METAL MARATHON 2 (PAUL DI'ANNO & CHAINSAW)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: METAL MARATHON 2 (PAUL DI'ANNO & CHAINSAW)
po krakowie, koncert naprawde dobyry, chainsaw dali rade, choc bez rewelacji, za to paul to juz było mistrzostwo. Zaczelo sie wczesnie ok. godz 19:30 skonczylo sie przed 22. Secik taki jak przedtem tylko troche pomieszany. Ogolnie za taką kase, to lepiej być nie mogło 
Naturalnie Leżajsk
skoro Kraków był mój kochany to spytam: jak frekwencja?
Koncert w Krakowie rzeczywiście świetny! Paul i zespół dawali z siebie wszystko. Publika świetna! Mam nadzieję, że zespół rzeczywiście to docenił :rocx
Zapraszam do obejrzenia zrobionych przeze mnie fotek: http://edhunter.hopto.org/dianno/
Aha, ani Chainsaw ani Paul nie zapomnieli o uczczeniu pamięci ofiar kopalni Halemba! Publika w tych momentach świetnie się spisała...
Frekwencja, hmm... stałem przy samej scenie i rzadko oglądałem się za siebie ale sądzę, że w środku było ok. 150 osób.
Przy okazji pozdrowienia dla ekipy Sanktuarium spotkanej w klubie (Andzia, Szymon i pozostali)! :beer
Zapraszam do obejrzenia zrobionych przeze mnie fotek: http://edhunter.hopto.org/dianno/
Aha, ani Chainsaw ani Paul nie zapomnieli o uczczeniu pamięci ofiar kopalni Halemba! Publika w tych momentach świetnie się spisała...
Frekwencja, hmm... stałem przy samej scenie i rzadko oglądałem się za siebie ale sądzę, że w środku było ok. 150 osób.
Przy okazji pozdrowienia dla ekipy Sanktuarium spotkanej w klubie (Andzia, Szymon i pozostali)! :beer
Chainsaw dużo gra z płytki The Journey Into the Heart of Darkness? Bo tylko ta znam, tzn. znam- z 6-7 razy słyszałem z czego dwa dzisiaj
Trochę się zaniedbałem
z biletami nie będzie problemu? 
heh pogadal i nawet popil - jaki ja zly jestem ze autem bylemfymciu pisze:po rozdawał i uścisną dłoń pogadał i wogóle.....
jestem w siódmym piekle!!!
Ogolenie ludzi malo bylo strasznie. Chainsaw mialo bardzo trudne zadanie na poczatku, zeby ludzi ruszyc. Ja tworczosci nie znam, wiec tez raczej obserwowalem. Plyte kupilem, wiec sie teraz lepiej zapoznam
Trza isc spac bo tez mi sie szykuje niezly metal maraton. 7 rano do pracy, wieczorem megaklub, sobota do wrocka a w niedziele do pracy
Jak jest dokładnie z godzinami koncertów w Mega? Ta 18.30 na bilecie to godzina wpuszczania, czy początek Chainsaw?
Jest gdzieś na Forum setlista, albo chociaż jakieś bliższe informacje dotyczące utworów wykonywanych na trasie przez Paula?
Ale mnie kusi żeby się w niedzielę wybrać do Torunia. Tanie bilety kolejowe są bardzo. Problemem jest tylko moja matka ;]
wez ja ze sobaherki pisze: Problemem jest tylko moja matka ;]
Jazz is not dead, it just smells funny.
http://forum.sanktuarium.org/viewtopic.php?t=6539CubeX pisze:Jest gdzieś na Forum setlista, albo chociaż jakieś bliższe informacje dotyczące utworów wykonywanych na trasie przez Paula?
Dziękulski, ciekawi mnie jeszcze spotkanie dla wybrańców przed koncertem. Chodzi mi np. o to, czy można na nie wejść z własnym aparatem i czy jest mozliwość pstryknięcia sobie foty z Paulem (czy jest na to czas po prostu). Tu na Forum czytałem, że jakieś plakaty muzycy podpisują... Widziałem też zbiorowy portrecik z Warszwki bodajże. To jednak nie to samo, co fota sam na sam, nie?Wrath pisze:http://forum.sanktuarium.org/viewtopic.php?t=6539CubeX pisze:Jest gdzieś na Forum setlista, albo chociaż jakieś bliższe informacje dotyczące utworów wykonywanych na trasie przez Paula?
Wit pisał mi, że płytki Chaisaw można na trasie kupić, a czy jakieś gadżety związane z Paulem też są dostępne?
