Hammerfall
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Hammerfall
to ze maja wspolne forum to dla mnie lol. kapele sie roznia zdecydowanie wszystkim...no moze poza ta wtornoscia... ale mi hammerfall jak najbardziej pasuje. a co do wokali Cansa to ja sie nie wypowiem. jest bardzo dobry i tyle.Eot
Wokal Cansa jest spoko, ale na krótką metę. Nie mógłbym np. przesłuchać 3 płyt Hammerfall pod rząd. Gość śpiewa w 80% tylko w wysokich rejestrach. Po pewnym czasie staje się to męczące. Co innego Dickinson, Byford, Dio. Tych gości mogę słuchać cały dzień.
wyobraź se że ja kiedyś właczyłąm ich cała (wtedy pięcopłytową) dyskografie narazZygmunt pisze:Nie mógłbym np. przesłuchać 3 płyt Hammerfall pod rząd.
ja jakos moge sluchac przez a i 4 godziny spokojnie bez przerwy hammerfall
stalowe nerwy i anielska cierpliwość 
Ja lubię słodką muzykę, ale coraz mniej
Ja lubię słodką muzykę, ale coraz mniej
Uff podziwiam. Ja swojego organizmu nie będę aż tak narażałEvE pisze:wyobraź se że ja kiedyś właczyłąm ich cała (wtedy pięcopłytową) dyskografie naraz . Zaczął mnie lep boleć i tak sie wylaczyłam z Hamerfalla.
no trauma bądź co bądź jest 
może nie będe oryginalny. Poza ciekawym debiutem, ta kapela dla mnie nie ma do zaoferowania ciekawego.
Zgadzam się z tobą Clayman :beer
- Elevatorman
- -#Clansman

świety młot cie zniszczy za takie herezje
dla mnie ta kapela to symbol takie śmiesznego power gejowatego nudnego grania dla świetego młota

-
Bloody Sabbath
- -#Invader

Raz na kilka miesiecy moge sobie zapuscic One Crimson Night. Wesolutkie granie, w sam raz do posluchania z czestotliwoscia godzina na pol roku
-
Stormshield
- -#Moonchild

A nawet rzadziej...Bloody Sabbath pisze:Wesolutkie granie, w sam raz do posluchania z czestotliwoscia godzina na pol roku
to co, teraz czas na thrash?EvE pisze:Ja lubię słodką muzykę, ale coraz mniej
Mi sie coraz częściej mylą te kapele powermetalowe, chyba wrzuce je do jednego worka o nazwie "shit"
amerykański power rządzi.
-
Stormshield
- -#Moonchild

GrindcoreWrath pisze:to co, teraz czas na thrash?EvE pisze:Ja lubię słodką muzykę, ale coraz mniej
nie-e. Stoneman tylko.Elevatorman pisze:świety młot cie zniszczy za takie herezje Very Happy Laughing Wink
hyh ogólnie to fajnie można sie pobawić na koncercie. Ja bardzo miło przynajmniej wspominam, jakoś to trzymało sie kupy i muzycznie na żywo też okBloody Sabbath pisze:Raz na kilka miesiecy moge sobie zapuscic One Crimson Night.
teraz kryzys przezywam. nawet Metal Church mnie nie łechtato co, teraz czas na thrash? Wink
sam tam wpadnij :closedWrath pisze:Mi sie coraz częściej mylą te kapele powermetalowe, chyba wrzuce je do jednego worka o nazwie "shit" Dorky
:laugh:Stormshield pisze:Grindcore
-
Stormshield
- -#Moonchild

Biedactwo <głaszcze>EvE pisze:teraz kryzys przezywam. nawet Metal Church mnie nie łechta
Przynajmniej okładki cie nie będą brzydzićEvE pisze::laugh:Stormshield pisze:Grindcore
szkoda, ze dalas mu ZP, dyskutant z niego wporzoEvE pisze:nie-e. Stoneman tylko.
EvE pisze:teraz kryzys przezywam. nawet Metal Church mnie nie łechta
czyli czas odpocząć i znaleźć sobie jakis inny obiekt westchnień Iced Earth np ;B
ale ja nie mówie o wszystkich :] ale dobra cicho juz bede.sam tam wpadnij
nie no nie tak ostro, z czasem i na to przyjdzie jej ochotaStormshield pisze:Grindcore
a dobra wrzuć na rapida co tam polecasz, pokatuje się trochę. może odkryje swoje drugie ja :]
doktor Igor poleca : IRON MAIDEN :rocxEvE pisze:teraz kryzys przezywam. nawet Metal Church mnie nie łechta
już nie mam tu najwięcej postów