a co za różnica czy muzyka jest prosta czy złożona? jak sie podoba to może być taka i taka , ale tylko w języku angielskim ..chociaż nie do końca , mam też słabość do francuskiego , mówie teraz ogólnieMaidenka pisze:Może i jest prosty
Fear Of The Dark - słaby album ??
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Fear Of The Dark - słaby album ??
A ja do ruskiego.
nie wiem, może po prostu niektórzy nie lubią takich krótkich mało rozbudowanych kawałków, tylko wolą inne, tak o se napisałam.Jack87 pisze:a co za różnica czy muzyka jest prosta czy złożona?
no piękny normalnie, taki równiótki i czytelny i w ogóle!Chudy pisze:Nudzilo mi sie z rana to postanowiłem se takiego ślicznego posta napisać.
no przyznaj, że chciałeś se nabić
Ok. Przynaje się chciałem se posta nabić.Maidenka pisze:no przyznaj, że chciałeś se nabić
-
Stormshield
- -#Moonchild

Fear jest albumem bardzo specyficznym, ale nie słabym. Raczej średni.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Geniusz w każdym calu :rocxMaidenka pisze:Flight of Icarus
Zgadzam się, gdyby tylko po solówce było jeszcze trochę linii wokalnych,a nie od razu refren,to by już było idealnie, Bruce w tym utworze naprawde zachwyca swoim głosem, solówki niepowtarzalne, tekst świetny ,jeden z pierwszych utworów Iron Maiden ,który polubiłem.Kratos pisze:Geniusz w każdym calu :rocxMaidenka pisze:Flight of Icarus
Paru kawalkow mogloby tam nie byc, ale album jest o.k. Childhood's End, Affraid...,Fugitive- sa naprawde dobre. No i Be Quick Or Be Dead- zawsze tego slucham w pociagach z dedykacja dla maszynisty.
Nie czekajcie na mnie!
Nie jest to słaby album, utwory mniej znane są lekko niedoceniane wręcz, takie jak Fugitive czy Chains of Misery, to bardzo dobre utwory, niedobrze że płyta kojarzy się z przeciętnym(studyjnie) utworem tytułowym. Opinie o tej płycie różnią się od tych sprzed 5 lat gdzie album uważano za jeden z najlepszych.
Ja uważam na dziś że ten album to mniej więcej środek dyskografii, od większości albumów po Seventh Sonie jest lepszy.
Ja uważam na dziś że ten album to mniej więcej środek dyskografii, od większości albumów po Seventh Sonie jest lepszy.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Jakby zrobić z niego album dziesięcio utworowy, to wyszedłby naprawdę bardzo dobry album. Tak raz jest super, a raz beznadziejnie.
Tak naprawdę to jest na nim parę naprawdę świetnych kawałków które są niedoceniane i jeszcze nigdy nie były wykonywane LIVE. A zasługują na to: Childhood's End, Judas Be My Guide czy chociaż The Fugitive.
robie własnie powrót do albumów maiden, słucham je po kolei, przed chwilą skończyłem słuchać właśnie Fear of The Dark i stwierdzam, że opener, wasting love etc, mogą się schować przy Childhood's End. Tytułowy i Afraid lepszy ale ten kawałek jest przegenialny 
już nie mam tu najwięcej postów

wymienaisz jakieś pierdoły
najlepszy jest fear is the key i weekend warrior 
samś pierdoła
Fear of The Dark znowu zyskuje w moich oczach 
już nie mam tu najwięcej postów

Wszystkie numery na tej płycie są zajebiste.
Taa , moim zdaniem to zdecydowanie najlepszy album grupy w minionej dekadzie 
Na logikę wychodzi, że miniona dekada to lata 97-06, ew. 98-07.
Też się pod tym podpisuję.Od Faer of the Dark zaczęła się moja przygoda z Iron Maiden i zawsze chętnie do niej wracamherki pisze:Wszystkie numery na tej płycie są zajebiste
Apparition, Chains of Misery, Fugutive to świetne kawałki, ale najbardziej rozpierdalają Be Quick or Be Dead i From Here to Eternity. Bardzo dobra płyta.
"Każdego dnia rodzi się jakiś głupiec i wy się nie spóźniliście"
moze nie schowac, ale kocham ten utwor i uwazam ze jest kompletnie niedoceniony!Szajba pisze:robie własnie powrót do albumów maiden, słucham je po kolei, przed chwilą skończyłem słuchać właśnie Fear of The Dark i stwierdzam, że opener, wasting love etc, mogą się schować przy Childhood's End. Tytułowy i Afraid lepszy ale ten kawałek jest przegenialny
To chyba w ogole pierwszy utwór MAIDEN jaki mi sie spodobał wiec sentyment tym większy