MetallicA vs. MegaDeth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: MetallicA vs. MegaDeth
Dałem głos na Metallice, bo ich 5 pierwszych płyt IMO miażdży Megadeth (także genialny zespół
). 
Głos na Megadeth. Jak dla mnie to cała twórczość Metallicy wypada blado w porównaniu z "Youthanasia" Megadeth.
Tyle.
Tyle.
Metallica!!! :rocx Megadeth nawet nie słucham
-
Prisoner_666
- -#Charlotte

- Kibic_GKS-u
- -#Charlotte

M-E-T-A-L-L-I-C-A !! Ja tam wielkim koneserem metalu nie jestem, ale dla mnie Megadeth jest jak ktos napisał troche wczesniej o klase gorszy. Metallica to jest kult i nie sądze zeby mialo to zwiazek z umiejetnosciami marketingowymi
. Poprostu nagrali 4-5 doskonalych albumów i za to bede ich szanowal do końca życia... a moze i jeden dzień dłużej. Z Megadeth miałem styczność, ale najzwyklej w świecie nie przypadli mi do gustu. Zreszta ... podobny gust ma chyba cały swiat bo ogromny odsetek ludzi woli Metallice
. Takie utwory jak One, Sanitarium, The Struggle Within to jest coś doskonałego i nie sadze aby ktory kolwiek z utworów Megadeth mógl się równać. Ja przynajmniej bym się nie odważyl na takie porównanie
. No ale jak to sie mówi o gustach sie nie dyskutuje, dlatego niemal niezauważalnie oddałem głos na Metallice
.
PS. Ktoś napisał wczesniej, że jedna z plyt Megadeath bije na głowe Black Album. Jeśli mnie pamiec nie myli to jest coś koło 15 lipca więc na zarty Prima Aprilisowe troche poźno
pzdr
PS. Ktoś napisał wczesniej, że jedna z plyt Megadeath bije na głowe Black Album. Jeśli mnie pamiec nie myli to jest coś koło 15 lipca więc na zarty Prima Aprilisowe troche poźno
pzdr
GKS Wybrzeże Gdańsk is my only love forever !!
IRON MAIDEN is the best !!
Megadeth , chociaż zaczynam już w nich wątpić bo to sam Dave Mustaine teraz TSHF bylo zajebiste jakie brzmienie będzie na United Abominations? nie mam zielonego pojęcia ale licze na porządny kopniak w dupe 
-
Lucy Phere
- -#Ancient mariner

Kocham Metallikę i szanuje Megadeth. Jednak meta -jak dla mnie - zawsze bedzie przewyższać mega. Głos na Metę
Metallica - z tego względu, że Megadeth nie słucham i nie znam żadnej piosenki
nie bić
Ani jednej??Iron maidenka pisze:Metallica - z tego względu, że Megadeth nie słucham i nie znam żadnej piosenki
-
Lucy Phere
- -#Ancient mariner

no, tak jakoś wyszło. Nawet mój brat nie ma tego na dysku (oprócz tysięcy tabów) a to dziwne bo on ma masę muzy.M@ti pisze:Ani jednej??Iron maidenka pisze:Metallica - z tego względu, że Megadeth nie słucham i nie znam żadnej piosenki
Iron maidenka pisze:Metallica - z tego względu, że Megadeth nie słucham i nie znam żadnej piosenkinie bić
Nie ma to jak głosować na jakąś kapelę w takiej ankiecie tylko dlatego, że drugiej się nie zna
I nie tyczy się to tylko iron maidenki bynajmniej.
Umyjcie uszy, zapodajcie "Rust In Peace", "Countdown To Extinction" albo "Peace Sells... But Who's Buying?" to przekonacie się, że o klasę to Meta na pewno nie jest lepsza
Nie mówiąc już nawet o ostatnich albumach tychże grup... Owszem, można ją bardziej lubić, sam tak mam, ale to kapele o porównywalnej klasie
2 legendy i kropka.
Umyjcie uszy, zapodajcie "Rust In Peace", "Countdown To Extinction" albo "Peace Sells... But Who's Buying?" to przekonacie się, że o klasę to Meta na pewno nie jest lepsza
Megadeth. To właśnie Meta jest jak dla mnie o klasę gorsza...
coś konkretnego chciałeś mi powiedzieć?Jack87 pisze:Iron maidenka pisze:Metallica - z tego względu, że Megadeth nie słucham i nie znam żadnej piosenkinie bić
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
w sumie to tylko tyle , że tobie kompletnie brak takiego wymiatania jak Hangar 18 , Skin 'O My Teeth , 99 Ways To Die , posłuchaj a zobaczysz jakiego Mega ma kopa
może i bym posłuchała ale jak już wspomniałam nie mam póki co możliwości. eot
jak to nie jak jesteś w internecie ;f
- Elevatorman
- -#Clansman

lubie i to i to szanuje megadeth ale kocham metallice

To wybierz sobie chociaż 1 album spośród:Iron maidenka pisze:no, tak jakoś wyszło. Nawet mój brat nie ma tego na dysku (oprócz tysięcy tabów) a to dziwne bo on ma masę muzy
... albo "Youthanasii" to się przekonasz.Artur pisze:"Rust In Peace", "Countdown To Extinction" albo "Peace Sells... But Who's Buying?"