METAL MARATHON 2 (PAUL DI'ANNO & CHAINSAW)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: METAL MARATHON 2 (PAUL DI'ANNO & CHAINSAW)
Hi mate! Congrats! :beer Too bad you won't make it to Warsaw gig... Anyway, have a great time in Katowice.Zdenius pisze:FINALLY I WON SOMETHING!!!!!!!!!! :beer :solo :rocx
Poland rulez, see you in Katowice
już ty sie nie martw wicker ! my sie nim zajmiemyWICKER MAN pisze:Anyway, have a great time in Katowice. Wink YEAH!
już nie mam tu najwięcej postów

Oj napewno tego dnia nie zapamieta na długo 
widze, że sie rozumiemyZdzicho pisze:Oj napewno tego dnia nie zapamieta na długo Laughing

Jak zawsze w tym temacie :beerSzajba pisze:widze, że sie rozumiemyZdzicho pisze:Oj napewno tego dnia nie zapamieta na długo Laughing
dokladnie..napoimy goZdzicho pisze:Jak zawsze w tym temacie Peace Man!

Słowak zobaczy jak sie w Polsce pije i będą o nas legendy za granicą krązyły 
myslisz ze juz nie krążą ? toż to polak jest rekordzistą w ilości promili we krwi 

Ale to jeszcze nie ja? i 24 sie o to postaramy, narazie we dwóch żeby dojśc do tego rekordu a potem juz jakos bedzie :beerSzajba pisze:myslisz ze juz nie krążą ? toż to polak jest rekordzistą w ilości promili we krwi
akurat mojej dziewczyny nastepnego dnia nie ma w katowicach to moge byc na walonyZdzicho pisze:i 24 sie o to postaramy, narazie we dwóch żeby dojśc do tego rekordu a potem juz jakos bedzie Peace Man!

Tak sei spijecie ze nastepnego dnia na koncercie we Wroclawiu wyladujecie :beer 
niewidze przeciw wskazańWIT666 pisze:Tak sei spijecie ze nastepnego dnia na koncercie we Wroclawiu wyladujecie Peace Man! Very Happy

No w moim wypadku to akurat bardzo mozliwe, bo do mnei kazde miasto podomne byle miało dworzec 
ej zdzichu zauwarzyles ze nasza (twoja i moja ) KAŻDA dyskusja chodzi na temat alkoholu ?
a tu mamy rozmawiac o najwazniejszej trasie koncertwoej w tymroku w polsce 

No troche racji masz, ale to wszyskto wina Pis-u i LPR-u, gdyby nie te matoły to bym tyle nie pił i tyle o tym nei gadał, a tam czy ważna jest dyskusja czy trasa? a tak wogóle to sie juz tak nie podlizuj i tak ja z Witem wiecej wypije niz TY 
zakład ?Zdzicho pisze:a tak wogóle to sie juz tak nie podlizuj i tak ja z Witem wiecej wypije niz TY Laughing

o flaszke? nie ma sprawy, przebij i tracisz flaszke, chodzi mi o picie po koncercie zeby była jasnoś.Szajba pisze:zakład ?Zdzicho pisze:a tak wogóle to sie juz tak nie podlizuj i tak ja z Witem wiecej wypije niz TY Laughing
o piwo.. nie stac mnie na flaszke 

Dobra niech Ci będzie i tak nie bedziemy pamietac kto to piwo komu kupi :beer No to teraz mam powód żeby pic, a tak chciałem na tzeźwo tę impreze przezyc