Jakby był ktoś zainteresowany, to mam pudełko + ten plakacik )drzewo genealogiczne) + pierścień do plakatu + kieliszek Eddiego + płyty audio nagrane na cdr.
Całość mogę sprzedać za rozsądną cenę. Propozycje- mail i gg: 4496672
Wcześniej chciałem od Alexandra, który proponował mi za 100 (razem z singlem Wildest Dreams), ale się wtedy rozmysliłem. Jak mnie znowu naszła chęć na ten box, to Alek już go nie miał.
jesper pisze:... z tego co pisałeś w mailu płyty już masz od pewnego czasu tak więc teraz będziesz mógł się cieszyć kompletnym BOXem [tj. dopiero we wtorek].
Czy ktoś wie czy w jakimkolwiek sklepie w Polsce jeszcze leży gdzieś jakaś 1 sztuka tego wydawnictwa Nie robi mi różnicy czy będzie to pierwsze czy drugie wydanie Za wszelkie informacje bardzo dziękuje , bo jakoś na allegro trafić nie mogę a z amazon i ebay nie mam jak kupić
Udało mi się kupić na alledrogo pierwszy rzut skrzyneczki za 304 zł plus koszty wysyłki. Wybaczcie, że wyciągam temat z grobu ale nie mogłem się powstrzymać, jestem całkiem zadowolony. Trochę info dla wszystkich, którzy jeszcze nie mają. Jak widać da się jeszcze złapać używkę w akceptowalnej cenie.