13-14/02/2007 - Therion+Grave Digger - Kraków,Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 13-14/02/2007 - Therion+Grave Digger - Kraków,Warszawa
na Therionie sprzeda sie mnóstwo piwa
Jęczycie jak stare baby z tym koncertem. Jednemu się nie podoba Therion, drugiemu Digger, za to większość mam nadzieję doceni oba zespoły. A jak się nie podoba to przyjść później / wyjść wcześniej z koncertu i koniec kropka. Albo nie przychodzić w ogóle jak ma się mentalność kibola, i chce dokopać komuś za to że ma inne logo na koszulce.
No już nie przesadzaj 
Się będzie to się zobaczy Therion a na Diggerze zaszaleje
Po prostu połączenie takie se :]
Nikogo nie będziemy być [chyba
]
Się będzie to się zobaczy Therion a na Diggerze zaszaleje
Po prostu połączenie takie se :]
Nikogo nie będziemy być [chyba
-
Lucy Phere
- -#Ancient mariner

Jak ułyszysz pierwszy utwor Theriona (na wcześniejszych trasach zawsze zaczynli Seven secrets of the Sphinx, mam nadzije ze teraz też tak bedzie) to odleciszEvE pisze:Się będzie to się zobaczy Therion a na Diggerze zaszaleje
Żelazny porownal Theriona do Nightwisha, nic nie mowilem bo nigdy nie słyszalem tego drugiego
Osobiście w to powątpiewamCygan pisze:Jak ułyszysz pierwszy utwor Theriona (na wcześniejszych trasach zawsze zaczynli Seven secrets of the Sphinx, mam nadzije ze teraz też tak bedzie) to odlecisz
Tak tak, Nightwisha na pewno.Cygan pisze:Ale po oblookaniu stwierdzilem ze to poprostu obraza
-
Lucy Phere
- -#Ancient mariner

Jak dla mnie, to trzy świetne kapele. Dlatego będę chciał zaliczyć oba koncerty 
Therion - widziałem 2, albo 3 razy i zawsze było świetnie.
Grave Digger - widziałem raz, w Proximie i było genialnie.
Sabaton - nie widziałem jeszcze, ale spodziewam sieniezłego kopa pod sceną
Therion - widziałem 2, albo 3 razy i zawsze było świetnie.
Grave Digger - widziałem raz, w Proximie i było genialnie.
Sabaton - nie widziałem jeszcze, ale spodziewam sieniezłego kopa pod sceną
www.MetalSide.pl
I taka postawa cieszy, Johnie Cleese :] Porozumienie ponad sztucznymi podzialami hehe
przypatrz sie :>IgorW pisze:I taka postawa cieszy, Johnie Cleese :]
-
Deleted User 804
A niech większość idzie na Grave Digger
na Therionie łatwiej będzie się pod scene dopchać

no tylko że jak Therion gra ostatni to kaszana bo bydlo będzie się na Diggerze ryło. Jak ja niecierpie polskiej publiki :\. Gdybym miała 190cm i ważyła 90 kilo nie bylo by problemu.
-
Deleted User 804
Pewnie będzie jak z Nightwishem na Mysticu> nie zdążyli zejść a tu już "MAIDEN MAIDEN..."
Ja tam mam nadzieje zę jednak większość na gravea przyjdzie bo i będa się zachowywać jak będzie grał a na Therionie jak nie będzie się podobać to wyjdą i będzie spokojniej i luźniej
ja wyjdę na pewno :]. Znaczy do tyłu :]Deleted User 804 pisze:jak będzie grał a na Therionie jak nie będzie się podobać to wyjdą i będzie spokojniej i luźniej
to będziemy DIGGER DIGGER wołać i zobaczymy :closedDeleted User 804 pisze:Pewnie będzie jak z Nightwishem na Mysticu> nie zdążyli zejść a tu już "MAIDEN MAIDEN..." Laughing
-
Davenport
Digger? raczej GREJW-DI-GeAr! GREJW-DI-GeAr! GREJW-DI-GeAr! będziem drzeć się ;]
ja czekam na ten dzień z utęsknieniem i już robię nacięcia na skórze, symbolizujące dni, godziny, minuty, sekundy do kocertu..
ja czekam na ten dzień z utęsknieniem i już robię nacięcia na skórze, symbolizujące dni, godziny, minuty, sekundy do kocertu..
nie bo bedziemy sie drzec Sabaton ! Sabaton!!!! Therion moze sabatonczykom conajwyzej... no . sabaton zrobisz super maras na i pod scena ;P zreszta jesli ktos slyszal Sabaton to chyba sam wie jak dobrzy sa Ci powerowcy . Sa najlepszym mlodym zespolem na swiecie. A za 10 lat power metal bedzie ich .
Ooooo. Jadę. Trzy świetne kapele. Będę w Krakowie. Muszę zakupić oryginały, może uda się podpisać książeczki
.
Już mi nikt nie wmówi, że Digger będzie supportem jakiegoś tam Therionahttp://grave-digger.de/2006/en/index.htm pisze:Double-Headline Tour 2007 mit Grave Digger & Therion & Support
-
Deleted User 357
Lol,przecież pisałem już o tym kilka miesięcy temu 
no ja też wklejałam co pisała oficjalna strona Theriona przed przebudową i w ogóle, no ale ten głupi MetalMind się nie zna chyba, poza tym nikt nie będzie udowadniał wyższości Theriona nad Diggerem, bo czegoś takiego nie ma
.
W kazdym razie z tego najbardziej cieszy mnie to, że teoretycznie powinni być na scenie po tyle samo czasu i przynajmniej nie będziemy jechać ze świadomością, że jedziemy na support, bo sie organizator pomylił z tym co będzie tutaj gwiazdą główną [;
W kazdym razie z tego najbardziej cieszy mnie to, że teoretycznie powinni być na scenie po tyle samo czasu i przynajmniej nie będziemy jechać ze świadomością, że jedziemy na support, bo sie organizator pomylił z tym co będzie tutaj gwiazdą główną [;
*niesmialo podnosi raczke*EvE pisze:poza tym nikt nie będzie udowadniał wyższości Theriona nad Diggerem, bo czegoś takiego nie ma