tylko zalatw mu to szybciej niz mnie zalatwiales oki ?Artur pisze:Wrath napisał:
załatw mi szybkie dojście to przeslucham :]
Postaram się Smile
Virgin Snatch
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Virgin Snatch
już nie mam tu najwięcej postów

Jazz is not dead, it just smells funny.
Nooo niezłe to!!!! :rocx 
Mnie co prawda utwór nie zniszczył, ale o album jestem bardzo spokojny, będzie bardzo dobrze, albo i nawet lepiej 
Przesłuchałem ten utwór i muszę powiedzieć, że... nie zaciekawił mnie prawie w ogóle.
On nie ma ciekawić, on ma dupe kopać 
... i kopie wg mnie. :rocx
Nie inaczej 
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Takie se
-
Stormshield
- -#Moonchild

Dobry kawałek, ale jakoś nie powalił mnie
Macie może sznurki do płytek VS?
Macie może sznurki do płytek VS?
- Elevatorman
- -#Clansman

za 9 dni nowa płyta ... są juz jakies wycieki
??
- Elevatorman
- -#Clansman

ma ktoś płytę nową???
Ja jeszcze nie, bo nie mam kasy a ściągać tego to nawet nie będę. Podejrzewam, że jakoś w początkach grudnia się skoczę do MM i kupię, razem z nowym Horrorscopem, bo na nim też mi mocno zależy. A płyta w sklepach jest, bo wczoraj właśnie w MM widziałem kilka egzemplarzy. Oczywiście DG. Tylko okładka jakoś znacznie gorsza niż do "Art Of Lying", no ale trudno.
w Kraku nie zawitaliArtur pisze:Czekam również na koncerty, najbliższy na jaki reflektuję to koncert w Mega, 29 września na trasie Rat Race Tour 2006.
Thorwald pisze:w Kraku nie zawitali
http://www.myspace.com/virginsnatch
Zapraszam serdecznie, można posłuchać 2-óch kawałków z nowego albumu - znanego już wcześniej "State Of Fear" oraz "Purge My Stain". Ten drugi po prostu rozpieprza !!!!! Wokal Zielonego zróżnicowany, od growlu do kapitalnych czystych partii, riffy ofkorz gniotą, jak to już było na "Art Of Lying" no i solówki po prostu miodne. Muszę mieć ten album jak najszybciej
W chwili obecnej to absolutny priorytet jeśli idzie o kupno, razem z nowym Horrorscopem 
Zapraszam serdecznie, można posłuchać 2-óch kawałków z nowego albumu - znanego już wcześniej "State Of Fear" oraz "Purge My Stain". Ten drugi po prostu rozpieprza !!!!! Wokal Zielonego zróżnicowany, od growlu do kapitalnych czystych partii, riffy ofkorz gniotą, jak to już było na "Art Of Lying" no i solówki po prostu miodne. Muszę mieć ten album jak najszybciej
Hehe, a mysłałem, że jednak postawisz na Horrorscope 
zobaczymy w sumie
ale jesli mialbym robic charakterystyke porownawcza na bazie promocyjnych utworow to wyzej postawil bym VS 
Jazz is not dead, it just smells funny.