Metal Marathon 3 . pobożne życzenia. kto już by chciał ?? :)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Stormshield
- -#Moonchild

Re: Metal Marathon 3 . pobożne życzenia. kto już by chciał ?? :)
Gej metal to Hammerfall, Helloween, Edguy.
-
Deleted User 622
O Castatovariusie zapomniałes i całej tej neoeuropejskiej fali rycerzy walczących ze smokami 
widac ze nie lubicie heavy power ..eh .. a stratovarius i tak nie lubie. i nielubie symfonicznego power. i co z tego ze ludzie graja power metal .no co w tym zlego. niech spiewaja o rycerzach czy smokach . lepiej tak niz po raz nty spiewac o rznieciu kogos czy spiewaniu o mroku. zreszta pierdole sprzeczanie sie. i powiedz mi ze Helloween zrobil malo dla muzyki... zwlaszcza europejskiego heavy power. eh... w kazdym razie dla mnie gej wies metal to manowar. koniec offtopa.
-
Deleted User 622
heavy lubie, a power jest tak przewidywalny że to tragedia...Stoneman pisze:widac ze nie lubicie heavy power
a dlaczego?Stoneman pisze:a stratovarius i tak nie lubie
nic, tak samo wisi mi to że grają disco polo czy hard rockaStoneman pisze:i co z tego ze ludzie graja power metal
a w czym lepsze? Ja uważam ze lepsze byloby gdyby spiewali o sianokosach, albo o uprawie ziemniaków afrykańskich.Stoneman pisze:niech spiewaja o rycerzach czy smokach . lepiej tak niz po raz nty spiewac o rznieciu kogos czy spiewaniu o mroku
Krzysztof Krawczyk też wiele znaczy na naszej rodzimej scenie, i nie umniejszam jego zasługStoneman pisze:i powiedz mi ze Helloween zrobil malo dla muzyki
A dla nas Helloween, Gamma Ray, Hammerfall i inne które juz wymienialismyStoneman pisze:w kazdym razie dla mnie gej wies metal to manowar
no wiec dlatego koniec. tak i krzysztof krawczyk znaczy duzo na rodzimej scenie metalowej oczywiscie. i power wcale nie jest przewidywalny jak tragedia..no chyba ze mowimy o graniu ala Rhapsody of Fire i ich klonow... to jest racja. ale ogolnie mlode zespoly powerowe albo power/heavy nie sa tak przeiwdywalne . chocby wychwalany przeze mnie sabaton . a stratovarius nie lubie poniewaz czesto robia rzeczy zbytnio odbiegajace od ich wlasnych dokonan. nie lubie wokalu nie lubie tych akurat klawiszy i stratovarius mnie nudzi. wole juz jakis 2 ligowy niemiecki power. a i w power metalu nie spiewa sie ciagle o tym samym ( sabaton - tematyka wszystkich wojen militarnych z uwzglednieniem II wojny swiatowej ) . nie mam zamiaru wiecej o tym duskutowac. kazdy ma swoje zdanie. pozdrawiam
-
Deleted User 357
Edguy ma obecnie z Hammerfall tyle wspólnego co nic.Stormshield pisze:Gej metal to Hammerfall, Helloween, Edguy
O ile stratka nie lubię to ani oni "neo" ani walczący ze smokamimetal pisze: O Castatovariusie zapomniałes i całej tej neoeuropejskiej fali rycerzy walczących ze smokami
Polecam posiadać choćby znikome pojęcie o temacie na który sie wypowiadamy.
-
Deleted User 622
"I" wystąpiło tu jako suma(+) a nie zbiór wartości wspólnych(*)Żelazny pisze:O ile stratka nie lubię to ani oni "neo" ani walczący ze smokamimetal pisze: O Castatovariusie zapomniałes i całej tej neoeuropejskiej fali rycerzy walczących ze smokami
Polecam posiadać choćby znikome pojęcie o temacie na który sie wypowiadamy.
-
Deleted User 357
Zabrzmiało to jakbyś stratka wrzucał do tego zbioru 
-
Deleted User 622
A gdybym napisał że nie lubie Behemotha i Kapitana Planety to by zabrzmiało jakby Kapitan Planeta był metalowym bandem? 
-
Stormshield
- -#Moonchild

Oba zespoły są badziewne.Żelazny pisze:Edguy ma obecnie z Hammerfall tyle wspólnego co nic.
Stoneman, ja lubię heavy i lubię power, tylko nie aż tak lalusiowaty.
Ostatnio zmieniony wt gru 19, 2006 6:55 pm przez Stormshield, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Deleted User 357
W sumie czemu nie 

Czyli mówiąc prosto-zespoły które ja lubię(chociaż bardziej zespół bo za HF nie przepadam) uważasz za gówniane a ja uważam że zespoły które Ty lubisz są gówniane
Proste

lol,powiedział fan grind coruStormshield pisze:Oba zespoły są gówniane.
Czyli mówiąc prosto-zespoły które ja lubię(chociaż bardziej zespół bo za HF nie przepadam) uważasz za gówniane a ja uważam że zespoły które Ty lubisz są gówniane
Ostatnio zmieniony wt gru 19, 2006 6:59 pm przez Deleted User 357, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Stormshield
- -#Moonchild

Żelazny pisze:lol,powiedział fan grind coru
-
Deleted User 357
Eee...chyba się trochę pogubiłem
Tak czy inaczej,ja mam rację, a Ty nie

-
Stormshield
- -#Moonchild

Tak, tak, a jak mamusia przyjdzie to zrobi ci kisielekŻelazny pisze:Tak czy inaczej,ja mam rację, a Ty nie![]()
-
Deleted User 357
Wolę budyńStormshield pisze:Tak, tak, a jak mamusia przyjdzie to zrobi ci kisielek
a ja galaretke... heh. i wiesz i hammerfall i edguy sa genialne i nie tak lalusiowate jak twierdzisz.....chwala na dragonforce i sabaton jeszcze przyjdzie.
-
Deleted User 357
nie,tego już moje uszy nie zniosą;]Stoneman pisze:chwala na dragonforce
ale Dragonforce rlz...co prawda..nawalanka ...ale power metalowa...no heh blasty w power metalu to juz tez innowacja...i niezwykle tempa...ale spokojnie ...wlasnie dzieki temu chlopaki sa unikatowi .
-
Deleted User 357
No niby tak,ale coś co brzmi jak HF puszczony na przyspieszonych obrotach to zdecydowanie nie na moje uszy

no nie jak HF ale jak helloween na kozacko przyspieszonych obrotach...