być możeSzajba pisze:masz wpukane
a jak z formą wokalną Paula? bo z tych filmików to tak dokładnie ocenić nie można
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
być możeSzajba pisze:masz wpukane

żekłbym ze wokalna forma pelen luz. gorzej z fizycznaWrath pisze:a jak z formą wokalną Paula?
No to czekam na info jakieś w tej sprawie.Maidenholik pisze:Hmm..., wypowiem sie na temat koncertu rzeszowskiego. Dzwonilem niedawno do goscia, ktory redaguje dzial "Imprezy" na portalu miasta Rzeszow i powiedzial, ze na razie jest wszystko w porzadku, tzn., ze koncert najprawdopodobniej odbedzie sie, ale gdy mu wspomnialem, ze prezydent ma oglosic zalobe narodowa, to stwierdzil, ze roznie z tym moze byc, wiec mam zadzwonic do niego ok. 13-ej..., zobaczymy...
Ja też, bo o 14-tej jade już do RzeszowaNediam pisze:No to czekam na info jakieś w tej sprawie.Maidenholik pisze:Hmm..., wypowiem sie na temat koncertu rzeszowskiego. Dzwonilem niedawno do goscia, ktory redaguje dzial "Imprezy" na portalu miasta Rzeszow i powiedzial, ze na razie jest wszystko w porzadku, tzn., ze koncert najprawdopodobniej odbedzie sie, ale gdy mu wspomnialem, ze prezydent ma oglosic zalobe narodowa, to stwierdzil, ze roznie z tym moze byc, wiec mam zadzwonic do niego ok. 13-ej..., zobaczymy...

.........................zygixxx pisze:No i właśnie zapomniałem dopisać, podobno odwołane jest też Mega...

Paul by sie z tobą nie zgodziłStoneman pisze:za best heavy metal singer