Chainsaw
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Chainsaw
jednym slowem: Chainsaw :}
a nawiasem mowiac.. dzis czwartek.. premiera miala sie obsunac do srody-czwartku.. wiec jest juz? mozna kupowac?
a nawiasem mowiac.. dzis czwartek.. premiera miala sie obsunac do srody-czwartku.. wiec jest juz? mozna kupowac?
Kude no ja chodzę po empiku już od tygodnia i nic! Stary nr. wisi i nie chce spaść. Dzisiaj też byłem i lipa z miodem...
"dziś też byłem i lipe z miodem piłem", to chciałeś napisać?ThimGrim pisze:Dzisiaj też byłem i lipa z miodem...
Nie pilem tylko widzialem lipe a na niej byl miod.Matek pisze:"dziś też byłem i lipe z miodem piłem", to chciałeś napisać?ThimGrim pisze:Dzisiaj też byłem i lipa z miodem...
Ps. Pszczeli.
przesluchalem A Sin Act.. co prawda tylko jeden raz i nie moge sie wypowiedziec konkretnie ale zrobil na mnie duze wrazenie.. 
Czyli jest wreszcie dostępna w sklepach? 
ja no jakbyscie mieszkali w cieszynie to byscie dopiero maniaka chainsaw poznali hah cya in mega club ;P
no i ze mna zdzichu jedzie;P
no to do zobczenia w megaStoneman pisze:ja no jakbyscie mieszkali w cieszynie to byscie dopiero maniaka chainsaw poznali hah cya in mega club ;P
no pije mniej.ale daje rade prawda zdzichu ;P a w mega mam urodziny:D
a które?
18:D
nie masz 18 jeszcze więc, jakim cudem więc ma prawo bytu ten fakt:
Stoneman pisze:no pije mniej.ale daje rade prawda zdzichu ;P
a co dziwnego w tym ze daje rade. chodzilo mi o to ze nie odpadam szybko ;P zreszta nie wazne;P hehe.
a nawiasem cieszynska mlodziez to sami alkoholicy...ale ja akurat nie...na szczescie...
dziwne, że nia masz 18 lat a pijesz alkohol. ale dobrze, że się przyznałeś.. już ja z tym zrobie co trzeba.Stoneman pisze:a co dziwnego w tym ze daje rade. chodzilo mi o to ze nie odpadam szybko ;P zreszta nie wazne;P hehe.
Ale w mega bedzie miał 18, to się pierwszy raz oficjalnei napije, a Ty szajba się nie bój, drugiego takiego jak ja napewno nie znajdziesz