a MAją ferie bo ja tak :>
W zależności czy Slav ze mną będzie czy nie, to zobacze jak z tym obiecanym noclegiem u nich zaopatrzonym w sześciopak Leszka
Cygan pisze:n"]Ja zakochałem się od pierwszego wejrzenia w Deggial, zresztą Vovin tęż miód Wink
w sumie jak byś mógł, bo nie umiem tego znaleźć, spakować i wrzucić na RS waliłabym pokłony
Cygan pisze:A tak wogóle to GD gra coś w stylu Theriona ?
znaczy nie. GD to taki cięższy heavy. Z taki brudnym troche wokalem, nie żadnym słodkim itp. Jak chcesz to Ci wrzuce ich najlepsza wmojej opinii płytę [;
EvE pisze:w sumie jak byś mógł, bo nie umiem tego znaleźć, spakować i wrzucić na RS waliłabym pokłony
Postaram się
EvE pisze:znaczy nie. GD to taki cięższy heavy. Z taki brudnym troche wokalem, nie żadnym słodkim itp. Jak chcesz to Ci wrzuce ich najlepsza wmojej opinii płytę [;
70 min? kpina jakas... ale za to moze uda sie nagrac dwa koncerty
Czy ktos kto ma jakiekolwiek pojecie o kreceniu nie chcialby sobie stanac z boku na tych schodkach i krecic koncertu diggera?
Kamere biore ze soba, ale osobiscie wole sie wyskakac pod barierkami niz stac w miejscu z kamera...
ceny ustali terion. i raczej plyty beda w granicach cen jakie sa np w empiku czy mediamarkt. czyli 50 -60 zł i nie wiecej. co do reszty merchandise nie wiadomo. jesli ktos byl na koncercie therion to raczej beda mieli takie same ceny jak przedtem...zreszta mogliby miec jak najnizsze bo na koszulki Sabaton musze miec. Czlonkowie Polish Panzer Battalion NAJEZDZAMY !!