jedna poprawka nasze a nie waszeSzajba pisze:ta lista jest smieszna i żałosna, podobnie jak wasze zachowanie teraz........
50 najgorszych zespołów w historii
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 50 najgorszych zespołów w historii
pokaz mi miejsce gdzie cie obraziłem
to raz...dwa toto, ze ja zrozumialem dowcip, ale glupote takich rankingow, jak juz napsialem ,zawsze biore na powaznie.... bo z taka glupota trza walczyc....
dysleksja
dysleksja
już nie mam tu najwięcej postów

Uśmiałem się czytając to, lubię czasem poczytać takie ironiczne głupotki. Zwłaszcza, że niektóre docinki są wyjątkowo trafne Oo
-
The Burczax
- -#Moonchild

Przeczysz sam sobie. To zrozumiałeś dowcip, czy bierzesz to na powaznie?Szajba pisze:pokaz mi miejsce gdzie cie obraziłemto raz...dwa toto, ze ja zrozumialem dowcip, ale glupote takich rankingow, jak juz napsialem ,zawsze biore na powaznie.... bo z taka glupota trza walczyc....
dysleksja
stwierdzonaSzajba pisze:dysleksja
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
:laughSzajba pisze:ale glupote takich rankingow, jak juz napsialem ,zawsze biore na powaznie...
Szajba, trochę głupoty piszesz.
Ja mogę zaraz napisać, że muszę poważnie brać dysleksję i z nią walczyć, mówiąc że jesteś idiotą itd.
Ja mogę zaraz napisać, że muszę poważnie brać dysleksję i z nią walczyć, mówiąc że jesteś idiotą itd.
ty naprawde nie rozumiesz tego o co mi chodzi czy tylko udajesz glupiego ?Angus pisze:To zrozumiałeś dowcip, czy bierzesz to na powaznie?
EDIT:
powiedzial ktoś kto sie z wlasnym stolcem fotografuje.....herki pisze:Ja mogę zaraz napisać, że muszę poważnie brać dysleksję i z nią walczyć, mówiąc że jesteś idiotą itd.

To jest nas dwóch, bo też za cholerę nie mogę cię pojąć.Szajba pisze:ty naprawde nie rozumiesz tego o co mi chodzi czy tylko udajesz glupiego ?Angus pisze:To zrozumiałeś dowcip, czy bierzesz to na powaznie?
EDIT:powiedzial ktoś kto sie z wlasnym stolcem fotografuje.....herki pisze:Ja mogę zaraz napisać, że muszę poważnie brać dysleksję i z nią walczyć, mówiąc że jesteś idiotą itd.
GenialneJa mogę zaraz napisać, że muszę poważnie brać dysleksję i z nią walczyć, mówiąc że jesteś idiotą itd.
-
The Burczax
- -#Moonchild

ty naprawde nie rozumiesz tego o co mi chodzi czy tylko udajesz glupiego ?Szajba pisze:Angus pisze:To zrozumiałeś dowcip, czy bierzesz to na powaznie?
Sens rozumiem. Tylko sobie tak brnąłem w złosliwości
nie baw sie w mikiego......Angus pisze:Sens rozumiem. Tylko sobie tak brnąłem w złosliwości Cool

