13-14/02/2007 - Therion+Grave Digger - Kraków,Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 13-14/02/2007 - Therion+Grave Digger - Kraków,Warszawa
A Sabaton to takie pałerowe p2p2 nie? :] jaką oni mają płytkę najlepszą?
-
Deleted User 357
No neopower,ale taki lepszy,nie coś w stylu RhapsodyWrath pisze:A Sabaton to takie pałerowe p2p2 nie? :] jaką oni mają płytkę najlepszą?
rhapsody moze ssac. Sabaton war heavy/power metal . Najlepsza cd...Primo Victoria. Bo na Attero Dominatus sie nie wszystko podoba. a Fist For Fight mam jako nieliczny
i tez jest dupne. i bez porownan do tego shitu
ej a oni 3 plyty wydali czy ile ?
oficjalnie 2 . i do tego fist for fight ale tylko 600 sztuk. teraz je wydadza wraz ze swym debiutem Metalizer
Zmienię troszeczkę temat...
Czy słuchał już ktoś może nowej płyty Therion? Co o niej sadzicie?
-
Lucy Phere
- -#Ancient mariner

Ja słyszalem. W recenzjach bylo napisane ze jest najlepsza od czasow Vovin... gowno prawda. Wole Vovin. Płyt za bardzo genialna nie jest 
-
Davenport
ale 'Primo Victoria' to debiutStoneman pisze:teraz je wydadza wraz ze swym debiutem Metalizer
nie debiut to Metalizer ktory nie ujrzal swiatła dziennego. Nieoficjalnym ale jednak tez i oficjalnym stało się primo victoria . a co do theriona wszyscy sie podniecaja ile wlezie kazdy slucha bo chce byc truu...eh ja theriona nie lubie zbytnio... w czasie jak beda grac bede pil z Sabaton 
-
Davenport
nie! Metalizer, czyli (bardzo średni) 'First to Fight' to demówka a nie album pierwszy. a demówka debiutem wydawniczym nie jest, więc PIERWSZYM ALBUMEM=DEBIUTEM Sabaton jest' Primo Victoria' 
Nie... debiut to "Metalizer", który jeszcze nie został wydany, a został nagrany w 2002 roku.Davenport pisze:PIERWSZYM ALBUMEM=DEBIUTEM Sabaton jest' Primo Victoria'
Za oficjalną stroną Sabaton:
"Finally we can present you with the official news that the origial debut album Metalizer will finally be released.
This album was recorded as early as 2002 but until today it has not been released. Black Lodge will release this album on the 16:th of March"
www.MetalSide.pl
no davenport. Metalizer nie zostal wydany . A FFF jak na demowke to jest lepszy niz niejedna plyta ktora ostatnio slyszalem ;p moglaby miec troszke lepsze brzmienie i mamy albumik cudowny. Primo Victoria jest 2/1 albumem .
-
Davenport
niech Wam będzie 
ale 'First for Fight' jest średnie. bardzo przeciętny album. nie chodzi tu o brzmienie, bo jest niezłe. tu raczej wchodzą w grę pomysły na numery.
ale 'First for Fight' jest średnie. bardzo przeciętny album. nie chodzi tu o brzmienie, bo jest niezłe. tu raczej wchodzą w grę pomysły na numery.
ej moj ulubiony burn your crosses czy metalizer , masters of the world i endless nights to super numery , nie zapominajmy o Hellriderze ktory jest jednym z bardziej takich numerow do pogo 
-
Davenport
pogo to odstawiaj na koncertach punkowych 
phi :p daj spokoj :p ja tam pogowal bede zwlaszcza przy Counterstrike...i panzerbattalion
-
Davenport
uważaj na mojego kumpla, żeby na niego nie wpaść..
on nienawidzi pogo 
Żelazny - :beer za podpis!
Żelazny - :beer za podpis!
jeśli przypadkiem bym poszedł to nie liczcie ze bede pogowal 
w ogóle na GD koło mnie ma być spokój 
Ja nie pogoduje, tylko delektuję się koncertem bawiąc bez pogowania [;. Tak też się, o dziwo, da
Ja nie pogoduje, tylko delektuję się koncertem bawiąc bez pogowania [;. Tak też się, o dziwo, da
nie licz na to ;p przecie polska publika jest tragiczna, będą się ryli, bili, deptali itpEvE pisze:w ogóle na GD koło mnie ma być spokój
ja sam lubie walić ludzi z łokcia