A Matter of Life And Death - oceny, wrażenia, recenzje!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: A Matter of Life And Death - oceny, wrażenia, recenzje!
no na początku mi się ta płyta nawet spodobała, ale cholernie szybko się znudziła i znowu się słucha Numbera i Powerslejwa
Czasami się zastanawiam ilę utworów Maiden w pojedynkę rozwala cały ten album i tak zawsze wychodzi mi gdzieś 20-25 ,ale myślę że jestem zbyt łagodny dla nowej płyty w tych obliczeniach.
-
Deleted User 1499
A mi sie plyta wcale nie nudzi i ciagle odkrywam na niej cos nowego.Nie robie zadnych porownan do poprzednich plyt bo to nonsens.Nie uwazam jej za arcydzielo bo dla mnie takie cos nie istnieje nawet Seventh Son... nie jest dla
mnie arcydzielem tylko pozadnym materialem i podobnie jest w przypadku A Matter... Jest to b.dobra plyta ktora ma wady jak i zalety.
mnie arcydzielem tylko pozadnym materialem i podobnie jest w przypadku A Matter... Jest to b.dobra plyta ktora ma wady jak i zalety.
Mnie się już znudziły DW, TLG i OOTS. BTATS, Legacy FTGGOG i TCDR są świetne, a reszta ok.
a czy naprawde żalujesz ze Maiden nie gra już tak szybkich kawałków jak w latach '80 czy po prostu oczekiwales czegos wiekszego?Szczur22 pisze:Mnie się już znudziły DW, TLG i OOTS. BTATS, Legacy FTGGOG i TCDR są świetne, a reszta ok.
-
Deleted User 1499
Jack87 pisze:a czy naprawde żalujesz ze Maiden nie gra już tak szybkich kawałków jak w latach '80 czy po prostu oczekiwales czegos wiekszego?
Ja nie zaluje , pozatym A Matter to nie jest znowu skladanka ballad.Moze nie sa szybkie jak Be Quick... ale daja rade.
Taka sobie płytka, nic wielkiego. Oni już się wcześniej zasłużyli.
ee tam plyta jest pełna progresji i klimatu , wg mnie możę sie rownac z 7th sonem
a według mnie nie ma tam ani progresji ani klimatu a w porównaniu z Seventh Sonem wypada blado jak stara panna ze stuletnią pajęczyną w piczy przy prześlicznej ladacznicy 
rozbawiles mnie , dzięki , oczywiscie to twoje zdanie i Cie rozumiem , AMOLAD nie jestes jakąś tam płytą przełomową ale to też zależy od dnia na co się ma ochote , dziś słucham heavy , jutro rocka i tak dalej...Sphinx pisze:a według mnie nie ma tam ani progresji ani klimatu a w porównaniu z Seventh Sonem wypada blado jak stara panna ze stuletnią pajęczyną w piczy przy prześlicznej ladacznicy
i o to chodziło. Ja też jej czasem słucham, ale żebym miał jakieś fantastyczne zmazy nocne po tym to nie powiem...Jack87 pisze:rozbawiles mnie , dzięki , oczywiscie to twoje zdanie i Cie rozumiem ,
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Po trasie koncertowej uważam, że AMOLAD jest co najmniej w pierwszej trójce najlepszych albumów Iron Maiden (obok SIT i SSOASS). A całkiem możliwe, że i na samej górze... To ocenię za kilka lat.
:rocx :solo
serio dajcie rangę 'pan rada' albo jakieś 'pan wyjaśnienie'
komu?
Ja ten album umieszcze w strefie spadkowej mojej tabeli. Szkoda, że chłopaki nie skomponowali tej muzyki dla Lauren Harris.
Ja ten album umieszcze w strefie spadkowej mojej tabeli. Szkoda, że chłopaki nie skomponowali tej muzyki dla Lauren Harris.
Jednym słowem - płyta stulecia - inaczej nie można jej opisać!
-
Deleted User 2259
no co ty płytą Stulecia to może być np.SSOASS,a to najwyżej może być płyta sierpnia 2006Vol 7 pisze:Jednym słowem - płyta stulecia - inaczej nie można jej opisać!
widze, że mamy małą rozbierzność czasową ;pInvader pisze:a to najwyżej może być płyta sierpnia 2006
-
Stormshield
- -#Moonchild

Oż!Vol 7 pisze:Jednym słowem - płyta stulecia - inaczej nie można jej opisać!
Panie, daj pan spokój...
Vol 7 pisze:Jednym słowem - płyta stulecia - inaczej nie można jej opisać!
Poki co to na pewno :beer
niesmaczny żartVol 7 pisze:Jednym słowem - płyta stulecia - inaczej nie można jej opisać!