Virgin Snatch
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Elevatorman
- -#Clansman

Re: Virgin Snatch
lepsze od frontside... ??? ojjj to ja to musze miec ..... a Art Of Lying mi sie bardzo okładka podobała.... ide poszukac in the name .. w necie 
to z gory bylo wiadomo ;] (tak samo ze strony VS jak i Horrorsc.)Elevatorman pisze:lepsze od frontside... ???
Jazz is not dead, it just smells funny.
No, "Mephisto" i "The Inner Pride" świetne, ale kurcze "Purge My Stain" gniecie, miażdży i w ogóle, jeden z ich najlepszych utworów już teraz. "State Of Fear" jakby troszeczkę słabszy ale również niezmiernie dobryslayer pisze:ale jesli mialbym robic charakterystyke porownawcza na bazie promocyjnych utworow to wyzej postawil bym VS
- Elevatorman
- -#Clansman

nie znam horrorscope... ale frontside mi sie zajebiscie spodobał .. ale cos VS nie moge znaleźć....
To poznaj Horrorscope'a, też Ci się powinien bardzo spodobać, nieco mniej brutalny thrash niż VS grają, ale równie porywający 
teeeeee....nooooooo....nie doluj mnieslayer pisze:to z gory bylo wiadomo ;]Elevatorman pisze:lepsze od frontside... ???
nie doluje , ale wiesz Misiu , ze ja za FS nie zabardzo ;]
Jazz is not dead, it just smells funny.
- Elevatorman
- -#Clansman

a jest jakis utwór a la trust??
Nie wiem, bo całej nie słyszałem, ale czy to takie ważne ?? 
Mają naparzać ile wlezie
Żeby nie było - bardzo lubię "Trust" i nie będzie źle jak dadzą coś podobnego.
I w sumie spodzewam się, że taki utwór będzie, Zielony zawsze mówił, że będą chcieli wzorem kapel thrashowych lat 80-tych umieścić zawsze jeden spokojny utwór na płycie.
Mają naparzać ile wlezie
I w sumie spodzewam się, że taki utwór będzie, Zielony zawsze mówił, że będą chcieli wzorem kapel thrashowych lat 80-tych umieścić zawsze jeden spokojny utwór na płycie.
- Elevatorman
- -#Clansman

to dobrze ... bo mimo ze uwielbiam aolową jazdę ... to paradoksalnie moim ukochanym utworem z tej płyty jest Trust .... moge słuchać w kółko ale i tak sądze ze trust nie pobije nawet jak coś takiego będzie
na reszcie moga naparzac ile wlezieMają naparzać ile wlezie Twisted Evil
dej to mi
Ni mom 
Co za ładna 'prośba'
Ale spx 
Co za ładna 'prośba'
aaaaaaaaa...aaaaaaAAAaaaa.....state of fear 
hanyska!Artur pisze:Co za ładna 'prośba'
- Elevatorman
- -#Clansman

wrzxuć ktos na rapida 
I słusznie :beermiki pisze:hanyska!
"Purge My Stain" jeszcze lepsiejszyS1MON pisze:aaaaaaaaa...aaaaaaAAAaaaa.....state of fear
In The Name Of Blood miażdży. Omg, jestem pod wrażeniem. Płyta lepsza niż Art Of Lying. Jedna z najlepszych płyt w tym roku w Polsce. Wessało mnie.
No mi też się cholernie podoba, ale jeszcze nie wiem czy lepsza od "Art Of Lying". Tamta bardziej hitowa jakby była i to było w niej super.
Ale z drugiej strony na nowej jest chyba najlepszy utwór Snatchów, czyli "Purge My Stain"
Ale z drugiej strony na nowej jest chyba najlepszy utwór Snatchów, czyli "Purge My Stain"
A ja jeszcze nie słyszałem nowych Virginów a przymierzam się już tyle czasu.
A masz już ?? :>
BTW - ja to co ty o VS mogę o nowym Horrorscope powiedzieć
BTW - ja to co ty o VS mogę o nowym Horrorscope powiedzieć