Cradle Of Filth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Cradle Of Filth
Mi pasuje
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Nie ma nawet nic z ''Damnation And A Day". Kiedyś grali jeszcze ''Mannquin" i ''Promise Of Fever", a teraz wrzucili same ''best of'' i kilka numerów z ''Cierniografii''.
Nemesis...as one we stand!!
I bardzo dobrze. 
- Recit The Thornographer
- -#Assassin

Kiedyś bywało nawet Babalon A.D. i Thank god for The SufferingDani Filth pisze:Nie ma nawet nic z ''Damnation And A Day". Kiedyś grali jeszcze ''Mannquin" i ''Promise Of Fever", a teraz wrzucili same ''best of'' i kilka numerów z ''Cierniografii''.
De gustibus non est disputandum, chociaż stówę dałbym za IM gdyby grali gdzieś w okolicach Wa-wyStormshield pisze:A muza o niebo lepszaSzajba pisze:hm.maideni kosztowali 100 zetaDani Filth pisze:Ale to koncert Cradle Of Filth
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Z dziennika Kredek: Relacja z konceru w Polsce:
http://www.cradleoffilth.com/Poland.html
Fotografie z Progresji:
http://www.progresja.com/index.php?opti ... &catid=276
Jeżeli ktoś na bieżąco nie śledzi newsów na COFpoland to z nowości jest jescze:
-reedycja albumów: "Dusk....and Her Embrace", "Cruelty and The Beast", "Midian","Lovecraft & Witch Hearts".
-W styczniu zespół nakręci kolejny po TEMPTATION klip promujący ''Cierniografię''. Jego reżyserem będzie prawdopodobnie Bam Margera (teledyski The 69 Eyes).
Filthy Greets!
:beer
http://www.cradleoffilth.com/Poland.html
Fotografie z Progresji:
http://www.progresja.com/index.php?opti ... &catid=276
Jeżeli ktoś na bieżąco nie śledzi newsów na COFpoland to z nowości jest jescze:
-reedycja albumów: "Dusk....and Her Embrace", "Cruelty and The Beast", "Midian","Lovecraft & Witch Hearts".
-W styczniu zespół nakręci kolejny po TEMPTATION klip promujący ''Cierniografię''. Jego reżyserem będzie prawdopodobnie Bam Margera (teledyski The 69 Eyes).
Filthy Greets!
-
Lord Of The Flies
- -#Invader

"having not slept properly the night before due to the erratic nature of our journey over very bumpy Polish roads..."

I am a man who walks alone...
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Bardzo na czasie...!Lord Of The Flies pisze:having not slept properly the night before due to the erratic nature of our journey over very bumpy Polish roads
wlasnie natrafilem na 4fun tv na klip Kredek TEMTEJSZYN.....biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiida ażouszczy... nich to jeszce ktoś przy mnie black metalem nazwie :buahaha:
już nie mam tu najwięcej postów

-
Stormshield
- -#Moonchild

Albo w ogóle metalem
Tyle, że to cover jest 
Reszta nowej płyty na o wiele wyższym poziomie.
Obecnie nie posiadam na dysku. 
tytul podaj....zapuszcze "sieci" 
EDIT:
ktoras z tych:
· Cradle Of Filth - Cruelty And The Beast
· Cradle Of Filth - Bitter Suites To Succubi
· Cradle Of Filth - Thornography

EDIT:
ktoras z tych:
· Cradle Of Filth - Cruelty And The Beast
· Cradle Of Filth - Bitter Suites To Succubi
· Cradle Of Filth - Thornography
Ostatnio zmieniony ndz gru 17, 2006 11:16 pm przez Szajba, łącznie zmieniany 1 raz.

Thornography
Powinno podejść, bo tam Dani już nie piszczy tak często jak wcześniej. Jest więcej "czystych" wokali. Wszystko jest też bardziej melodyjne i zajebiście brzmi (robota Sneapa). Dla mnie jest przeciętna ale Tobie może się spodoba.
dla mnie cala "kołyska plugastwa" czy jak to sie tam na polski tlumaczy jest CONAJWYZEJ przeciętnaM@ti pisze:Dla mnie jest przeciętna ale Tobie może się spodoba.

Ej Młody jak tam po koncercie. Pisałeś gdzieś co bo nie wiem ?
Ale ta płyta IMO jest najbardziej przystępna z całej ich dyskografii.Szajba pisze:dla mnie cala "kołyska plugastwa" czy jak to sie tam na polski tlumaczy jest CONAJWYZEJ przeciętna
No w temacie o koncercie coś tam napisałem. Ogólnie było kozacko, Dani miał super kontakt z publiką, tylko brak tego całego teatrzyku (czyt. scenografia, efekty itp) trochę wkurzał, ale muzycznie panowie to zrekompensowali.paniron pisze:Ej Młody jak tam po koncercie. Pisałeś gdzieś co bo nie wiem ?