a klip jak najbardziej na +
Chainsaw
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Chainsaw
Kawałek niezły, ale IMO gorszy od Canton Eyes
moze to tylko chwilowe wrażanie, pewnie zmienię zdanie jak się wsłucham :]
no wiesz.... ten kawalek tak jak pisalem jest niedokonca w "piłowym" stylu a canton eyes to czysta piła, ociekająca krwią 
już nie mam tu najwięcej postów

Generalnie ok, perkusja tylko dziwnie brzmiaca, pierwsze co mi sie rzucilo...
Wczesniejsze kawalki promocyjne duzo lepsze , zgadzam sie z szajba
ah, no tak. bas bardzo na plus :]
Wczesniejsze kawalki promocyjne duzo lepsze , zgadzam sie z szajba
ah, no tak. bas bardzo na plus :]
Jazz is not dead, it just smells funny.
ok Szajba niech Ci bedzie.. wypowiem sie:P
ogolnie walek jest niezly ale troche mu brakuje do genialnego Canton Eyes, ktory stal sie chyba jednym z moich ulubionych :]
ale Ball Of My Life nie jest zly choc nie ma takiego powera jak dla mnie..
ogolnie walek jest niezly ale troche mu brakuje do genialnego Canton Eyes, ktory stal sie chyba jednym z moich ulubionych :]
mowilem..fani chainsaw myslą podobnieSim0n pisze:ogolnie walek jest niezly ale troche mu brakuje do genialnego Canton Eyes, ktory stal sie chyba jednym z moich ulubionych :]
ales ty wspanialomyslnySim0n pisze:ok Szajba niech Ci bedzie.. wypowiem sie:P

Szajba na razie zapowiada sie niezle.. canton eyes, ball of my life, obsesion i jeszcze jeden, nie pamietam ktory (moze chainsaw killer?).. ja chce juz cala plyte!!
Ps. a ja mam wieczor z chainsaw.. wlasnie przesluchalem caly EW, a teraz leci TJITHOD.. juz jestem w polowie
Ps. a ja mam wieczor z chainsaw.. wlasnie przesluchalem caly EW, a teraz leci TJITHOD.. juz jestem w polowie
i ciekawy jestem walka instrumentalnego "a sin act".. a w ogole to fajnie jest na stronie.. A SIN ACT - tekst instrumentalny 
nie wiemSzajba pisze:ciekawe czy to wit zajmuje sie stroną
ale juz mu o tym mowilem
a nawiasem mowiac to my chyba jestesmy tu najwiekszymi maniakami chainsaw
nie chyba, tylko napewno, ale oddaje ci palmę pierszeństwa... slabiej snam chainsaw niz ty..... ale 2 miejsce mam chyab bez problemuSim0n pisze:a nawiasem mowiac to my chyba jestesmy tu najwiekszymi maniakami chainsaw Wink

a nie bo jaSzajba pisze:ale 2 miejsce mam chyab bez problemu
wiesz.. ja tez sie az tak nie znam.. ale fajnie ze jest tu ktos z kim mozna sobie pogadac o chainsaw :]Szajba pisze:nie chyba, tylko napewno, ale oddaje ci palmę pierszeństwa... slabiej snam chainsaw niz ty..... ale 2 miejsce mam chyab bez problemuSim0n pisze:a nawiasem mowiac to my chyba jestesmy tu najwiekszymi maniakami chainsaw Wink
hehe.. dla mnie i nadzieja i no1 
a znasz jakies inne kapele polskie heavy ? bo mi teraz nic do glowy nie przychodzi. mowie o mlodych ofkoz 

nie wiem.. cos by sie pewnie znalazlo ale ja jestem bardzo ograniczony muzycznie wiec sie nie wypowiem.. ale i tak chainsaw nikt nie przebije 
z zespolow heavy to PRZED chainsaw jest u mnie tylko IRON MAIDEN i Turbo... ale za to z tylu jest np TSASim0n pisze:ale i tak chainsaw nikt nie przebije Wink

mysle ze jakies dragons eye itp mozna by jeszcze dopisac ale to juz mi sie nie bardzo podoba.. no i jak jak mowilem.. ja tam sie nie znam..Szajba pisze:z zespolow heavy to PRZED chainsaw jest u mnie tylko IRON MAIDEN i Turbo... ale za to z tylu jest np TSASim0n pisze:ale i tak chainsaw nikt nie przebije Wink
ja ide poki co..