Koszulki
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Koszulki
Z jakością oficjalnych chyba nie jest źle. W ogóle fajne wzory były, tylko Euro mało w kieszeni. 
Źle się wyraziłam , chodzi raczej o ich grubość , nie wiadomo czy to 155 czy 185 g/m2 , w tym sklepiku przy szatniach też nie wiedzieli . Zresztą po tym co się działo podczas koncertu bałabym się taką orginalną założyć , piwo się spierze ale dziury po papierosach zostaną ... Z wzorów najbardziej żałuję takiej męskiej : czarna , z przodu logo IM , na plecach These Colours Don't Run .
Wiadomo już coś w sprawie koszulek? Wszyscy wpłacili?
Już się nie mogę doczekać...
Już się nie mogę doczekać...
Ja już wpłaciłem , wysłałem info na priva , że kasa poszła ale żadnego odzewu nie dostałem czy kasa doszła??
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 017
W ogole wzory koszulek z tej trasy sa niesamowite, mi sie bardzo podobala ta co mial Nicko w Dortmund, ten pomaranczowy obrazek z TROBB 
Mi też się podobały. Szkoda tylko, że 35€ za sztukę. ;/
Ja wpłaciłam kasę za dwie , przelew z Inteligo , na razie nie dostałam potwierdzenia od P.
Faktycznie świetna , ale najbardziej cieszyłam się z tego , że Bruce wreszcie zdecydował się na zmianę stroju
Dziku pisze:W ogole wzory koszulek z tej trasy sa niesamowite, mi sie bardzo podobala ta co mial Nicko w Dortmund, ten pomaranczowy obrazek z TROBB
Faktycznie świetna , ale najbardziej cieszyłam się z tego , że Bruce wreszcie zdecydował się na zmianę stroju
Ja dostałam jakiś czas temu priv, że kasa doszła, ale Piotr się nie pojawiał na forum ostatnio, więc i potwierdzeń nie ma. Spokojnie, nie ma co się gorączkować... 
no właśnie - parę postów wyżej napisał (Pio), że go nie będzie - nie ma chłopak dostępu do neta - spokojnie - koszulki z tego co mi mówił, dojdą do świąt 
a ja chce zeby znowu zalozyl te gatki co mial na ostatnich...5 trasach
słuchajcie... 2 osoby nie wpłaciły...
pogadam z firmą, czy zrobią mi dodruk bez kompletu - ale wydaje mi sie, że bede musiał... wziąć coś niecoś "dla siebie" (znów)...
w tym momencie do świąt nie ma szans... ale zrobię co w mojej mocy, żebyście dostali jak najszybciej...
popytajcie znajomych... może ktoś sie jeszcze skusi...
Pio
pogadam z firmą, czy zrobią mi dodruk bez kompletu - ale wydaje mi sie, że bede musiał... wziąć coś niecoś "dla siebie" (znów)...
w tym momencie do świąt nie ma szans... ale zrobię co w mojej mocy, żebyście dostali jak najszybciej...
popytajcie znajomych... może ktoś sie jeszcze skusi...
Pio
ok zrobiłem aukcje na allegro... jak sie znajdzie 2 chętnych - robimy dodruk..
no i sorry, za opóźnienie - ale sami wiecie jak wyszło...
w zasadzie spodziewałem sie tego...
mam nadzieję, że po nowym roku wyślę Wam koszulki
Pio
no i sorry, za opóźnienie - ale sami wiecie jak wyszło...
w zasadzie spodziewałem sie tego...
mam nadzieję, że po nowym roku wyślę Wam koszulki
Pio
ok - załatwiłem brakujących chętnych...
koszulki zamówiome... powinny być gotowe w przyszłym tygodniu
koszulki zamówiome... powinny być gotowe w przyszłym tygodniu
Koszulki gotowe!
dziś po południu zaczynam rozsyłać...

yeah
może dojdzie akurat na piątek - będzie prezent na urodzinki
może dojdzie akurat na piątek - będzie prezent na urodzinki
Ale fajnie 
Mam nadzieję, że dojdą do weekendu
, bo ta poczta to coś ostatnio nie teges...
/Jedna paczka miała mi przyjść przed świętami, a druga przesyłka tydzień temu.../
Mam nadzieję, że dojdą do weekendu
My chyba musimy Ci dosłać trochę kasy , od 1 stycznia wzrosły opłaty pocztowe - daj znać czy za paczki też biorą więcej .Piospy pisze:Koszulki gotowe!
bedzie dobrze...
PS
część wysłąłem wczoraj część wyślę dziś przed połedniem...
PS
część wysłąłem wczoraj część wyślę dziś przed połedniem...
U mnie koszulka doszła dziś rano 
Jest bardzo fajna, luźna, ale w sam raz, i jeszcze mogę pod spód coś z długim rękawem założyć
Eddie wymiata (dosłownie).
Kawał dobrej roboty.
Dzięki Piospy
ps. A zdaniem mojej mamy jakość koszulki jest dobra, więc nie ma co narzekać (to te 155 g.)
Jest bardzo fajna, luźna, ale w sam raz, i jeszcze mogę pod spód coś z długim rękawem założyć
Eddie wymiata (dosłownie).
Kawał dobrej roboty.
Dzięki Piospy
ps. A zdaniem mojej mamy jakość koszulki jest dobra, więc nie ma co narzekać (to te 155 g.)
to może zamieść swoje zdjęcie w tej koszulce w tym temacie