wy powinniście wyjechać do Holandii i zalegalizować się ;]Artur pisze:No to jakby co to się jakoś skumamy Wrath Peace Man! Wink
Frontside
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Frontside
skumamy się, pewnie :]

żeś walnęła dowcipemEvE pisze:wy powinniście wyjechać do Holandii i zalegalizować się ;]
... hmmm mam płytę od dwóch dni i pierwsze wrażenia są jak najbardziej pozytywne jednak narazie album nie kopie po mordzie tak jak "Zmierzch Bogów" a jedynie delikatnie łechcze po odbycie :rocx ... mimo wszystko "Absolutus" w 100% daje rade

kurde głupi dzień tego krakowa bo bym był a tak to jadę tylko do będzina
- Elevatorman
- -#Clansman

wjedzcie na frontside w last.fm similar artist i coma team jest 
ABSOLUTUS spoko da się posłuchać ale ZMIERZCH BOGÓW to dopiero czad płyta , wszystkie kawałki są super a na ostatniej jest trochę już słabiej niektóre kawałki wręcz jak jakiś pop rock a nie konkretna muza w stylu FRONTSIDE.
łups de IRON
Klip do Wspomnień Jak Relikwie: http://www.youtube.com/watch?v=RjAyNjzLu3Y
Frontside... super brzmienie 
Płyty są bardzo dobre (te, które mam), a uważam, że Absolutus jest bardziej melodyjny i spokojniejszy w porównaniu ze Zmierzchem bogów, tam to jest czad
I zależnie od nastroju słucham Frontside ostrzejszego lub łagodniejszego 
A z tym klipem... niezła beka
Płyty są bardzo dobre (te, które mam), a uważam, że Absolutus jest bardziej melodyjny i spokojniejszy w porównaniu ze Zmierzchem bogów, tam to jest czad
A z tym klipem... niezła beka
- Elevatorman
- -#Clansman

a mi sie bardziej podoba Absolutus od Zmierzchu ... te melodie są piekne .. rozbrajają mnie.... S1 a juz myslałem że normalny teledysk do kawałka którego z kumplem codziennie w szkole śpiewamy 
Ja też częściej słucham Absolutusu... jakaś taka potrzeba serca 
- Elevatorman
- -#Clansman

az zmierzchu obecnie nei mam w domu :/
Nowy album jak i poprzedni w obu wersjach jezykowych jest genialny
- Elevatorman
- -#Clansman

a jest wersja angielska ?? nawet jesli to i tak raczej bede wolał polską... bo fajnei sie spiewa refreny 
Z tego co się orientuję to wersja angielska i polska jest do każdego albumu tylko narazie nie do absolutusa. Jeżeli chodzi o Angielską zmierzchu bogów to po kilku przesłuchanaich lubie i tą i tą wesję
ps Na torrencie chyba była.
ps Na torrencie chyba była.
- Elevatorman
- -#Clansman

a na jakiej stronce mozesz mi wysłac na pw adresik?
kupiłem sobie z nudów wczoraj mystic art i czytałem ten artykuł o fs. fajny w sumie, nieźle gada demon.
A ja mam już 6 płytek Frontsie. Jeszcze nie miałam czasu ich posłuchać, ale jak posłuchałam po krótce kawałki piosenek, to mogę śmiało stwierdzić, że wcześniejsze płyty są zdecydowanie ostrzejsze od Absolutusu, od Zmierzchu bogów zresztą też. Są bardziej... miażdżące. Niech no tylko będę w nastroju do tej muzy...

- Elevatorman
- -#Clansman

dla mnie absolutus to wielka płyta .. polska płyta roku 2006 .. chociaz virgin snatch nei slyszałem
( a musze dorwac frontside starsze jakos...
Też słyszałam, że Virgin Snatch jest dobreeeElevatorman pisze:dla mnie absolutus to wielka płyta .. polska płyta roku 2006 .. chociaz virgin snatch nei slyszałem( a musze dorwac frontside starsze jakos...
Ostatnio zmieniony pn gru 04, 2006 8:57 pm przez kaśQ, łącznie zmieniany 1 raz.
Dla mnie teraz już też. Na początku mi nie podeszła, ale zostawiłem na jakieś 2 tygodnie, potem wróciłem i mnie powaliła. Geniusz totalny. Niech ogłaszają trasę porządną w końcu, będzie rzeźnia.Elevatorman pisze:dla mnie absolutus to wielka płyta .. polska płyta roku 2006 ..