, ale dośc narzekań....
Jadę na EXODUSA :rocx

Dobra, ale dośc narzekań....
Jadę na EXODUSA :rocx
-
Stormshield
- -#Moonchild

Też mam
Rzeczywiście brzydki
Też zamazany za środku i wygląda jak jakiś pirat
No, ale... jedziemy na EXODUSA!! :rocx :guns
No, ale... jedziemy na EXODUSA!! :rocx :guns
-
Stormshield
- -#Moonchild

Niepewna setlista na obecną trasę:
Bonded by blood
Raze
Scar Spangled Banner
War is My Sheppard
Brain dead
Deathamphetamine
Blacklist
I Am Abomination
Strike Of The Beast
Pirahna
44 Magnum Opus
The Last Act Of Defiance
Shovel Headed Kill Machine
Za The Last Act Of Defiance dałbym Fabulous Disaster, za Brain Dead Metal Command i może być.
Bonded by blood
Raze
Scar Spangled Banner
War is My Sheppard
Brain dead
Deathamphetamine
Blacklist
I Am Abomination
Strike Of The Beast
Pirahna
44 Magnum Opus
The Last Act Of Defiance
Shovel Headed Kill Machine
Za The Last Act Of Defiance dałbym Fabulous Disaster, za Brain Dead Metal Command i może być.
To chyba niewiele ponad godzina setu jest nie? Krótko trochę.
O której mniej więcej będziecie w Poznaniu?
O której mniej więcej będziecie w Poznaniu?
-
Stormshield
- -#Moonchild

Ostatnio przedłużyli bo się ludzie fajnie bawiliYaaqb pisze:To chyba niewiele ponad godzina setu jest nie? Krótko trochę.
odj. 10:54; przyj. 16:25Yaaqb pisze:O której mniej więcej będziecie w Poznaniu?
Kto przenocuje mnie i Artura?
A dla mnie jest fpytę, uwielbiam tak "The Last Act Of Defiance", jak i "Brain Dead". Dobrze, że znalazło się miejsce dla chociaż 1 kawałka z "Pleasures Of The Flesh" 
Szkoda tylko, że troszkę mało tych utworów, chciałbym tak z 16-18 ... no ale nic to, trudno. Wychodzi tak:
"Bonded By Blood" - 3 utwór
"Pleasures Of The Flesh" - 1 utwór
"Fabulous Disaster" - 1 utwór
"Tempo Of The Damned" - 3 utwory
"Shovel Headed Kill Machine" - 5 utworów
Tego, że nie będzie nic z "Impact Is Imminent" i "Force Of Habit" można było się spodziewać. Szkoda, że nie znalazło się miejsce na coś jeszcze z "TOTD", np. "Forward March" czy "Throwing Down". Z "Pleasures Of The Flesh" też mogli dać jeszcze jakiś kawałek, choćby tytułowy czy "Till Death Do Us Part". To samo z "Fabulous Disaster" - tytułowy czy tam "Like Father Like Son". No ale ogólnie set lista bardzo ok, trzeba im zgotować zajebiste przyjęcie to może jaką niespodziankę zrobią
Dobra ludziska, jak byście widzieli zorganizowanie się tam w Poznaniu na miejscu ?? :> Ja oczywiście ze Stormem przyjadę, ale jeszcze powiemy Wam o której
Szkoda tylko, że troszkę mało tych utworów, chciałbym tak z 16-18 ... no ale nic to, trudno. Wychodzi tak:
Tego, że nie będzie nic z "Impact Is Imminent" i "Force Of Habit" można było się spodziewać. Szkoda, że nie znalazło się miejsce na coś jeszcze z "TOTD", np. "Forward March" czy "Throwing Down". Z "Pleasures Of The Flesh" też mogli dać jeszcze jakiś kawałek, choćby tytułowy czy "Till Death Do Us Part". To samo z "Fabulous Disaster" - tytułowy czy tam "Like Father Like Son". No ale ogólnie set lista bardzo ok, trzeba im zgotować zajebiste przyjęcie to może jaką niespodziankę zrobią
Dobra ludziska, jak byście widzieli zorganizowanie się tam w Poznaniu na miejscu ?? :> Ja oczywiście ze Stormem przyjadę, ale jeszcze powiemy Wam o której
Nie sądzicie, że w związku z dzisiejszą śmiercią górników, może zostać wprowadzona żałoba narodowa i istnieje prawdopodobieństwo odwołania koncertu?
może na śląsku zrobią tak, co i tak chyba nie jest jakieś pewne, ale u Was bardzo wątpie
-
Stormshield
- -#Moonchild

Nie straszYaaqb pisze:Nie sądzicie, że w związku z dzisiejszą śmiercią górników, może zostać wprowadzona żałoba narodowa i istnieje prawdopodobieństwo odwołania koncertu?