łosz kurew, to oni jeszcze działają!? czy to jakaś inna kapela..?ONSLAUGHT
12/02/2007 - Vader + supports - Warszawa @ Stodoła
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Davenport
Re: 12/02/2007 - Vader + supports - Warszawa @ Stodoła
Żyją, nawet album w tym roku wydali. I dla nich warto isć na ten koncert, ale nie zachęca mnie ich występ jako support.
-
Davenport
no proszę! moda na reaktywacje się zrobiła była.. Tigers of Pan Tang, Attacker, Omen, Stormwitch, teraz Onslaught ;D

ta... ale go nagrali byli w 1983herki pisze: nawet album w tym roku wydali
-
Davenport
możliwe...
tyle już wydanych w ten sposób albumów, że trudno zliczyć, np. 'Mark of the Beast' Manilla Road 
Niezbyt mnie interesuje Manilla Road ;]
Koncert VADER 12 lutego w Warszawie!
W związku z informacjami w mediach dotyczącymi koncertu, jaki zespół VADER zagra 12 lutego w warszawskim klubie "Stodoła" informujemy, że zespół VADER nie przygotowuje specjalnego show, jak również nie bedzie to koncert z okazji 25 lecia zespołu, jak to sugerują niektóre portale internetowe! Na koncercie pojawi się ten sam zestaw utworów jaki fani mogli usłyszeć na odbytej niedawno trasie Blitzkrieg 4. Jedyną niespodzianka może być długość koncertu (około 75 minut). Koncert ten zostanie zarejestrowany przez firmę Metal Mind na potrzeby planowanego DVD, które być może ukaże się pod koniec 2007 roku. Dopiero w 2008 roku zespół VADER odbędzie serię specjalnych jubileuszowych koncertów, z udziałem gości specjalnych.
-
Szkieletor
- -#Invader

jeśli nie będę miał żadnej poprawki, to kto wie (raczej mało prawdopodobne
)
I'd rather die on my feet than keep living on my knees...
mnie oczywiscie nie bedzie, po pierwsze troche biedny sklad jest. Co jak co na SA mozna sie niezle wyspac, a O. mimo, ze starzy wyjadaczy nigdy nie byli mi jakos bliscy. Dlatego dziwny ten sklad jest dla mnie i za taka cene nieoplacalny, szczegolnie, ze tyle fajnych innych imprez sie szykuje.
Jazz is not dead, it just smells funny.
-
<-GOTHMOG_666->
- -#Wrathchild

Skład rzeczwywiście biedny i do tego daleko...
Wolę sobie zobaczyć Solitude Aeternus dwa dni wcześniej w Krakowie, a 12 lutego zaliczyć Cult Of Luna we Wrocku. Wreszcie jakieś doomowe koncerty mi się trafiły
Wolę sobie zobaczyć Solitude Aeternus dwa dni wcześniej w Krakowie, a 12 lutego zaliczyć Cult Of Luna we Wrocku. Wreszcie jakieś doomowe koncerty mi się trafiły
-
Stormshield
- -#Moonchild

Gościem specjalnym będzie Nightrage.
-
Deleted User 357
Napiszę tylko że Vader tam jako główna gwiazda ni w cholerę nie pasuje 
i na to warto sie wybracStormshield pisze:Gościem specjalnym będzie Nightrage.
mysle, ze jesli akurat chodzi o ten sklad to nie jest to jakis odbieg. Vader z podanego skladu do tego momentu chyba najwieksza kariere zrobil...Żelazny pisze:Napiszę tylko że Vader tam jako główna gwiazda ni w cholerę nie pasuje
Z drugiej strony patrzac na daty, to gwiazda powinien byc Onslaught...ale tam. i tak kto pojdzie to pojdzie na to na co chce
Jazz is not dead, it just smells funny.