Fani Chainsaw pomóżcie!!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Fani Chainsaw pomóżcie!!
dokładnie, 5
Drogi kolego Chainsaw wydał 3 pełnowymiarowe albumy z kontraktami... natomiast określenie "szersza publiczność" jest dosyć elastyczne. Jednak biorąc pod uwagę ponad 150 koncertów, występy na festiwalach w Czechach czy na Słowacji można by pokusić się o stwierdzenie że zespół JEST znany szerszej publiczności niż wymienione przez Ciebie...Davenport pisze:niefortunne wyrażenie... oznacza ono zespół nie znany szerszej publiczności, często bez kontraktu.Sir Saw pisze:no bo czym wg Ciebie jest taki band "podziemny"?
dokonania obu znam... i wiem, że Hekatomba prenezntuje dużo wyższy poziom na koncertach niż na nagraniach. aczkolwiek 'czy Chainsaw czy Hekatomba' to kwestia gustu. dałem tylko przykład.Sir Saw pisze:Poza tym stawianie Hekatomby /nie ujmując oczywiście niczego chłopakom/ obok Chainsaw to lekka przesada... Porównaj no dokonania kolego...
ignorant.Stoneman pisze:reszta mnie nawet nie interesuje..
ja uważam, że mamy śilną scenę metalową w Polsce. tylko jest regularnie osłabiana przez samych zainteresowanych, czyli fanów. a takie forum służyć by mogło do promocji tychże kapel..
<LOL> jeżeli Monstrum jest młode to sorry... Lubię chłopaków z Monstrum ale wiesz oni dłużej istnieją od ChiansawŻelazny pisze:Miecz Wikinga,Crystal Viper,Monstrum. Próbek sam se poszukaj
dobrze ze to napisales. gdyby te kapele byly tak dobre etc.. to mialy by sie tak samo albo i nawet lepiej niz chainsaw. zapoznalem sie z kazda z tych kapel. i nadal obstaje przy chainsaw. Jezeli ktos odbiera ze na sile mu wmawiam ze Chainsaw jest z grona tych kapel najlepsze to niech mi wybaczy. Ale niech spojrzy na to jak tocza sie losy tych kapel a jak tocza sie losy Chainsaw. Kontrakt trasy plyty to mowi samo za siebie. bez urazy dla tamtych kapel . A jezeli ktos kocha underground to niech nim zyje...kazda kapela w koncu z niego wyjdzie. W tej chwili wogole to az jestem wsciekly ze taki offtop tu idzie... tego nie mialo byc ;/ trudno . i Jeszcze jedno. Jak do cholery nasza scena metalowa moze byc regularnie oslabiana przez fanow ??/ tego nie rozumiem. Bo to ze mamy silna scene metalowa w polsce to wiemy... od wlasnie Ceti , Chainsaw , Turbo , przez Kata , Horrorscope , Vedonist , yattering , Lux Occulta , Vesania , Darzamat i wiele innych kapel grajacych extreme po Vader i Behemoth konczac czyli konczac na najlepszych z najlepszych NA SWIECIE. i nie uwierze by Monstrum bylo na dzien dzisiejszy bardziej znane niz Chainsaw w czechach. mieszkam w miescie granicznym i jak mnie ktos widzi w czeskim cieszynie czy ostravie czy dalej w koszulce Chainsaw to kapele czesto ludzie znaja a nawet bardzo czesto a i nawet ze mna pogada o Pile. pozdrawiam. i wiecej sie klucil nie bede. jeszcze raz sory jak kogos urazilem.
akurat o to się nie martw, bo mimo, ze się zgodzić nie mogę, to jednak przyznam Ci, ze piszesz to z klasą i dojrzale dosyć, bez jakichś wyskoków. za to szacun.Stoneman pisze:jeszcze raz sory jak kogos urazilem.
a najlepszą polską kapelą w ogóle to jest dla mnie kobong.
Kobong! łoł to jeszcze ktoś poza mną ich pamięta??
nieźle nieźle! Bardzo ich lubiłem ostatnio nawet odkurzyłem kasetę i katowałem w chacie
szkoda ze przepadli...
Sir Saw, Stone, zapraszam na forum! Załóżcie jakieś tematy chociaż
.
a jakiś sznurek do forum? 
już nie mam tu najwięcej postów