jesper pisze:... no właśnie i to mnie wkurza że zawsze znajdą się osoby które mimo szczerych chęci i deklracaji jak przychodzi do płacenia okrywają się płąchtą milczenia
Pijesz między innym do mnie. Ale musisz wiedzieć, ze z Pio dogadałem się co do zapłaty. Zresztą odrazu w pierwszym swoim poście w tym temacie deklarowałem kiedy zapłacę za koszulkę.
jesper pisze:... no tak, m.in. do Ciebie ale sugerowałem się aktualną listą z wpisami osób które wpłaciły, jeżeli jest tak jak napisałeś to zwracam honor
Piospy - i jak tam postęp w przygotowaniu koszulek? Są już w produkcji?
PS
na wszelki wypadek przypomnę że na tej liście jestem jako "The Wizard", bo dziś zmieniłem nick`a
Piospy pisze:koszulki już się robią - mam nadzieję, że uda mi się je zrobić, dla tych kilku spóźnialskich... gdyby sie nie udało - oczywiście oddam kasiurke...
koszulek spodziewam sie we wtorek.. jestem na bieżąco w kontakcie z firmą, gdyby miało nastąpić jakieś (minimalne) opóznienie - dam znać
1. Piospy (rozumie się samo przez się) XL
2. Wiśnia 100% XL (zadeklarowane - kasa jeszcze nie doszła)
3. Bud 100% L Wpłacone
4. Yaaqb XL //WPŁACONE 31zł
5. Freeze XL //WPŁACONE
6. Mirdaroh L //WPŁACONE
7. Jesper 100% XL // WPŁACONE 31zł POLECONY PRIORYTET
8 Maiden_0209 XL WPŁACONE 31 zł czyli POLECONYM PRIORYTETEM
9. vBrand L // (zadeklarowane - kasa jeszcze nie doszła)
10. salvis L //WPŁACONE
11. Łukasz Bąk L <(zadeklarowane - kasa jeszcze nie doszła)
12. The Wizard L 100% // WPŁACONE
w sumie to koszulki mają być na jutro, ale... brakło im zielonych...
i może sie przez kilka zielonych opóźnić o dzień lub 2...
jak mówiłem - będę informował na bieżąco
Piospy pisze:nie - no Maideny będą czarne, ale zamówiłem kilka wzorów na raz... i odbieram razem...
i co? jest szansa żeby w poniedziałek zostały do nas wysłane? tak tylko pytam - orientacyjnie broń Boże nie naciskam, bo wiadomo że to nie od Ciebie zależy :beer