Abstract pisze:najbardziej podoba mi się Temptation
Mój numer jeden to Tonight In Flames . Ten wokal w refrenie (co prawda nie jest to growling w stylu Daniego, ale jego czysty głos, też robi wrażenie. Gościnny występ wokalisty HIM w utworze Byronic-man też niezły.
Under Pregnant Skies She Comes Alive Like Miss Leciathan - 9/10 Dirge inferno - 9/10 Tonight In Flames - 10/10 Libertina Grimm - 8/10 Byronic - man- 10/10 I am A Thorn - 9/10 Cemetery And Sundown - 10/10 Lovesick For Mina - 9/10 The Foetus Of A New Day Kicking - 10/10 Rise Of The Pentagram - 10/10 Under Huntress Moon - 8/10 Temptation - 7/10
Starałem się być obiektywny więc ocena jest zaniżona. Ale tak naprawdę wszystkie utwory są znakomite :beer
Hehe, w kwestiach teledysków, Kredki, zawsze mieli odmienne gusta (wyjątki to ,,Her Ghost In The Fog", ,,Nymphetamine", ,,Promise of Fever"), ale takie prześmiewcze cyrki też są fajne.
Teledysk może być, a kawałek trochę dziwny. Ostatnie dokonania Kredek (Nymphetamine) nie bardzo mi podchodzą, jednak od Principle... do Midian to czas w którym Kredki nagrywały świetne albumy, później już było dość słabo.
Hmmm...No różnie to bywa u fanów z odbiorem DOAD. Według większości jest właśnie za długa, ale dla mnię po każdym przesłuchaniu zawsze jest mało... :beer
Chciałbym, żeby następnym singlem było albo Dirge Inferno, albo Tonight In Flames. No i jeszcze Byronic - Man, mógłby się załapać w kwestii teledysku (z Ville Valo)