Wyjazd do Dortmundu - FAQ
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wyjazd do Dortmundu - FAQ
A ja wlasnie siedze w kawiarni w Dortmundzie i pisze z komputera wbudowanego w stolik... Masakra... Zaraz jak wypijemy z ziomkiem herbate idziemy na stacje metro i kierujemy sie pod Westfallenhalle. Pozdro dla wszystkich ktorzy musieli zostac w IV Kaczpospolitej. Up The Irons!!!
nikt chyba nie musiał, granice otwarte, co za tekst. udanego koncertu
tyle koncertow....laibach, kredki, 2x maiden...taka malenka zazdrosc dopiero teraz odczuwam 
No ba... jest czego zazdrościć :/ Ja sam się wybierałem na kredki i na Maiden ale oczywiście nic z tego nie wypaliło . Może przyszły rok będzie szczęślliwszy
na kredki bym się wybrał, ale nie dam rady, na maiden za cholere, nie warte tych pieniędzy i zdrowia.
- likipiki
- -#Lord of the flies

kpisz?miki pisze:na kredki bym się wybrał
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
bylem raz, mimo, że muzycznie mnie to nie rusza to w spodku dali bajerka show, na pewno ciekawsze to niż setny raz to samo z maiden.likipiki pisze:kpisz?miki pisze:na kredki bym się wybrał
Szalał ale bardzo dobrze grał i super jest zobaczyć jego solówki z takiego bliska na żywoDziku pisze:- najmniej widzialem Janicka, ale on pewnie szalal jak zwykle
Hmm to nie widziałeś jak Adrian wpadł na statyw i nie śpiewał praktycznie do końca setu podstawowego?Dziku pisze:0 wpadek tyechnicznych moze ze 2-3 muzyczne (ktore wylapalem sluchajac uwaznie)
Zgodze się z Tobą że koncert bomba. Ja stałem niedaleko Janicka około 4-5 rząd a potem 7-8 żeby odechnąć bo Niemcy naprawdę zaczeli się przepychać i z łokci wchodzić...
Ostatnio zmieniony sob gru 09, 2006 5:06 pm przez Mirdaroh, łącznie zmieniany 1 raz.