no nie znamMaidenka pisze:no to już jest inna bajka, Ty chyba też nie znasz ich tfórczości?
Jaką piosenke IM Polacy lubią najbardziej??
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Lucy Phere
- -#Ancient mariner

Re: Jaką piosenke IM Polacy lubią najbardziej??
to raczej powinni znać nie wiem, Deep Purple czy co tam wcześniej grałoCygan pisze:ale IM tak jakby stworzylo metal więc oni powini znać
akurat powiem Ci ze fani LP sie nie uważają za metali i innym tłumaczą, że to nie metal (tym którzy się z nich nabijają)Cygan pisze: uważają sie z Tróóóó bo mają naszywki satanistycznych limp biskit i linkin park
o kurde zaraz wyjdzie, że ich bronię
Zależy jacy fani. 
-
Lucy Phere
- -#Ancient mariner

no też prawda, u mnie np. w szkole jest koleś poobwieszany łańcuchami jak krowa, plecak jego to jest jak słup ogłoszeniowy bo ponaszywał tam chyba wszystko co miał pod ręką, jakieś slipknoty, a najlepsze jest to, że ma mutację i jak gada to brzmi jak wykastrowany, taki jest tróóóChudy pisze:Zależy jacy fani.
facet jest nie dość , że smieszny to żałosny i zapewne obleśnyMaidenka pisze:u mnie np. w szkole jest koleś poobwieszany łańcuchami jak krowa, plecak jego to jest jak słup ogłoszeniowy bo ponaszywał tam chyba wszystko co miał pod ręką, jakieś slipknoty, a najlepsze jest to, że ma mutację i jak gada to brzmi jak wykastrowany, taki jest tróóó
-
Lucy Phere
- -#Ancient mariner

NO to że ma naszywi na plecaku jest żałosne? A mutacja to nie jego wina :closed 
dobre pytanie, dla niego chyba wygląd ważniejszyJack87 pisze:a chociaż wie co to "muzyka" ?
jakbyś go zobaczył to byś inaczej mówił i te pieszczochy na rękach, widać, że bunt młodzieżowy, o i jego dziewczyna też bardzo podobnie wyglądaCygan pisze:NO to że ma naszywi na plecaku jest żałosne?
jasne, ale wierz mi że jak coś mówi to brzmi to komicznieCygan pisze:A mutacja to nie jego wina
Ostatnio zmieniony ndz gru 03, 2006 2:18 pm przez Żabka, łącznie zmieniany 1 raz.
Cygan chodziło mi raczej o tą mutacje i jego głos... oraz te łańcuchy (poobwieszany jak krowa , rotfl) no daj spokój ubrałbyś się tak?
-
Lucy Phere
- -#Ancient mariner

Aha myślałem że o naszywki, no to ok, przepraszam :beer .
A co do pieszczoh i łącuchów to tak pozerskie ze ja p ***
Wyobrażam sobieMaidenka pisze:jasne, ale wierz mi że jak coś mówi to brzmi to komicznie
A co do pieszczoh i łącuchów to tak pozerskie ze ja p ***
-
Stormshield
- -#Moonchild

<chowa łańcuchy do szuflady>Cygan pisze:A co do pieszczoh i łącuchów to tak pozerskie ze ja p ***
:laughStormshield pisze:<chowa łańcuchy do szuflady>
właśnie o to chodzi, że tak pozersko. On chce tak wszystkim pokazać jaki to on metalowy...pfCygan pisze:A co do pieszczoh i łącuchów to tak pozerskie ze ja p ***
-
Lucy Phere
- -#Ancient mariner

Levy pisze:Sadząc po ostatnim koncercie w Chorzowie to polaczki-cwaniaczki najbardziej lubią FOTD...
dokladnie i tego zrozumiec nie potrafie
czyli jestem "polaczkiem-cwaniaczkiem" 
tylko nie mów że w chorzowie krzyczałeś razem z resztą motłochuEddie69 pisze:czyli jestem "polaczkiem-cwaniaczkiem"
Feara krzyczeli chyba tylko zprzodu.
A był ktoś na obrzezach płyty? Boja żem był tak z tyłu właśnie, po lewej stronie reflektorów
A był ktoś na obrzezach płyty? Boja żem był tak z tyłu właśnie, po lewej stronie reflektorów
Fear Of The Dark to fajny kawałek i czadowo brzmi na koncertach.
łups de IRON
po Chorzowie- Faer of the dark 
ja mam jednego pieszczocha, ale go nie nosze juz od uuuu... ladnych paru lat. zreszta i tak nie chodzilem z nim codziennie do szkoly
a co do tematu, to nie ma mojego Out Of The Silent Planet, wiec glos na Phantoma
a co do tematu, to nie ma mojego Out Of The Silent Planet, wiec glos na Phantoma