Fanem nie jestem, ale uwielbiam ich ostatni album. Tak, uwielbiam, nie, że lubię czy coś. Nawet sobie go kupiłem
Z wcześniejszych znam "Iowę" i niezbyt mi się podobała, ale to dawno słuchałem, jeszcze jak byłem mały i głupi(
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

No żart taki.benedykt pisze:w ogóle nei wiem co to za motyw
o tak , zgadzam sie w 100% ....Dani Filth pisze:Maski idealnie komponują się z muzyką
mają chłopaki poczucie humoru hyhyNo żart taki.
W sesnsie jakim ? muzycznym? lirycznym? czy w stylu bycia poszczególnych członków zespołu? nie wiem o co ci chodziSlipknot jest zbyt sztuczny.
Odnoszę się do wypowiedzi na temat Slipknot samego Coreya. Poznałem prawie wszystkie wcześniejsze dokonania Stone Sour (łącznie z nagraniami demo) i to do mnie bardziej przemawia. To nie znaczy, że knotów nie lubie. Byłem w Warszawie na koncercie i jak by przyjechali to na 100% bym się zjawił. Muzyka mi się podoba. Teksty są kompletnie beznadziejne, a co do stylu bycia poszczególnych członków zespołu to bez masek są zupełnie innymi ludźmi.benedykt pisze:W sesnsie jakim ? muzycznym? lirycznym? czy w stylu bycia poszczególnych członków zespołu? nie wiem o co ci chodziSlipknot jest zbyt sztuczny.
na dvd jest cały koncertYaaqb pisze:I na DVD mogliby koncert wydać, a nie jakieś pierdy.
jak nie masz w 100% co gadać to nie gadajSzajba pisze:o tak , zgadzam sie w 100% ....
Słodki Jezu, wygląda jakby był po chemioterapii.