24/03/2007 - Metalmania 2007 - Katowice @ Spodek
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 24/03/2007 - Metalmania 2007 - Katowice @ Spodek
ja nie kupuje biletu. mańke zawsze mam za darmo :f
miki a moze dwa *prosi*
już nie mam tu najwięcej postów

zawsze próbuje mieć więcej, ale nie jest to łatwe, szczególnie, że ten jeden to już ogromna przysługa. raz miałem dwa, bo drugi to było wejście z metal hammera, ale to raz.
to jest mysl, nawet zeby potem sprzedac go za 110Artur pisze:BTW - chyba się szarpnę na ten bilecik za 100.
Jazz is not dead, it just smells funny.
Nie inaczej 
Ale ja go nie sprzedam, Testament będzie to trzeba iść
A proszę państwa już za ok. godzinę poznamy pierwszą "gwiazdę", tudzież "gwiazdy" Metalmanii, szatan \m/
Stawiam na Linkin Park w pierwszej kolejności, musi wszak coś dla fanów cięższych brzmień być. No i Tiamat, coby tradycji stało się zadość
Ale ja go nie sprzedam, Testament będzie to trzeba iść
A proszę państwa już za ok. godzinę poznamy pierwszą "gwiazdę", tudzież "gwiazdy" Metalmanii, szatan \m/
Stawiam na Linkin Park w pierwszej kolejności, musi wszak coś dla fanów cięższych brzmień być. No i Tiamat, coby tradycji stało się zadość
dla tradycji, to anatheme by sciagnac musieli 
Ale tradycja nakazuje, żeby standardowa gwiazdy co 2 lata grały Kea 
Dlatego Moonspella w tym roku nie będzie, Anathemy pewnie też
A może Opeth bydzie ?
Ja bym się NAWET cieszył 
Dlatego Moonspella w tym roku nie będzie, Anathemy pewnie też
A może Opeth bydzie ?
a wez Ty mi idz na spacer z elementami erotycznymi z opethem na MM. bylo na tym calym pozal sie boziu MHF. 3 czy 4 kawalki + fakanie na organizatora to nie jest koncert. teraz pewnie byloby podobnie.
ale jako opeth maniac pewnie i tak bym poszla
taka o glupiam.
ale jako opeth maniac pewnie i tak bym poszla
No właśnieKea pisze:ale jako opeth maniac pewnie i tak bym poszla
Ja myślę, że daliby ich prawie na sam koniec, oczywiście przed TestAmenT i gitara, 1h20 minut koncery to nie tak źleKea pisze:a wez Ty mi idz na spacer z elementami erotycznymi z opethem na MM. bylo na tym calym pozal sie boziu MHF. 3 czy 4 kawalki + fakanie na organizatora to nie jest koncert. teraz pewnie byloby podobnie.
Ja w każdym razie bardzo chętnie bym ich zobaczył, wtedy bym nie miał wątpliwości, że warto zainwestować te 100 (albo 125) złotych na bilet mając świadomość, że to idzie nie tylko na Testa
no to to calkie fpyte by bylo. ale ja nie wierze MMPArtur pisze:1h20 minut koncery
Ach ten optymizm
Ja też, ale jak przyjedzie Testament, to, jak wcześniej pisałem, mają u mnie rozgrzeszenie chwilowe za zeszłoroczną edycję.Kea pisze:ale ja nie wierze MMP
nie optymizm, tudziez pesymizm. realizm po prostu 
To zobaczysz jak będziesz skakała z radości jak przyjadą ;]
spoko. moge sie zawsze ucieszyc. lepiej imo zakladac wersje gorsza a potem sie milo zaskoczyc nie niemilo rozczarowac. taka o zyciowa moja filozofia 
Mmmm... filozofia, mój ulubionyprzedmiot

Hawww.metalmind.com.pl pisze:21.12.2006 12:00:00 TESTAMENT gwiazdą Metalmanii 2007!
Amerykanie mieli wystąpić już podczas zeszłorocznej Metalmanii, jednak finalnie z powodu niejasnej polityki agencji koncertowej zespołu – Maximus Entertainment, koncert ten nie doszedł do skutku. Agencja wystosowała stosowne przeprosiny zarówno w kierunku zespołu, jak i organizatora koncertu oraz fanów. Jednak sam zespół nie zapomniał o swoich polskich zwolennikach i z radością przyjął zaproszenie na tegoroczna edycję festiwalu. Testament na swojej oficjalnej stronie potwierdził już udział w Metalmanii 2007.
Przypomnijmy, że Testament to jedna z legendarnych formacji na thrash metalowej scenie, która działa już od 1983 roku i cieszy się wręcz maniakalnym uwielbieniem ze strony fanów. Amerykanie z San Francisco stworzyli nie tylko podwaliny thrash metalowego stylu, ale także wykształcili własne, charakterystyczne brzmienie, które zapewniło im stałe miejsce w metalowym panteonie, na równi z takimi formacjami jak Metallika, Slayer czy Megadeth, (wystarczy tutaj wspomnieć chociażby tylko 2 płyty: „The New Order” i „Legacy”). Przez lata działalności Testament nagrywał doskonałe płyty i chociaż zdarzało im się zmieniać skład zespołu, to jednak zawsze opierali się oni zarówno nieprzychylnej koniunkturze jak i przeciwnościom losu. Po szczęśliwym zakończeniu problemów zdrowotnych Chucka Billy’ego, grupa powróciła do aktywnego grania koncertów, by ostatecznie w pełni sił ruszyć z serią występów w oryginalnym składzie, co miało miejsce w 2005 roku. Owocem tej jakże entuzjastycznie przyjętej trasy, była fenomenalna płyta „Live In London”, na której grupa jeszcze raz udowadnia, że w metalowym rzemiośle potrafi wznieść się na wyżyny sztuki i na tym polu nie ma sobie równych.
W katowickim Spodku formacja pojawi się w swoim klasycznym składzie: Chuck Billy na wokalu, na gitarach Alex Skolnick i Eric Peterson, Greg Christian na basie, natomiast za perkusją gościnnie zasiądzie Nicholas Baker (Cradle Of Filth). Z prawdziwą radością i dumą, zapraszamy na ten koncert, który na pewno będzie jednym z najważniejszych wydarzeń muzycznych 2007 roku!
jaka zmiana nastawienia u nich. rok temu hurra i ogłaszają, że testament będzie, bo jeden z pracowników miał na mp3 coś ich jak jechał do pracy. w tym ogłaszają ich miesjąc po tym jak zespół dał info na swojej stronie.
Artur, pijemy 24 marca
Raczej nie inaczej