Ktos na dimeadozen.org napisal, ze sciaga ten bootleg dla tego gitarzysty w kapeluszu, bo go o to prosil. YEAH!
METAL MARATHON 2 (PAUL DI'ANNO & CHAINSAW)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: METAL MARATHON 2 (PAUL DI'ANNO & CHAINSAW)
Na razie jest tylko polowa "uploadnieta", ale caly czas idzie do przodu 
Ktos na dimeadozen.org napisal, ze sciaga ten bootleg dla tego gitarzysty w kapeluszu, bo go o to prosil. YEAH!
Też im chciałam to wysłac 
to wyslijmy obydwa
U mnie ładnie idzie 
Od 12-tej mam już jakieś 468 MB
Od 12-tej mam już jakieś 468 MB
www.MetalSide.pl
Kurde, a ja mam problem z tym NATem. Co to jest wogóle? W firewallu ustawiłem, żeby nie blokował Azureusa, ale dalej prędkość nie przekracza 30 kB/s... no i mam cały czas statut żółty...
osochozi
jak Ci sie sciaga 30 to nie narzekajLevy pisze:Kurde, a ja mam problem z tym NATem. Co to jest wogóle? W firewallu ustawiłem, żeby nie blokował Azureusa, ale dalej prędkość nie przekracza 30 kB/s... no i mam cały czas statut żółty...osochozi
Nie no, mnie się nie śpieszy wcaleIronkos pisze:jak Ci sie sciaga 30 to nie narzekajLevy pisze:Kurde, a ja mam problem z tym NATem. Co to jest wogóle? W firewallu ustawiłem, żeby nie blokował Azureusa, ale dalej prędkość nie przekracza 30 kB/s... no i mam cały czas statut żółty...osochozi
nie musisz miec tego w 10 godzin przeciez... mozliwe ze predkosc podskoczy jak uploadne calosc i wiecej ludzi bedzie mialo 100%
"Tracker działa, jesteś z kimś podłączony, ale nie masz zdalnego połączenia. Możesz mieć problemy z NATem, jeśli twoje torrenty mają cały czas statut żółty"
Ja też mam tak samo... może to chodzi o sieć osiedlową? Nie mam pojęciaLevy pisze:Komunikat jest mniej więcej taki:
"Tracker działa, jesteś z kimś podłączony, ale nie masz zdalnego połączenia. Możesz mieć problemy z NATem, jeśli twoje torrenty mają cały czas statut żółty"
Grunt, że się ściąga... a właśnie przekroczyłem barierę 1 GB
Przeważnie ściąga mi 30-35 kB/s, a wysyła 20-25 kB/s
www.MetalSide.pl
www.MetalSide.pl
niech ktos na priv zarzuci linkiem do torrenta
gumbyy --> za to mnie widac na "before the gig"
:D, a takze na wrathchild i prowler po prawej stronie na barierkach 
tam trza byc zarejestrowanym a mi sie nie chce ;] niech ktos po prostu na priv rzuci tym kilobajtowym plikiem torrenta 
:beerIronkos pisze:gumbyy --> za to mnie widac na "before the gig":D, a takze na wrathchild i prowler po prawej stronie na barierkach
Jeszcze raz dzięki za boota
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 622
Ćpałeś cos przed koncertem?gumbyy pisze:Oglądam sobie bootlega i co chwilę widzę siebie przy scenie
ja także występuje w jednej z głównych ról na before the gig 
Jak wszyscy się chwalą to i ja 

I z bliska

I z bliska

Szajba fajfusie plakat mi miałeś załatwic ;P
S1MON pisze:niech ktos na priv zarzuci linkiem do torrenta
ja rowniez poprosze bo nie moge sie zarejstrowac
A niby dlaczego? Na koncertach zawsze jestem świadomymetal pisze:Ćpałeś cos przed koncertem?gumbyy pisze:Oglądam sobie bootlega i co chwilę widzę siebie przy scenie
www.MetalSide.pl
niech ktos zarzuci torrentem zdzichowi albo mi . prosze. z gory dzieki