Piotr pisze:pociong
Piotr pisze:stanol
Piotr pisze:sypnol
Piotr pisze:runol
Piotr pisze:rombnol
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Piotr pisze:pociong
Piotr pisze:stanol
Piotr pisze:sypnol
Piotr pisze:runol
Piotr pisze:rombnol
Nic nic... Tak tylko chciałem Cię powitać PISZONC to.Piotr pisze:ok..jak cos do mnie masz to powiedz w prost a nie krecisz naookolo nie zwarzajonc na znaki drogowe.

moze jakies komenty a nie offtop robicie??Piotr pisze:witam milo ze dales fotki
ogolnie koncert bardzo mi sie podobal
to nie moje konto zgadlem haslo- piotr/piotr
mam 14 lat 175 cm wzrostu i caly koncert od chainsaw po diano stalem w pierwszym rzedzie przy bariece(obok bizona i jego dziewczyny pozdro elo)
ogolnie to nie czuje zadnego miesnia ale sorki ze 35 latkowie sie chwalą ze stali w 4 rzedzie jak ja dalem rade i pojechalem everyone rowno takze wiecie se mozecie:).
oczywiscie gratis stuffy mam kto chce dokladniejsze info prosze pod nr gg.
nie wspominajac o ilosci przybitych piontek przez kazdego czlonka kazdego zespolu(prócz 1 gitarzysty chainsaw który mial 0 ruchu scenicznego, za niego dobry gitarzysta Łukasz sz***ak.)
pozdrowienia pozdro simon ze mnie stratowales i nie moglem glowy na koncowce diano wychylic i musialem patrzec przez dolna czesc barierki prosze o mor fot zdrówko all
ortografiaaa /vB
OkPiotr pisze:moze jakies komenty a nie offtop robicie??
Zajebiscie jestes w moim typiePiotr pisze:mam 14 lat 175 cm wzrostu
joł zią szacunPiotr pisze:obok bizona i jego dziewczyny pozdro elo)
Kto tu ma 35 lat?. A jak ich pojechales?Piotr pisze:sorki ze 35 latkowie sie chwalą ze stali w 4 rzedzie jak ja dalem rade i pojechalem everyone rowno takze wiecie se mozecie:).
Rozdawali koreczki na wejsciu?Piotr pisze:oczywiscie gratis stuffy mam kto chce dokladniejsze info prosze pod nr gg.
Ze mnom sobie piontki nie przybiles wienc sie nie liczyPiotr pisze:nie wspominajac o ilosci przybitych piontek przez kazdego czlonka kazdego zespolu
Pozdrowienia pozdro simon szkoda, ze Cie nie stratowal na tyle zebys nie mogl na forum pisacPiotr pisze:pozdrowienia pozdro simon ze mnie stratowales i nie moglem glowy na koncowce diano wychylic i musialem patrzec przez dolna czesc barierki prosze o mor fot zdrówko all

przecież nikt Ciebie nie cytuje.vBrand pisze:Ej/ bo polecą warny za karmienie trolli Evil or Very Mad
Ej no przeciez mialy byc komenty no to savBrand pisze:Ej/ bo polecą warny za karmienie trolli Evil or Very Mad
Czy przez to konto nie powinno zostać zablokowane?Piotr pisze:to nie moje konto zgadlem haslo- piotr/piotr