najlepszy koncert 2006 - co widzieliscie?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: najlepszy koncert 2006 - co widzieliscie?
sepultura, soulfly, frontside, fear factory, napalm death, sick of it all
Bylem na nim mam zdjecia i lotta love na video. Wiec nie ma sily musial byc tym bardziej ze stalem pod scena.S1MON pisze:Qba666 napisał:
Robert Plant - Ostrava.
byl taki koncert ?
Duzo nie bylo w tym roku...w czerwcu mialy byc przynajmniej 2 takie duze, ale nie wyszly

przeciez to słabiuuuutkie byloClans pisze:Aha no i jeszcze ostatnio na jakimś Dianno byłem.
Przecie Clans napisał, że Baza 1L była najlepsza

w autobusach widziałem reklamy. w cholere kapel tam było, ale niznane głównie. z polski też jakieś. zakopower :fQba666 pisze:Bylem na nim mam zdjecia i lotta love na video. Wiec nie ma sily musial byc tym bardziej ze stalem pod scena.
Nie no bez przesady. Nie ublizajmy temu festivalowi. Ogolnie byla bardzo mila atmosfera a Robert no co tu duzo mowic pozamiatal. :beer
ale tam chyba grał ten zakopower
Ledwie 40-minutowy występ Nevermore na Metalmanii, który mnie po prostu zmiażdżył, sponiewierał, rzucił o glebę i co tam jeszcze chcecie.
Do tego może być jeszcze Moonspell na tym samym koncercie, również wspaniały występ.
Choć chciałem, żeby w tym miejscu był koncert Toola... jednak obiektywnie patrząc, to go tutaj umieścić nie mogę, mimo, że bardzo dobry.
Do tego może być jeszcze Moonspell na tym samym koncercie, również wspaniały występ.
Choć chciałem, żeby w tym miejscu był koncert Toola... jednak obiektywnie patrząc, to go tutaj umieścić nie mogę, mimo, że bardzo dobry.
Pierwsza trójka tego roku:
1. Destruction w Warszawie
2. Motorhead w Warszawie
3. David Gilmour w Gdańsku
Oczywiście to z tych co widziałem. Troche nie wiem jak dać kolejność, bo wszystkie równo prześwietne
1. Destruction w Warszawie
2. Motorhead w Warszawie
3. David Gilmour w Gdańsku
Oczywiście to z tych co widziałem. Troche nie wiem jak dać kolejność, bo wszystkie równo prześwietne
-
Deleted User 357
1.Aria we Lwowie
2.Rage na MoR
3.Kreator na MoR
oprocz tego cała reszta MoR,Blind Guardian,Dianno i Coma na której spałem;p
2.Rage na MoR
3.Kreator na MoR
oprocz tego cała reszta MoR,Blind Guardian,Dianno i Coma na której spałem;p
Najlepszy to dopiero będzie. Za 9 dni... :rocx
-
Lord Of The Flies
- -#Invader

-
Stormshield
- -#Moonchild

Gdybym był to pewnie Exodus w Poznaniu lub Obituary/Grave/Sinister/Catamenia w Warszawie. Pierwszy odwołany, na drugi nie było mnie stać, ciągle żałuję.
bo ten zespol sie tylko do tego nadajeŻelazny pisze:Coma na której spałem;p
już nie mam tu najwięcej postów

Ja niestety w tym roku dośc skromnie: tylko Tool oraz Metal Marathon 2 (+ oczywiście wieeele amatorskich i półamatorskich zespołów). Jednak z tym dwóch wymienionych to jednak lepiej wypadł Tool
Zdecydowanie Dżem 27.01 w DMiT w Zabrzu. Koncert Ku Pamięci Pawła Bergera. 3h45min fantastycznej muzyki.
Guns N Roses na Stadionie Legii. Nie przypuszczałem że Axl może dać taki niesamowity koncert. Jeden z najlepszych jakie kiedykolwiek widziałem 
- KaziorFukacz
- -#Trooper

Soulfly w węgorzewie
nieźle było ^_^ żałuje, że nie mogłem być na Hunterfest 
Nie był taki wybitny, ale nie był też kiepski. Solidny koncert.Stormshield pisze:lub Obituary/Grave/Sinister/Catamenia w Warszawie. Pierwszy odwołany, na drugi nie było mnie stać, ciągle żałuję.
herki pisze:Nie był taki wybitny, ale nie był też kiepski. Solidny koncert.