-
The Burczax
- -#Moonchild

Ok juz nie będę, jak szef karze. Ups znowu 
Ja nie napisałem, że jesteś idiotą tylko że mogę tak napisać idąc Twoim rozumowaniem.Szajba pisze:ty naprawde nie rozumiesz tego o co mi chodzi czy tylko udajesz glupiego ?Angus pisze:To zrozumiałeś dowcip, czy bierzesz to na powaznie?
EDIT:powiedzial ktoś kto sie z wlasnym stolcem fotografuje.....herki pisze:Ja mogę zaraz napisać, że muszę poważnie brać dysleksję i z nią walczyć, mówiąc że jesteś idiotą itd.
A co ma moja fota z pięknym produktem przemiany materii do Twojej dysleksji?
jemu to przynajmniej wychodzi na poziomie (powiedzmy)
dobra skonczmy ten temat. ja sie pytalem tylko po co sie tak czepiliście kolesia ze ma inen zdanie a miki mi tu wyjezdza zaraz z tym ze jestem glupi, ze jestem gówniarzem etc... ranking jest robiony dla jaj i o tym wiedzą wszyscy (tak miki, ja też o tym wiem ! zdziwiony ? ), ale ja powtarzam, ze takie rankingi to nie oznaka poczucia humoru twórców tylko ich głupoty, a z taką głupotą trzeba walczyć.
koniec posta
dobra skonczmy ten temat. ja sie pytalem tylko po co sie tak czepiliście kolesia ze ma inen zdanie a miki mi tu wyjezdza zaraz z tym ze jestem glupi, ze jestem gówniarzem etc... ranking jest robiony dla jaj i o tym wiedzą wszyscy (tak miki, ja też o tym wiem ! zdziwiony ? ), ale ja powtarzam, ze takie rankingi to nie oznaka poczucia humoru twórców tylko ich głupoty, a z taką głupotą trzeba walczyć.
koniec posta

-
The Burczax
- -#Moonchild

Podsumowując: Wszyscy jesteśmy idiotami, że daliśmy się wciagnąć w ten durny temat.
wyrzucasz mi jakaś brak szacunku do ludzi, cholera wie skąd, to że na forum sobie ktoś jaja robi to jedno a to o czym Ty gadasz to drugie. teraz zresztą też wyśmiewasz jakimiś lolami mnie, wali mnie to.Szajba pisze:pokaz mi miejsce gdzie cie obraziłem
jednak wiesz, myślałem, że jesteś na wyższym poziomie,a tutaj nie zrozumiałeś kawału, do czego przyznać się nie umiesz a w konsekwencji tego nagle agresja do mnie leci, cholera wie czemu. Ty weź się zastanów lepiej nad sobą, bo nie pierwszy raz z powodu przerostu chyba własnego ego wchodzisz w jakiś konflikt, dystans do siebie się przyda, vide Twoja afera z Matkiem. lubisz tak, czy co?
cięzko żebym Cię nazywał gówniarzem jak jesteś właściwie rówieśnikiem mnie, mówiłem o czym innym. nie wyjechałem Ci, ze jesteś głupi, nie mam raczej takich praktyk w zwyczaju.Szajba pisze:dobra skonczmy ten temat. ja sie pytalem tylko po co sie tak czepiliście kolesia ze ma inen zdanie a miki mi tu wyjezdza zaraz z tym ze jestem glupi, ze jestem gówniarzem etc...
daruj sobie cynizm.Szajba pisze:ranking jest robiony dla jaj i o tym wiedzą wszyscy (tak miki, ja też o tym wiem ! zdziwiony ? )
nie spodziewałem się, że sobie zechcesz ze mną cholera wie po co wojować.
ale ja nie chce z nikim wojowac, a z tobą w szczegulności, zważywszy na fakt ze mieszkamy w jednym miescie i pewenie nie raz sie zdazyc moze ze sie strzasniemy w jakiejs knajpie, mialem andzieje ze wyjasnielem czemu "poważnie" podszedlem to tego rankingu. co do tego ze mowie o twoim braku szacunku do innych. powiedz po co byl ten sarkazm o tym "patrz bebe to ten co sie nie zna" i wysmianie Jacka? bo mnei o to chodzilo. a tak a sytuacja nie miala miejsca po raz pierwszy.
dystans do siebie mam, ale uważam też ze co za dużo to nie zdrowo.
dystans do siebie mam, ale uważam też ze co za dużo to nie zdrowo.

tak sobie, bez sensu- po prostu to było.Jacka chyba jakoś to nie zabolało, nie miałem też tego na celu, klimat ogólnie był raczej wesoły i nikt do nikogo żalu nie miał. ja Jacka wyśmiać nie chciałem, jeżeli poczuł się faktycznie przez to jakoś zraniony to go przepraszam, nie o to chodzi w tej całej zabawie raczej, bo to zabawa.
i to chcialem przeczytać. mozemy zakończc dyskusje i udac sie na piwomiki pisze:ja Jacka wyśmiać nie chciałem, jeżeli poczuł się faktycznie przez to jakoś zraniony to go przepraszam,