Nie rozumiem czego. Porobilem sobie odciski na nogach klejąc plakaty o AMOLAD, nie słysząc nic poza Benkiem. Potem przesłuchalem całą i jak dla mnie jest genialna, głęboka. Wg Ostatnie 3 studyjne plyty Maiden sa genialneStoneman pisze:roczarowanie ?/ Nowe Maiden
Rozczarowania muzyczne roku 2006
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Lucy Phere
- -#Ancient mariner

Re: Rozczarowania muzyczne roku 2006
głęboka? może pudełko głębokie, nie wiem, bo nie widziałem. ale to chyba jedynie to ma szanse na takie określenie.
-
Lucy Phere
- -#Ancient mariner

Mam (bedę mial) podstawową wersje AMLOADa więc nie weim jak głębokie jest pudełko
Jak dla mnie ta płyta jest głęboka
Hm cos w tym jest. Ta plyta jest naprawde gleboko do d.......... (oprocz longest day) Moje najwieksze rozczarowanie tego roku.
a to o to chodziło.Qba666 pisze:Ta plyta jest naprawde gleboko do d..........
Koncert Exodusa bezapelacyjnie... jeśli idzie o płyty to się w sumie niczym jakoś szczególnie nie rozczarowałem póki co, bo może i nie było czym...
Ale, że jest definitywnie odwołany ten koncert to się od Was dowiaduje.... super
Ale, że jest definitywnie odwołany ten koncert to się od Was dowiaduje.... super
Megarozczarowaniem roku jest nowy album Slayera. Takiego przeciętniaka wydać...
Poza tym to:
- odwołanie Black Metal Fest.
- oba KATy
Poza tym to:
- odwołanie Black Metal Fest.
- oba KATy
-
Stormshield
- -#Moonchild

Elektryczne Gitary "Atomistyka"
Album pokazuje jedynie, że zespół potrafi fajnie aranżować utwory z solowych płyt Sienkiewicza.
Album pokazuje jedynie, że zespół potrafi fajnie aranżować utwory z solowych płyt Sienkiewicza.
Zapomniałem jeszcze dodać rozpadu jednego z moich najulubieńszych polskich zespołów - Yattering.
Troche sie z tym spózniłem ale co tam.
Dla mnie Wilki od tej płyty z Baśką to sie zrobiły jak Piasek, albo Big Cyc.
A pamietam jak byłem małolatem ich pierwsze nagrania Errol, Rachela, Z Ulicy Kamiennej, Banjamin...
Dla mnie Wilki od tej płyty z Baśką to sie zrobiły jak Piasek, albo Big Cyc.
A pamietam jak byłem małolatem ich pierwsze nagrania Errol, Rachela, Z Ulicy Kamiennej, Banjamin...
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Szczerze mówiąc to nie lubie i jakbym jechał to głównie dla tych odwołanych zespołów. Jako bonus jeszcze miałbym Napalm Death i pare polskich. Ale patrząc z boku to jednak Opethowi i Childreną towarzyszy większy rozgłos niż Fear Factorymiki pisze:fear factory byłoFilik10 pisze:- brak dwóch największych gwiazd na Hunterfest
Obecnie może i nie, zwłaszcza po "Transgression", które nie wszystkim się spodobało.Filik10 pisze:Ale patrząc z boku to jednak Opethowi i Childreną towarzyszy większy rozgłos niż Fear Factory
Wracając do rozczarowań to na pewno sytuacja jaka powstała w zespole The Darkness. Wielka szkoda jak dla mnie.
o jakiej sytuacji mówisz, so sie stao?Reach out pisze:Wracając do rozczarowań to na pewno sytuacja jaka powstała w zespole The Darkness. Wielka szkoda jak dla mnie.
a poza tym ich nowa płyta do dupy
zdaje się wokalista zrezygnował (narkotyki, alkohol itd) w Teraz Rocku zdaje się pisali i na oficjalnej też coś było.
Nie było aż tak źle, fakt że jedynka bardziej żywiołowa w dwójce lepsza produkcja, co do utworów to nawet nieźle wyszło jak na drugą płytę. Nie jestem ich mega-fanem i to taka luzacka ocena, lubię muzę ale głownie doceniam ich styl i sposób prezentowania się.Matek pisze:ich nowa płyta do dupy Smile
to samo u mnieReach out pisze:Nie jestem ich mega-fanem i to taka luzacka ocena, lubię muzę
dokładnie, byli świetni w tym prześmiewczym styluReach out pisze:ale głownie doceniam ich styl i sposób prezentowania się.
ale dwie klasy niżej niż debiutReach out pisze:Nie było aż tak źle
ogólnie jedynka była czymś wyjatkowym, oryginalnym.Reach out pisze:fakt że jedynka bardziej żywiołowa
Rozczarowanie? hmm juz od kilku dobrych lat co roku- Metallica
Pedguy (ać trochę się przyzwyczajam), Blind guardian, Kiske, Maiden.
Ja dołożę Blind Guardian, Manowar (DVD i EP) oraz liczyłem na udany powrót Big Cyc ,a wyszedł taki sobie rock dla ludu
-
Lord Of The Flies
- -#Invader

Zgadzam się, A Twist In The Myth bardzo słabyBlind Guardian
I am a man who walks alone...
W sumie. Chociaż ja uważam że tak do połowy jest słuchalny i miło się go słucha (Overland rox) ale od drugiej połowy to jakby włączyć pierwszą i troche nuty pozmieniać.Lord Of The Flies pisze: Zgadzam się, A Twist In The Myth bardzo słaby
Wsumie też się trochę rozczarowałam.