Hmm co do Lauren to powiem że nie lubie tego typu muzyki... Dobrze że szybko skończyli choć trzeba im przyznać że na scenie bardzo dobrze się czuli.
Trivium: tu było ostro ze względu na to że niektórzy Niemcy chyba tylko na ten koncert przyszli i zaczeła się walka o utrzymanie dobrego miejsca. Sam Trivium miał dobry kontakt z publicznością. Nagłośnienie było ok. Set trwał około 45 min. Brzmieniem zaczynają przypominać bardzo Metallice.
Perkusiste Trivium widzieliśmy przez chwile na parkingu przed koncertem gdzie stał na początku nasz autokar. Czekaliśmy tam na Maiden ale nie wyszło nawet jak powiedział jeden z naszej ekipy że chce wywiad z nimi przeprowadzić dla jakieś gazety .
Nie widzialem w zyciu piekniejszej kobiety niz Lauren, nie pamietam ich muzyki bo wzrokiem tylko patrzylem na nia. Trivium? hmmm na pewno bardzo ostro zagrali (myslalem ze troche lzej) ale ciekawie, spodobal mi sie ich basista.
Hallowed pisze:Ktoś wie o co chodziło w tej kłótni H i Jana ? Wyglądało poważnie czy jak ?
Z tego co widziałem to Jan coś pokazywał ostro Adrianowi i na odwrót. Nawet trochę się zbliżyli do siebie ale Harris wszedł i zaczął gadać z Adrianem o czymś. Ale o co poszło nie wiem może że ktoś komuś zabrał jego partie?
Lauren jest piękna W Stuttgarcie byłem na środku pod sceną i jak śpiewała nawprost pzredemną to ach... Pięknie było
Jeśli chodzi o Adriana i Janicka to w Stuttgarcie też coś nie pzrepadali za sobą. Grali poprzeciwnych stronach sceny i nie zbliżali sie do siebie zbytnio jak inni muzycy.
Ja zrobiłem 2 z komórki, bo cyfrówkę miałem pod barierką i nie mogłem wyciągnąć Na Trivium zrobiłem kilka z cyfrówy. A na Maiden miałem aparat w plecaku pod barierką by mi przetrwał hehe, więc też nie zrobiłem
HAMMERS pisze:Na koncercie w Stuttgarcie Steve rzucił mi swoją frotkę, a Nicko rzucił mi kostke Smitha. Janick kazał mi poprawiać mój fryz, a z kolei Bruce kopnął we mnie niechcąco papierosem. HEHE. Było Git!!!!
Kurka. Znów będzie, że się czepiam. W moim mieście piękniejsze laski można spotkać co krok. Levy jak ochłonie z koncertowej euforii coś Wam na ten temat mógłby powiedzieć. Moim zdaniem przeciętna dziewusia...tylko jest córką Harrisa...a Wy wszystko z etykietką IM gloryfikujecie i pakujecie na piedestał. Poszukajcie sobie jej strony internetowej. Tam są fotki lepszej jakości.
Joker pisze:Kurka. Znów będzie, że się czepiam. W moim mieście piękniejsze laski można spotkać co krok. Levy jak ochłonie z koncertowej euforii coś Wam na ten temat mógłby powiedzieć.
Moim zdaniem przeciętna dziewusia...tylko jest córką Harrisa...a Wy wszystko z etykietką IM gloryfikujecie i pakujecie na piedestał. Poszukajcie sobie jej strony internetowej. Tam są fotki lepszej jakości.