Dalo sie spokojnie wniesc aparat albo kamere??
-
metalmissiek
- -#Charlotte

Nareszcie jakiś głos rozsądku. O tym między innymi pisałem w swoim poście jakieś dwie strony wcześniej.miki pisze:jestem przeciwny narzucaniu komukolwiek żałowana za coś co nie musi go obchodzi. przez to dochodzi się do tego, że ludzie są źli na ten wypadek niż jakkolwiek współczują, czy coś.
ja szanuję to, że nie otwarcie mówisz, że tego nie przeżywasz, bo to też trzeba umieć.
Szanuję tych, którzy uważają że w obliczu tego co się stało nie wypada iść na koncert, więc niech oni szanują to, że ja i paru innych uzytkowników tego forum ma zdanie odmienne i że woli jednak zobaczyć koncert.
Zwłaszcza, że nie chodzi tu o koncert jakiegos początkującego lokalnego wykonawcy, który może sobie zwyczajnie przełożyć występ na następny tydzień, ale o profesjonalną trasę zagranicznego artysty, z terminami ustalonymi dużo wcześniej i organizacją zapiętą na przysłowiowy ostatni guzik. Niektórzy wyczekują tego koncertu od dłuższego czasu, kupili bilet w przedsprzedaży, więc nie można teraz tak po prostu sobie odwołać imprezy ze względu na czyjeś widzimisię.
No nic, odetchnąłem z ulgą czytając o krakowskim koncercie. Skoro on się normalnie odbył, mimo iż wczoraj obowiązywała już żałoba, to jest szansa że katowicki show też przebiegnie bez zakłóceń. No i dobrze. Wreszcie jakiś powiew normalności!
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

A pozniej do 5-ej na dworcu..., ale coz zrobic..., jednak z cala pewnoscia warto bylo !!!zygixxx pisze:Bizon pisze:to jeszcze jedno pytanko.. o ktorej konczyly sie koncerty w ostatnich dniach? bo zaczynaja sie chyba o podobnych porach, a zastanawiam sie jakie mam szanse zalapania sie na pociag o 22:55... podejrzwam, ze marne, no ale mnie to zastanawia
Zależy jak daleko Mega od dworca się znajduje... W Rzeszowie też miałem problem z pociągiem, nieznajomość miasta i dość znaczna odległość. Ale koncert cały z bisami zobaczyłem. Skończył się około 22:45-22:50
sory za glupie pytanie ale o ktorej zaczyna sie koncert
dzis do mega od 18:30 wpuszczaja...kolo 20 chyba Chainsaw zaczyna..
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Koncert w Mega będzie na 100%. Bez obaw. 
-
Deleted User 804
aparat wniesiesz spokojnie a jak sie postarasz to nawet kogoś może uda Ci się wnieśćCubeX pisze:Dziękulski, ciekawi mnie jeszcze spotkanie dla wybrańców przed koncertem. Chodzi mi np. o to, czy można na nie wejść z własnym aparatem i czy jest mozliwość pstryknięcia sobie foty z Paulem (czy jest na to czas po prostu). Tu na Forum czytałem, że jakieś plakaty muzycy podpisują... Widziałem też zbiorowy portrecik z Warszwki bodajże. To jednak nie to samo, co fota sam na sam, nie?
Wit pisał mi, że płytki Chaisaw można na trasie kupić, a czy jakieś gadżety związane z Paulem też są dostępne?
Hehe jaja były z Paulem. Szymon musze cie zmartwić, nie umówiliśmyy się na randkę we dwojeSzymon pisze: Marynarz i Andzia walili tequille z PawlemW ogole to sie chyba z nim ze 3 albo 4 razy zegnalismy, zanim wyszlismy z klubu. Andzia zostala nowa dziewczyna Pawla - pewnie rano napisze relacje z nocy jak bylo
A koncert był fajowy. Ja sie świetnie bawiłam pomimo tego że nagłośnienie do dupy, no ale to zawsze tak jest. Dianno ma fajny zespół ze szwecji
A zespół Chainsaw - no kurde kolejny przeuroczy skład, i mają technicznego takiego zgrywusa że normalnie tak mnie bolał brzuch ze śmiechu
No tyle pozytywnych wrażeń, musze sobie to jakoś przetrawić,
PS. Maciek, Szymon dzieki za towarzyszenie pod barierkami
Ed, zdjęcia nie działają, możesz naprawić
? Może się załapałem na jakieś. Żałuję jak cholera, że nie wziąłem aparatu, ale przynajmniej autografy od wszystkich się mi udało zdobyć.