Szajba pisze:on ma SIE wstawic na MM
24/03/2007 - Metalmania 2007 - Katowice @ Spodek
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Stormshield
- -#Moonchild

Re: 24/03/2007 - Metalmania 2007 - Katowice @ Spodek
o! tez dobry pomysl :] Storm ty sie rozumiem tez wybierasz, prawda ?
już nie mam tu najwięcej postów

-
Stormshield
- -#Moonchild

Pewnie tak, ale jeszcze czekam na pełną listę, bo póki co oprócz Testamentu to nic ciekawego.
no to jest nas 5 juz :]

-
Stormshield
- -#Moonchild

Znając życie na małej scenie będzie więcej zespołów, które chciałbym zobaczyć niż na dużej.
jestem ciekaw co bedzie na malej. moze jaks kapela jakis znajomych 

o fakslayer pisze:i na koniec niespodzianka w postaci wspolnego wykonania I am the black wizard
A tak sobie teraz pomyślałem, że mogliby kurcze zaprosić Morganę Lefay albo najlepiej Tad Morose. Przyda się troszkę klasycznych brzmień, ale w takiej absolutnie bezwioskowej oprawie 
A te 2 kapele ten warunek spełniają
Zwłaszcza na Tad Morose by mi zależało 
Bo o Iced Earth marzyć nie śmiem, a Jag Panzer to pewnie sfera nierealna (inna sprawa, że wymienione wcześniej szwedzkie kapelki pewnie też, ech ... :/ ), choć i tak ofkorz wolałbym tych pierwszych.
A te 2 kapele ten warunek spełniają
Bo o Iced Earth marzyć nie śmiem, a Jag Panzer to pewnie sfera nierealna (inna sprawa, że wymienione wcześniej szwedzkie kapelki pewnie też, ech ... :/ ), choć i tak ofkorz wolałbym tych pierwszych.
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

kochany to nierealne...Morgana jest zwiazana z Mystic P. ...bedzie ciezko...Ted M.chyba tez,a o Iced E. tez bym Dziuby nie prosił...bo i tak nie da!
-
<-GOTHMOG_666->
- -#Wrathchild

Podobnie jak My Dying Bride, Zyklon i przynajmniej 30% kapel, które co roku grają na Metalmanii...SebastianArcheo pisze:kochany to nierealne...Morgana jest zwiazana z Mystic P.
Goth! , sto lat Cie tu nie bylo ;]
Jazz is not dead, it just smells funny.
-
<-GOTHMOG_666->
- -#Wrathchild

Jestem tu codziennie, tylko pisać mi się nie chceslayer pisze:Goth! , sto lat Cie tu nie bylo ;]
A na Metalmanię wybieram się na 100% ze względu na MDB
no no, w ten sposob Cie nie bylo ;]
ja narazie Test+Zyklon
ja narazie Test+Zyklon
Jazz is not dead, it just smells funny.
SebastianArcheo pisze:kochany to nierealne...Morgana jest zwiazana z Mystic P. ...bedzie ciezko...Ted M.chyba tez,a o Iced E. tez bym Dziuby nie prosił...bo i tak nie da!
I masz odpowiedź<-GOTHMOG_666-> pisze:Podobnie jak My Dying Bride, Zyklon i przynajmniej 30% kapel, które co roku grają na Metalmanii...
Posłuże się po raz n-ty tym samym przykładem - na zeszłorocznej Metalmanii grał choćby Nevermore, który też jest dustrybuowany (zwiążany to złe słowo) przez Mystic... Moonspell też już wtedy miał dystrybucję w Polsce przez Mystic i też zagrał.
Ostatnio zmieniony ndz gru 24, 2006 5:02 pm przez Artur, łącznie zmieniany 1 raz.
cos Ci sie Arturku cytaty porabaly troszke 
O, pierwszy raz takie coś mam
Hehe, widać że niezwykły dzień 
Ten pierwszy cytat to Sebastiana Archeo jest
Ten pierwszy cytat to Sebastiana Archeo jest
Kolejne newsy:

Ja to nie słucham, no ale wiem, że choćby dla Slayera to masakrycznie zajebista wiadomość :beer
W związku z tym to nie ma chyba możliwości, by slayer nie zawitał do Spodkawww.metalmind.com.pl pisze:Entombed i Korpiklaani: kolejne gwiazdy przyszłorocznej Metalmanii!
Mamy nadzieję, że po świątecznym leniuchowaniu doszliście już do siebie i gotowi jesteście na kolejną porcję newsów!
Z prawdziwą przyjemnością informujemy, że kolejnymi zespołami, które potwierdziły swój udział w przyszłorocznej Metalmanii są szwedzki ENTOMBED oraz fiński KORPIKLAANI!
Entombed to klasyka szwedzkiego death thrash metalu, która w zabójczo doskonałej formie tworzy już od 17 lat. Już ich debiutancki krążek - "Left Hand Path" (1990) zapewnił grupie miejsce w czołówce szwedzkiego death meatlu, jednak sami muzycy określają swój styl jako "death n roll". We wrześniu tego roku miała się ukazać kolejna studyjna płyta weteranów skandynawskiego metalu, jednak w wyniku olbrzymiego sukcesu, jaki osiągnęła epka zapowiadająca ten album - "When In Sodom", (która na rynku ukazała się w czerwcu) grupa zdecydowała się opóźnić premierę najnowszego krążka. Ostatecznie "Serpent Saints" ma się ukazać na przełomie lutego i marca przyszłego roku. Będzie to pierwsza płyta Skandynawów bez gitarzysty Uffe Cederlunda, który opuścił zespół we wrześniu 2005 roku. Entombed ciągle pozostaje w doskonałej formie koncertowej, ich występy w Skandynawii i USA zostały entuzjastycznie przyjęte, a w listopadzie w ramach trasy Masters of Death grupa uderzyła na Europę, była to bezprecedensowa trasa, w której obok Entombed wzięły udział takie legendy skandynawskiego death metalu jak Unleashed, Dismember i Grave.
Natomiast Korpiklaani to prawdziwa gratka dla każdego miłośnika muzyki niekonwencjonalnej. Ta fińska grupa, która swoją działalność rozpoczęła pod nazwą Shaman tworzy muzykę, która jest ekscytującą mieszanka folku z thrash metalem! W 2006 roku ukazał się ich trzeci studyjny krążek – „Tales Along This Road”, który spotkał się z bardzo dobrym przyjęciem nie tylko na metalowej scenie. Natomiast na kwiecień zapowiadany jest kolejny album Finów - „Tervaskanto”.
Ja to nie słucham, no ale wiem, że choćby dla Slayera to masakrycznie zajebista wiadomość :beer
wiesz jak ja to zrozumialem jak po raz pierwsyz czytalem ?Artur pisze:W związku z tym to nie ma chyba możliwości, by slayer nie zawitał do Spodka Mr. Green

korpiklaani o to metalmania robi sie wartosciowsza...
wow, fajne rzeczy dali